Мултимилионерът Джефри Епстайн е жив, а трупът е на негов двойник?

Рок групата Foster the People със своя теория за смъртта му
13 авг 2019 21:40, Нели Христова
40
Мултимилионерът Джефри Епстайн е жив, а трупът е на негов двойник?
Снимка: Twitter

Вече целият свят знае, че мултимилионерът Джефри Епстайн умря в затвора, докато срещу него вървеше делото за трафик на непълнолетни момичета за секс. Причината за смъртта му още не е разкрита, тъй като се чакат резултатите от аутопсията, но според New York Times, властите са категорични, че става дума за самоубийство.

Още по темата

Разбира се, минути след смъртта му, която шокира всички, а обстоятелствата около нея бяха меко казано съмнителни, се родиха и първите конспиративни теории. Дали Епстайн не е бил убит от съучастниците си? От Клинтън или Тръмп? А според рок бандата Foster the People, Епстайн е жив и здрав.

Групата нашумя през 2010 година със своята песен Pumped Up Kicks, която бе приета от публиката, като едно доста забавно парче. А всъщност, в нея става дума за момче на име Робърт, което иска да избие цялото си училище. Предназначението й е ясно – да обърне внимание на властите в САЩ към контрола над оръжията.

Марк Фостър, вокалът на групата винаги е бил добре политически информиран, за това не е изненада, че в акаунта им в Twitter се появи друга конспиративна теория – че Епстайн е бил откаран някъде, за да получи пластична операция.

„Видяхте ли снимките на тялото? Очевидно е, че това не е той. Според нас Епстайн е на борда на частен самолет към някое място в Близкия Изток, където ще му бъде направена операция за промяна на лицето“, написаха от Foster the People в Twitter. А след това прекараха почти целият ден пишейки други постове, с които да защитават теорията си. Техният брой надхвърля 10. Навярно самият Марк Фостър се оплаква, че новинарските емисии са заклеймили мнението на групата му като „неправдоподобно“.

„..и всеки, който смята, че един музикант не може да говори за социални теми, прикрития или справедливост... А. Трябва ви урок по история. Б. Страх ви е от това, което казвам. С. Моят глас е моята марка, независимо дали говоря или пея“, допълват от групата.

Разбира се, Foster the People публикуваха и снимка, на която би трябвало да се вижда, че лицето на трупа не прилича особено на това на Епстайн, докато той е бил жив. Не е ясно като рок бандата се е сдобила с кадрите, но момчетата са убедени, че мъжа на носилката е двойник.

„Няма съмнение, че правителството стои зад случващото се. Все пак бащата на главният прокурор Бил Бар е имал връзка с Епстайн и му помогна да избегне доживотна присъда във федералния затвор“, допълват още момчетата в Twitter. Те са категорични, че няма просто да се занимават с музика, но и ще продължат да следят случая, защото „след време, медиите ще излязат с друго заглавие и публиката бързо ще забрави случващото се“.

Джефри Епстайн умря преди да се разкрие повече информация около смъртта му. Той е имал приятели с доста власт в ръцете като Доналд Тръмп и семейство Клинтън, както и синът на кралица Елизабет II – Андрю. Поставената му охрана е била свалена дни преди трагичният край, гардовете така и не са проверили затворниците повече от 24 часа, при положение, че трябва да правят обиколка на всеки 30 минути.

И докато разпространяването на конспиративни теории не е най-правилният подход към подобна ситуация, то момчетата от Foster the People не могат да бъдат винени за това, че търсят адекватен отговор на въпрос, около който няма адекватни обстоятелства.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Джефри Епстайн умря преди да се разкрие повече информация около смъртта му"Верно?!? Наисрина интересно.... 22953
31
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Джефри им е доставял невръстни момичета в собствени самолети, наречени Лолита."------------Някъде четох за снимка на Бил с такова момиче на борда на такъв самолет на Джефри. Та това същото момиченце расло и порасло. Когато станало на 20 години някой написал в пресата, че е възможно младата госпожица да си спомни подробности от пътуването на борда на самолета Лолита. Наскоро след това се самоубила.
30
3
 
