Съботен бис: Тъп ли е Ричард Фитнеса, Папи + Тита = ?

Всичко най-интересно в шоубизнеса от последната седмица
Обновена: 3 авг 2019 19:46 | 3 авг 2019 19:30, Александър Попов
105

Ричард кара кола за 100 бона. Нечовек! Снимка: Instagram

Риалити предаванията са вредни, особено за участниците, които "като ги видят по телевизора" и се смятат вече за нещо велико и незаменимо.

Ричард Величков участва във VIP Brother, който вървеше под надслов "Женско царство". И си спечели реномето на не особено интелигентен. За себе си твърдеше, че е млад, с добра визия и преследващ целта си - да стане най-известния фитнес инструктор. Млад е, за визията всеки сам трябва да си даде отговор, а най-известният инструктор няма да стане със сигурност.

Тази седмица той ни напомни, че не блести и с акъл. "За хейтърите! Много ми е смешно, когато кажете, че съм глупав. Вие работите за 500 лева на месец, а аз карам кола за над 100 хиляди...".

Ако е дал за тази кола 100 бона наистина е тъп, все пак е видно, че е втора употреба. Да обиждаш хора, които работят за 500 лева - трябва да си особено тъп. Да се хвалиш колко си постигнал без образование - показва, че и тъпите понякога печелят пари. Но това е по-скоро изключение, отколкото правило.

В поста момъкът от Мадан, който спечели титлата "Мистър София" е написал: "На 25 години съм и дори нямам висше (не казваите личи си)...". Ами - личи си! Заради такива като Ричи се чуват все повече гласове да се премахне употребата на "й".

"Няма значение какво мислите за мен, след като продукта ми е доказан и най-добрия на пазара, то хората които са го пробвали знаят и продължават да ми се доверяват, благодаря за което". Личи си, че няма не само висше, но в часовете по български явно вдигал гирички. После си пооправи поста, голяма част от грешките си останаха.

А когато рекламираш продукта си с "намаля апетита", рязко трябва да "намаля" и смеха ти, че те смятат за глупав.

Но да оставим терзанията на този позаглъхнал тв герой, те ще си останат само негови.

Ако спазваме линията, няма как следващия бис да не бъде за Николета Лозанова.

Николета Лозанова се обиди, макар и на шега, на колежката си Моника Валериева, че не я е взела със себе си на летен воаяж в Милано. Валериева отишла с Андреа, а Николета направо "избива рибата" с констатацията "Oleee prostiturvate bez men". Явно глаголът "проститурвам" е познат само в задружната плеймейт общност.

Бившият на Ни Ло - Валери Божинов, може да продължи низходящата си футболна кариера в съседна Сърбия. И евентуално да се събере отново с бившата си половинка Биляна Дол. 44-годишното "дърто коте" също намекна, че може да замърка отново в ложето на Божигол.

"Засега не мога да кажа нищо... времето ще покаже дали ще се съберем с Валери. Като цяло той е един много добър и качествен човек", заяви Биляна. Тя бе поздравена за рождения си ден от Валери, който придружи честитка със сърчица и умалителното "котенце".

Преминаваме към младоженците, които побързаха да се разведат след по-малко от 5 месеца брак - Софи и Гринго. Оказа се, че зад раздялата се крие насилие, поне според думите на фолкпевицата.

"Гринго е агресивен, посяга ми и не се разбираме. Вече втори месец сме разведени, но той не спира да ходи по мен, следи ме. Заплашва мен и детето ми. В момента съм в прокуратурата и подавам жалба. Все си мислех, че ще си тръгне по пътя, обаче той не се разбира. Идва на участията ми с компания от 20 човека и започва да агресира. Вика на Лоренцо: "Ще останеш без майка, ще я гръмна". Звъни на мои приятели и роднини, казва им, че щял да ме залее с киселина", разкри Софи Маринова.

Всъщност Софи намекна, че Гринго я бие още преди да се оженят, даже беше показала в тв ефир счупената си ръка. После се отметна от думите си. Сега нарича бившия си мъж "шизофреник" и "болен мозък".

