Политолог: Слави създава партия, за да не изветрее интересът към него

Димитър Димитров вижда политическа нотка в умъртвяването на прасетата
Обновена: 8 авг 2019 22:44 | 8 авг 2019 22:10, Нели Христова
72

В цялата страна продължава умъртвяването на домашни прасета заради африканската чума. Политологът Димитър Димитров съзря полиническа нотка в случващото се, а експертите са категорични, че щетите върху отрасъла ще са огромни.

"Нормално е да се произнесат по проблема. Нормално е да обвиняват управляващите, земеделския министър, ветеринарните служби, в това няма нищо неествество. Факт е, че можехме да предотвратим чумата, толкова, колкото можем да предотвратим атмосферни условия", коментира той в студиото на Bulgaria ON AIR.

По думите му всекиденвното отразяване на събитията, свързани с чумата, повишава общото равнище на тревожност и донякъде на несигурност.
ин.

"Големите свинекомплекси са взели мерки, но очевидно този вирус е доста упорит. Неслучайно обикаля света, още не е стигнал само до Америка. Ще трябва да го преживеем, отколкото да си мислим, че ще го преборим", каза Димитров.

Според него хилядите души, които са загубили работата си, ще потърсят отдушник в гласуването на изборите.

Политологът коментира и предстоящите местни избори.

"София е в най-сложна конфигурация. Много е вероятно Слави Трифонов да се пробва, не заради друго, а защото няма да може да издигне листа, партията му е късна", посочи политологът.

Той е на мнение, че Мая Манолова засилва сигналите за това, че ще я видим като кандидат за изборите в София, но не би имала шанс срещу шоумена. Димитров допълни, че очаква столицата да остане "синя".

Относно партията на Слави Трифонов политологът заяви, че целта на операцията е да не изветрява интереса към шоумена. По думите на Димитров той трябва да намери начин да остане в общественото внимание.

"Той иска да бъде фокуса на вниманието и това ще го постигне. Кметската одежда никак не му отива", коментира политологът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
1
 
! Отговори
ТрифонЗеленски преди 4 години
Трифонов е не-женският формат на ФаниДънковата. Ако Учительницатъ се влачеше по проектите и качесвата им, то Сливата щеше да постига същите резултати но в такт 7/8, което щеше да помага по-ранко да ги видим, разрушим и наново построимТова ще е файдата. Кирки, лопати и мистрии ще се кълват нашите улици в такт 7/8
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МИТЬО ПИЩОВА СЕ ПЕНСИОНИРА- ИДВА СЛАВЧУ.
60
0
 
3
 
! Отговори
Акулите казват всичк преди 4 години
липсата на главните антиБойковци в т.ч. ИФидосова, Ц Цачева, РБъчварова..и РПлевналиев, ЦЦветанов, ХИванов,обяснява поведението на Бойко и неговия шут Трифон Зеленски.Имайки впредвиг сегашните способности,качества и лоялност,с широка ,висока и голяма степен на вероятност може да се предположи с непоколебимо основание,че Слави е троянският кон който ВСидер е впрегнал за да съсипе грабливата ГЕРБ. А толко свестни хора има в тази партия. Нап Фандънкова която изкара перките на акулите по Славейков
59
0
 
1
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Анонимен 63: Да напиша нещо за президента Радев? И какво очакваш да напиша за него. Натовски генерал, учил във военно училище в САЩ. Ако някой го беше обявил за "син" политик, щях да напиша, че не е вярно. Но да се обявява София за "синя", при условие че я управляват (и застрояват с рушветчийски обществени поръчки) гербаджиите, това няма как някой да го приеме за истина.
58
2
 
3
 
! Отговори
нека мине мед бригад преди 4 години
Спокойното е че Слави демонстрира физическа немощ. Виснало лице, згърбен и отпъснати ръце и крака. Кофти метаболизъм.Приятното е че около него се въдят търтеи които се надяват да зобнат от народния мед.Та по този начин Слави ни показва от кои да се пазим.Радостното е че освен лъжеристите се коткат и лигавят около него с което пък те ни показват как той възприема въпросите, колко време му е нужно да разбере какво му казват по случалката какво да отговори и накрая изговарянето..да не би мозъчен КО
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Нищо новоЯ кажи нещо за Радев! И той е бивш член на БКП! Ако не го коментираш, значи си с двоен стандарт или си елементарен ***!
56
2
 
1
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
"Димитров допълни, че очаква столицата да остане "синя". Значи според него сега София е "синя", т.е. управлява се от наследниците на СДС? Я и вижте биографията на Йорданка Фандъкова, а и на самия Бойко, бивш член на БКП. София е гербаджийска и на софиянци вече започва да им дотяга крадливата гербаджийска дружинка.А това че Слави може да има по-голям шанс от Мая Манолова си е чиста фантазия. Точно Слави, ако успее да вкара няколко депутата в следващият парламент ще е следващата патерица на Бойко
55
0
 
5
 
! Отговори
Мдааа преди 4 години
Знаехме, че чумата е природно явление и нищо не може да се напеви. Иначе Бойко, Ех Бойко, щеше да и види сметката. Защо обаче оплю румънците не разбрахме. Само разваляме комшулъка за нещо което е божа работа. Значи седим и чакаме да го преболедуване. И да не ви минава през ума, че правителството има вина, ей. Иначе идва Бсп или Слави или който ще да е. И тогава, как ще живеем тогава без черния джип и мъдрите лафове на Бойко. Скукаааа.
54
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трифон да го тръшне "румънския турист"
53
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОЩЕ ЕДНА АМБИЦИОЗНА СЕЛСКА КАРТУНА ОТ УЧИНДОЛ. ЯВНО, БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНА С "БАРЕКОВЦИ"!!!!!
52
2
 
6
 
! Отговори
от мен преди 4 години
ИЗВЕТРЕЛ Е ТОЙ!
51
2
 
5
 
! Отговори
Хохо преди 4 години
Страх ги е именно за това да не отидат да сеят картофи. А това е трудоемка работа. Сполука
50
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гоше, ти имаш ли право да гласуваш вече?
49
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
този политилог е с много остър акъл
48
1
 
0
 
! Отговори
Айде Коко преди 4 години
Започвай с религиозната свинщина ....
47
1
 
1
 
! Отговори
Я приятелчетата... преди 4 години
На Калоян Тинчев са из Враца, психопатия ...
46
6
 
10
 
! Отговори
Чумавият свинар преди 4 години
Славчо е дилетант в политиката, но със сигурност след изборите на есен партията му ще има някъде някакви кметове. Те може да се провалят, може и не. Не виждам обаче защо интервюирания политолог се упражнява в адвокатстваме на политиката на ГЕРБ в сектор животновъдство, който е белязана с тотална немърливост, некомпетентност и слугинаж в полза на чужди корпоративни интереси. Хем се твърди че вируса не може да бъде спрян, хем се провежда Холокост върху свинете в България!?
45
6
 
14
 
! Отговори
Дааам преди 4 години
Вярно си е .... 30 години без мозък и все още няма нито една мозъчна гънка в обръсната му огледална глава ... Това го може или най-тъпия човек на света или най-долният *** на щат към ДС .... Той е и двете ...
44
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шоумена е комлексирано злобно човече с душа на диктатор, ама офтсите харесват такива да им подхвърлят зоба
43
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Славчо се цели в Европарламента -Още един #кънгръчулейсънс# ще ни представя пред света.Бареков, Слафчу -все полиглоти ще ни защитават интересите в Европа. Да не забравяме другото светило на журналистиката-Волния Сидеров-страшилището за стюардесите.Блазе ни.

Спонсорирани публикации