13
 
! Отговори
До 29. преди 4 години
Как са взели дипломи ли?Ами продават ги на килограм или ги подаряват срещу услуга.А колкото до случая.И за Епстайн важи закона омерта-Който не мълчи ще умре.Няма значение от каква националност е проговорилия.Световната мафия не прощава и на себе си,ако някой реши да проговориПари и власт,това е целта на живота имНяма вече чест,родина и доблест.Пари и власт,власт и пари,това е мотото на световната мафия.За тях другото са подробности от ежедневието на обикновения човек.И изобщо не ги е еня за него
29
2
 
10
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
Тия "журналист" могат да пишат само пряка реч.За преводи,анализи и заключения се иска мисловен процес,ама тук го НЕМА!
28
2
 
6
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
Тия *** могат да пишат само пряка реч.За преводи,анализи и заключения се иска мисловен процес,ама тук го НЕМА!
27
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е жив.. Не им трябва жив. Тези фейкове ги пускат те чрез разни говорещи тамагочита.
26
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки търси адекватен отговор. Джефри Епстайн е имал приятели с доста власт като бил Клинтън, синът на кралицата Андрю и др. Тънкостта е в това, че той се е сприятелил с тях след като те са му станали тайни клиенти. Джефри им е доставял невръстни момичета в собствени самолети, наречени Лолита. Сега, след като скандалът се развихри, той стана безкрайно неудобен свидетел и на всеки е ясно кои искат да замълчи завинаги. Ако е жив, лошо за Бил, Килъри, демократичните елити. За бай Дончо е добре.
25
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единственото по съмнително нещо от самоубийство при 24-часово наблюдение е мистерията как някои хора са взели диплома за журналисти...
24
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Джефри Епстайн умря преди да се разкрие повече информация около смъртта му."Що за безсмислици са това. ХА, ХА, ХА, неграмотници.
23
12
 
2
 
! Отговори
SSP Alliance преди 4 години
Никой не се измъква от това. НИКОЙ Q Q - Планът за спасяването на света https://vbox7/play:0e5629c682Космическо разкриване - Земният алианс https://vbox7/play:2e13781505
22
7
 
13
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Защо толкоз врява за един миризлив чи$***? Това да се правят разни самоубийства и убийства, да се премятат милиарди насам натам си е ежедневие на азебайджан- тюркската мафия.
21
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я дайте малко култура, зАрежи го тоя, пишете как е софка, гринго, азис, кали, ходят ли на мaнгoфеcтa, кога ще роди азис... такива работи пишете...
20
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ествествено, че е жив.Той и Елвис е жив, Чан Кай Ши, Хо Ши Мин и комшията, дето умря лани.Дааааам.
19
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Джефри Епстайн умря преди да се разкрие повече информация около смъртта му."======================ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХХХАХАХХАХААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18
2
 
8
 
! Отговори
Има още преди 4 години
Има още страшно много ....
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 19Ами човек с опит е ...
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джефри Епстайн умря преди да се разкрие повече информация около смъртта му. Той е имал приятели с доста власт в ръцете като Доналд Тръмп и семейство Клинтън, както и синът на кралица Елизабет II Андрю. Явно и бог Хавес му е приятел , щом може да избира кога да умре , след като се разкрият обстоятелствата около смъртта му или преди това.
15
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лелееее, ама рядко срещана неграмотност се демонстрира в тоя сайт. Но по-фрапантна е липсата на логика и мислене, докато се изгражда едно твърдение в определено изречение. Явно Шоро не дава пари за умни хора, а купува дресирани бездрарници. Ама цензурата е на 6. Браво!Как ще ми обясни това ***-недочели, изречението : "Джефри Епстайн умря преди да се разкрие повече информация около смъртта му" ?***, дай да те взема на работа при мен! Ще миеш картофи до последния си ден!Моля те !
14
2
 
13
 
! Отговори
Светозар преди 4 години
Дааа, бе. Елвис и той е жив.
13
2
 
17
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Аааахахаха... Абе ***... Абе душо... Как да ракрие повече информация... след смъртта си?Или е на саолета за Самарканд:-)

Спонсорирани публикации