Самият Гринго пък не изключи версията Софи да си е имала любовник, призна, че тя е била инициаторът за развода им.

Още едно семейство е сложило кръст на взаимоотношенията си. Макар при него всичко да е в сферата на слуховете с бургаски привкус. Черната Златка зачеркнала окончателно Миро, а в момента обикаля черноморието от Бургас на юг. Наскоро тя бе забелязана в Созопол със сина си. Златка и Миро на няколко пъти се разделяха, така че не е изключено пак да се съберат.

На музикалния фронт също има любовни драми. Папи Ханс клател връзката на Тита със слабо познатия медийно Викторио. Според клюките всичко започнало при участието им в "Като две капки вода". Тази версия е странна, защото мълвата тогава сочеше, че Папи беше играчка на кака си Мария Илиева.

Явно драмата за Викторио е настъпила след записа на дуета между Тита и Трендафилов "Ти гониш". Видеото също е доста провокативно и със сигурност не е допаднало на Викторио. Тита намекна наскоро, че има трудности във връзката, защото "любовта е сложна, когато двама души се развиват поотделно". Е, с Папи могат д асе развиват заедно...

Продължаваме с драмите на интимната сцена, като от музикалната се насочваме към спортната. Оказва се, че "новата" любовница на Кубрат Пулев била от... 3 години! Кобрата и гимнастичката Стелиана Янкова са били щракнати в германски мол още през 2016 г. От тогава датират и проблемите на фолкпевицата с наднормените килограми, та нищо чудно и връзката на спортистите да е изиграла роля.

Андреа сложи официален край на връзката си тази година с пост в социалните мрежи - "Твърде млада съм, за да се омъжа и твърде голяма, за да играя детски игри - наслаждавам се на необвързания си живот".

За последно тя придружи боксьора на изслушването в САЩ, от което зависеше лиценза му, след като целуна репортерката Джени Суши.

Бис и за Преслава, която най-после проговори за своя нов нос. В чат с фенове тя призна, че е имала здравословен проблем, при който се е наложила операция. И тъй като не харесвала носа си решила да си направи и ринопластика.

"С прегледите, придружаващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и ми се налага операция. Няма нужда да ви казвам, че не харесвах формата на стария си нос. След като така или иначе трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лечение, реших да съчетая едното с другото", разясни фолкпевицата и допълни, че харесва новия си външен вид. Мнозина обаче продължават да я упрекват, че прилича на Галена, дори и на Майкъл Джексън.

И за десерт, за да не завършваме с козметични процедури, в галерията можете да видите горещ кадър с фолкпевицата Райна. Още една позалязва в най-масовия жанр, но пък видимо наслаждаваща се на ваканция по тропиците. За нейно съжаление ваната направи известна само Галена, а нейният кадър просто минава в графа "ваканции"...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПОЛОВИН МЕСЕЦ НА ЗАГЛАВНАТА СТРАНИЦА !! ЕТО ТАВА СЕ КАЗВА БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА!!!
59
0
 
6
 
! Отговори
Нищо лично преди 4 години
Сложете три звездички на първата дума от заглавието след "Съботен бис:
58
0
 
10
 
! Отговори
Естествено че е преди 4 години
*** Ричард щом кара "два ***" ха ха ха....
57
0
 
29
 
! Отговори
Радо преди 4 години
Помака от Мадан с колата на леля Сийка.
56
0
 
73
 
! Отговори
Сега преди 4 години
Среден на ръст селянин, с нечленоразделен говор е направил мускули във фитнеса и си е купил ауди на старо.Ми че това е БГ реалността от години.То фризьорките и маникюристките в България почнаха да карат инфинити-та и Кю-7мици, докато нормалните хора бягат от простотията и селянията, тези процъфтяват. Да живеят билетчетата, бързите кредите и кредитите за автомобил с одобрение до 1 час само с лична карта и айфоните на изплащане. Това описва по-голяма част от България днес.
55
0
 
