Съботен бис: Тъп ли е Ричард Фитнеса, Папи + Тита = ?

Всичко най-интересно в шоубизнеса от последната седмица
Обновена: 3 авг 2019 19:46 | 3 авг 2019 19:30, Александър Попов
105

Сред плеймейтките циркулират "неправилни" глаголи. Снимка: Лупа.бг

Риалити предаванията са вредни, особено за участниците, които "като ги видят по телевизора" и се смятат вече за нещо велико и незаменимо.

Ричард Величков участва във VIP Brother, който вървеше под надслов "Женско царство". И си спечели реномето на не особено интелигентен. За себе си твърдеше, че е млад, с добра визия и преследващ целта си - да стане най-известния фитнес инструктор. Млад е, за визията всеки сам трябва да си даде отговор, а най-известният инструктор няма да стане със сигурност.

Тази седмица той ни напомни, че не блести и с акъл. "За хейтърите! Много ми е смешно, когато кажете, че съм глупав. Вие работите за 500 лева на месец, а аз карам кола за над 100 хиляди...".

Ако е дал за тази кола 100 бона наистина е тъп, все пак е видно, че е втора употреба. Да обиждаш хора, които работят за 500 лева - трябва да си особено тъп. Да се хвалиш колко си постигнал без образование - показва, че и тъпите понякога печелят пари. Но това е по-скоро изключение, отколкото правило.

В поста момъкът от Мадан, който спечели титлата "Мистър София" е написал: "На 25 години съм и дори нямам висше (не казваите личи си)...". Ами - личи си! Заради такива като Ричи се чуват все повече гласове да се премахне употребата на "й".

"Няма значение какво мислите за мен, след като продукта ми е доказан и най-добрия на пазара, то хората които са го пробвали знаят и продължават да ми се доверяват, благодаря за което". Личи си, че няма не само висше, но в часовете по български явно вдигал гирички. После си пооправи поста, голяма част от грешките си останаха.

А когато рекламираш продукта си с "намаля апетита", рязко трябва да "намаля" и смеха ти, че те смятат за глупав.

Но да оставим терзанията на този позаглъхнал тв герой, те ще си останат само негови.

Ако спазваме линията, няма как следващия бис да не бъде за Николета Лозанова.

Николета Лозанова се обиди, макар и на шега, на колежката си Моника Валериева, че не я е взела със себе си на летен воаяж в Милано. Валериева отишла с Андреа, а Николета направо "избива рибата" с констатацията "Oleee prostiturvate bez men". Явно глаголът "проститурвам" е познат само в задружната плеймейт общност.

Бившият на Ни Ло - Валери Божинов, може да продължи низходящата си футболна кариера в съседна Сърбия. И евентуално да се събере отново с бившата си половинка Биляна Дол. 44-годишното "дърто коте" също намекна, че може да замърка отново в ложето на Божигол.

"Засега не мога да кажа нищо... времето ще покаже дали ще се съберем с Валери. Като цяло той е един много добър и качествен човек", заяви Биляна. Тя бе поздравена за рождения си ден от Валери, който придружи честитка със сърчица и умалителното "котенце".

Преминаваме към младоженците, които побързаха да се разведат след по-малко от 5 месеца брак - Софи и Гринго. Оказа се, че зад раздялата се крие насилие, поне според думите на фолкпевицата.

"Гринго е агресивен, посяга ми и не се разбираме. Вече втори месец сме разведени, но той не спира да ходи по мен, следи ме. Заплашва мен и детето ми. В момента съм в прокуратурата и подавам жалба. Все си мислех, че ще си тръгне по пътя, обаче той не се разбира. Идва на участията ми с компания от 20 човека и започва да агресира. Вика на Лоренцо: "Ще останеш без майка, ще я гръмна". Звъни на мои приятели и роднини, казва им, че щял да ме залее с киселина", разкри Софи Маринова.

Всъщност Софи намекна, че Гринго я бие още преди да се оженят, даже беше показала в тв ефир счупената си ръка. После се отметна от думите си. Сега нарича бившия си мъж "шизофреник" и "болен мозък".

Самият Гринго пък не изключи версията Софи да си е имала любовник, призна, че тя е била инициаторът за развода им.

Още едно семейство е сложило кръст на взаимоотношенията си. Макар при него всичко да е в сферата на слуховете с бургаски привкус. Черната Златка зачеркнала окончателно Миро, а в момента обикаля черноморието от Бургас на юг. Наскоро тя бе забелязана в Созопол със сина си. Златка и Миро на няколко пъти се разделяха, така че не е изключено пак да се съберат.

На музикалния фронт също има любовни драми. Папи Ханс клател връзката на Тита със слабо познатия медийно Викторио. Според клюките всичко започнало при участието им в "Като две капки вода". Тази версия е странна, защото мълвата тогава сочеше, че Папи беше играчка на кака си Мария Илиева.

Явно драмата за Викторио е настъпила след записа на дуета между Тита и Трендафилов "Ти гониш". Видеото също е доста провокативно и със сигурност не е допаднало на Викторио. Тита намекна наскоро, че има трудности във връзката, защото "любовта е сложна, когато двама души се развиват поотделно". Е, с Папи могат д асе развиват заедно...

