Актриса учи децата да не се страхуват от тъмното

Весела Бабинова помага със свои видео предизвикателства
12 авг 2019 13:49, Анисия Иванова
4

Актрисата Весела Бабинова придоби ново амплоа - тя е част от кампанията "Не се страхувай от тъмното" на "БГкнига", насочена към децата и родителите им за преодоляване на страха от тъмното.

Идеята на инициативата е с игри и предизвикателства те да могат да спрат да се плашат от тъмнината. Ролята на Бабинова е да отправя видео предизвикателства към тях.

Тя сподели, че все още има страх от тъмното и че щяло да е хубаво, ако като малка е имала възможността да надмогне страха от това с игри и предизвикателства.

"Когато съм абсолютно сама вкъщи и стане към 12 и трябва да си спя сама в нас, спя на пуснат телевизор или светната нощна лампа. Във всяко нещо почвам да чувам шумове, кучета", посочи тя в "България сутрин".

Стела Соколова, която също е част от кампанията "Не се страхувай от тъмното" обясни, че тя е вдъхновена от книгата "Включи нощта" на Рей Бредбъри. По думите й към момента участниците в нея не са много, но се надява броят им да се увеличи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Искам и аз весела Банова да ме научи. Ша са залостим н а тъмно и тя ще ме оправи
2
1
 
2
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 4 години
За залюханите путинисти,под креватите им се крие Тръмп който изпълзява всяка вечер и ги гледа злобно докато те спят в тъмната нощ и леко огряти от лунната светлина.....
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"град" Козлодуй ДАВАЙЙЙЙЙ

Спонсорирани публикации