11
 
! Отговори
oh преди 4 години
Разбира се, че висшето е предимство, но само в случаите, когато е придобито чрез знания. А не да се зубри само колкото да се вземе диплома, каквито са повечето висшисти в Бг, след което ревът, че не си намират подобаваща работа.
54
0
 
6
 
! Отговори
Веско преди 4 години
До НакраткоВсе ми се струва, че има разлика между необразован и ***.
53
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този е много ***, с неприятна физиономия и още по-неприятен говор. Това, че се набрамбалил с анаболи не значи, че е красив.
52
0
 
31
 
! Отговори
хохохо преди 4 години
Тоя или лъже, или наистина е ***, понеже след такива изявления, скоро ще го подгонят от НАП.
51
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко му е да се съблечеш в автокъща и някой приятел с телефон да те снима.
50
0
 
40
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
активно го преместих няколко пъти та чак хубаво ми стана и за малко да се облекча
49
0
 
28
 
! Отговори
Сепуко БорисоФ преди 4 години
ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ... Що мъка има по света!
48
0
 
60
 
! Отговори
there преди 4 години
Много обичам някой със средно образование да обяснява, че от висшето няма смисъл. Това някакво избиване на комплекси ли е? Толкова ли е трудно да кажеш - щях да се радвам да имам висше, но нямах пари да уча или просто така се случи? Утре някой ще каже, че е едно и също дали имаш средно или си само с основно.
47
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Заглавието има дума която *** не допускат в коментарите на четящите техните им новини.И това е третата дума в заглавието на статията.Това се нарича Парадокс.Заглавието е: ,,Съботен бис: *** ли е Ричард Фитнеса, Папи + Тита = ?''
46
1
 
15
 
! Отговори
Мухльо преди 4 години
*** ли е Ричард Фитнеса? Определено си е доста ***,без никакво съмнение.
45
1
 
86
 
! Отговори
Бирено мече преди 4 години
ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК КАКВО СА СИ МИСЛИЛИ РОДИТЕЛИТЕ НА ТОЯ - ДА СИ ОТ МАДАН И ДА СИ КРЪСТИШ ДЕТЕТО РИЧАРД ?!?!?!?!?!?!? АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
44
1
 
75
 
! Отговори
Хахахахах преди 4 години
Не знам дали Ричард е *** - може да е простоват, глуповат, не много грамотен, с ограничени и предимно материални представи за успех. До днес не знаех, че го има на Земята. А дали пък не са *** хората, които гледат предавания с участието на такива като него или слушат музика, сътворена от Папи Ханс или Криско? Те хич не са малко. Момичета и "момчета", чиято цел за деня е да представят възможно най-лъскаво един измислен живот в Инстаграм или Фейсбук. Живи и здрави да са.
43
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
@eXpertСамо правописчето може да пооправиш, щото wise не се дели - streetwise, bookwise, clockwise, likewise, sidewise и т.н. Той и тоя Ричард ли е, Рангел ли е, така много ги знае нещата, ама лъха на чесън. А за фукането без покритие - точно пък САЩ е неограничена шир откъм хора, които са известни с това, че са известни. За справка - клана Кардашиян (?!?!) В Англия пък имат ВИП-ове от "Острова на любовта" с реална професия точно като на половинат герои от статията.
42
10
 
23
 
! Отговори
До: 34 преди 4 години
Смешно е, когато момченца, които още не са осъзнали, дали изобщо харесват момиченца и нямат хабер какво е било през магичното "Тошово" време, коментират този период така, все едно са го преживели. Да, младежо, тези карикатури са продукт на новото време. Но те са по-безвредни за обществото от лагера в Белене, забраната на западна музика и прочистването на интелигенцията. По-безвредни са и от номенклатурните милионери, които ни пускат риалити формати, докато те имат по-различни занимания.
41
1
 
16
 
! Отговори
do eXpert преди 4 години
"Ричард може да преследва мечтата си и няма нищо лошо в това."А това, че мечтата му е да е ***, не те ли притеснява малко поне? Не за себе си, а за обществото като цяло? Или май не ти дреме грам...ще си наемеш преживявания..

Спонсорирани публикации