Продължаваме с драмите на интимната сцена, като от музикалната се насочваме към спортната. Оказва се, че "новата" любовница на Кубрат Пулев била от... 3 години! Кобрата и гимнастичката Стелиана Янкова са били щракнати в германски мол още през 2016 г. От тогава датират и проблемите на фолкпевицата с наднормените килограми, та нищо чудно и връзката на спортистите да е изиграла роля.

Андреа сложи официален край на връзката си тази година с пост в социалните мрежи - "Твърде млада съм, за да се омъжа и твърде голяма, за да играя детски игри - наслаждавам се на необвързания си живот".

За последно тя придружи боксьора на изслушването в САЩ, от което зависеше лиценза му, след като целуна репортерката Джени Суши.

Бис и за Преслава, която най-после проговори за своя нов нос. В чат с фенове тя призна, че е имала здравословен проблем, при който се е наложила операция. И тъй като не харесвала носа си решила да си направи и ринопластика.

"С прегледите, придружаващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и ми се налага операция. Няма нужда да ви казвам, че не харесвах формата на стария си нос. След като така или иначе трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лечение, реших да съчетая едното с другото", разясни фолкпевицата и допълни, че харесва новия си външен вид. Мнозина обаче продължават да я упрекват, че прилича на Галена, дори и на Майкъл Джексън.

И за десерт, за да не завършваме с козметични процедури, в галерията можете да видите горещ кадър с фолкпевицата Райна. Още една позалязва в най-масовия жанр, но пък видимо наслаждаваща се на ваканция по тропиците. За нейно съжаление ваната направи известна само Галена, а нейният кадър просто минава в графа "ваканции"...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
2
 
! Отговори
kiko преди 4 години
palen tsarvul
79
0
 
2
 
! Отговори
venix преди 4 години
Аре свалете го тоз от фронт пейджа вече! Доста време седя, стига му толкова!
78
0
 
10
 
! Отговори
фейкнюс преди 4 години
Не мислех, че е възможно но след като прочетох тази статия се чувствам по-глупав от преди това.
77
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ричито скоро може да види панделата отвътре. Така че - *** си е.
76
0
 
33
 
! Отговори
Crash Test преди 4 години
Спрете да правите глупавите хора известни.
75
1
 
21
 
! Отговори
kiko преди 4 години
само срутища в тая статия хаха
74
0
 
21
 
! Отговори
браво преди 4 години
Автора отново забавлява. Тънка ирония и на място
73
1
 
19
 
! Отговори
Гъзьо преди 4 години
До екипчето на жълтия вестник днес.бг - Няма ли да го махнете тоя *** от заглавната страница вече?!?!!!!
72
0
 
23
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЕДИН МЕСЕЦ НА ЗАГЛАВНАТА СТРАНИЦА!!!ЕТО ТОВА СЕ КАЗВА РЕКЛАМА!!!
71
2
 
31
 
! Отговори
ЛЛ преди 4 години
Какво стана с Липозона, дето го продава? Арестуваха ли паляка?
70
0
 
19
 
! Отговори
Ламбо Р. Джини преди 4 години
Идеално му пасва песничката..." Ти си супер жалък" тарари тарара....
69
4
 
32
 
! Отговори
"Почитател" преди 4 години
Няма ли да махнете най-после тези простотии от сайта си, господа? Май предостатъчно престояха. На кого са нужни и полезни тези писаници и тези изродски снимки???
68
0
 
30
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Сашко Попов притежава тънък хумор и дава някой път трибуна на креатури с коефициент на интелигентност, колкото едно напикано мушкато. Съобразява се с електората и жъне винаги внимание. Не зная още колко седмици и месеци ще виси това недоразумение - Рики Тъ.па.ка тук. Това не е кола, а тараляс,ник, като стопанина си.
67
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде сега НАП да се самосезира, и да го провери дали си е плащам данъците и от къде има тези 100 бона
66
1
 
5
 
! Отговори
HotArena преди 4 години
,,..За креватната ориентация на скандалния фитнес инструктор и участник във ВИП Брадър Ричард Величков се шушука отдавна. Под статус на Бориса Тютюнджиева виждаме коментар, който потвърждава слухове, че има интерес и към мъже, узна HotArena. Непознат мъж категорично заявява, че е правил секс с Мистър София и подложи за пореден път мъжеството му под съмнение, писа "Шоу". Моделката Бориса Тютюнджиева изрази възмущението си от Ричард със статус в социалната мрежа. Този Ричард ли е, какъвто и там да е предизвика истинска агресия в мен колкото и да го бият, малко му е, написа
65
0
 
19
 
! Отговори
Дива територия преди 4 години
Някои хора са доста смешни и жалки:))
64
0
 
6
 
! Отговори
Tsonko преди 4 години
има клип за тоя в тубата, мнооо смешен ***. . . .ха ха ха....
63
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На такива селски бекове им приляга само марка ,,BEKO''.
62
0
 
31
 
! Отговори
Рв преди 4 години
Верно ще си доста глупав ако си пларил 100 бона за тоя варел.
61
0
 
13
 
! Отговори
asdf преди 4 години
"ум или имаш или нямаш, не се продава наливен..." А едно от най-тъжните неща да гледаш е одъртяла *** дето седи и се чуди, защо на никой не му пука за нея.

Спонсорирани публикации