Дори и в затвора: Епстайн си поръчвал детско бельо, похарчил $2000

От институцията го възприемали повече като клиент околкото като затворник
19 авг 2019 22:30, Нели Христова
38
Дори и в затвора: Епстайн си поръчвал детско бельо, похарчил $2000
Снимки: Reuters

Когато бе обвинен в сводничество на непълнолетни момичета, Джефри Епстайн пледира невинен. Но навиците му показват друго – преди да попадне в затвора в Манхатън, където се обеси, той прекара 13 месеца зад решетките във Флорида. Там финансистът получил позволение да си поръчва... детско момичешко бельо.

От 30 юни 2008 до 22 юли 2009 година той бил в затвора, но може да се каже, че е било само фиктивно, пишат от Miami Herald.

Още по темата
Някои от документите на институцията наричат Епстайн „клиент“, а не затворник. Той имал правото да излиза на 12-часова разходка извън пределите на затвора, шест или седем дни в седмицата. Всеки ден кола го чакала пред институцията, а след това го откарвала към Палм Бийч, където, според адвокатите на някои от обвинителките, той правил секс с млади момичета.

А в краткото време, в което бил наистина зад решетките, той си поръчвал детско бельо, което му било доставяно. За 13 месеца той успял да похарчи 2000 долара. Според документите Епстайн си е поръчал 800 чаши кафе, а килията му била винаги отключена.

Също така финансистът си издействал позволението да носи бизнес костюмите си, имал достъп до телевизия и дори си плащал за охрана вътре в затвора.

Джефри Епстайн се самоуби на 10-ти август, а аутопсията заключи, че причината е обесване. Двама от гардовете на затвора в Манхатън бяха уволнени, след като стана ясно, че не са спазили протокола и не са минавали на проверка на всеки 30 минути, както се очаква.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
3
 
! Отговори
Аззз преди 4 години
Бил е неудобен за доста хора
22
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евреите са избраното племе на дявола! Сам Господ Иисус Христов в евангелие от Йоана като се обръща към евреите им казва вие твърдите ,че сте чеда аврамови,но аз знам ,че сте синове на лъжата и ваш баща е дявола ,той открай време е като вас лъжец и човекоубиец,затова аз нямам нищо общо с вас.
21
0
 
12
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Запушили са му устата бързо и сигурно!
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бас държа че ученичките са се гордели че са изчykали такива известни хора и са се хвалели пред компанията си. А сега се разкайват.
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"бях заставена" е доста по-различно от "надпреварвам се"
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да сме толерантни към отклонения като ЛГБТ, ***, отглеждане на деца от хомосексуални което също ги прави хомо а да осъждаме педофилите които не използват насилие си е чисто лицемерие. Още повече че в мюсулманските държави браковете с деца са разрешени и се толерират от пророка Мохамед. Какво е виновен човека че ученичките са се надпреватвали да го обслужват за да спечелят 200$? Не ги е насилвал. Парите са основната ценност за младежта а секса е като здрависването.
17
0
 
11
 
! Отговори
да бе преди 4 години
Измествате фокуса, на кой му пука за бельото, друго е важното:"Именно Гислейн Максуел наредила на 15-годишната тогава девойка да прави секс с поне 5-6 известни мъже, включително със сина на кралица Елизабет II - британския принц Андрю. Като малка бях заставена да бъда сексуална робиня на принц Андрю. Между 1999 г. и 2002 г. с мен и множество други непълнолетни момичета се извършваха оргии, заявява Робъртс и допълва, че ФБР е прикривало милионера и влиятелните му приятели."Ценности А?
16
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Партитата, които продължавали с дни, пък се провеждали на остров Литъл Сейнт Джеймс в Карибско море. Гостите и момичетата, които щели да ги обслужват по време на оргиите, летели дотам с частен Боинг 727, станал известен като Лолита Експрес. Според регистъра на самолета Бил Клинтън се е возил на него 26 пъти.
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Епстайн е убит заради свои грехове от миналото по поръчка или поне със знанието на високопоставените си приятели.Малко преди милиардерът да поеме дъх за последно, ръководството на затвора неочаквано сваля специалното наблюдение на Епстайн,което му било наложено именно заради негов предишен опит за самоубийство.В килията му нямало видеонаблюдение,обитателят на съседната килия бил преместен само ден по-рано.Кой има полза от смъртта на милиардера и чии мръсни тайни той никога няма да разкрие?
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евреина е ядосал кукловодите си (също евреи), затова го самоубиха и сега го калят след смъртта му. Всички юдеомасони в Холивуд и по високите етажи на хамериканската власт са педофили и пробутват либерални политики, докато играят другояче скришом.
13
2
 
11
 
! Отговори
R преди 4 години
Има недостатъчно информация по случая Епстайн. Препоръчвам да внесете важни уточнения като:- било ли е споделяно бельото с други затворници, ако да за колко минути?- имало ли е къдрави косми в него?- да не говорим, че за специфично оцветяване и дума не става!Уточнявайте ги тия неща! Журнслистиката изисква висок професионализъм.
12
2
 
7
 
! Отговори
До 15 преди 4 години
Понеже ако беше тоталитарен режим, щеше да има правосъдие за големеца, нали?Нямаше дори да се стигне дотам да го самоубият, щеше да си продължава да изнасилва дечица още години
11
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Плащал си за охрана в ЗАТВОРА" (охраната не го опазила от самоубийство)..."поръчвал си детско бельо в ЗАТВОРА" (обвинен в педофилия е КЛИЕНТ и поръчва и получава детско бельо)Странно нещо е демокрацията! Ама има банани по цяла година.. че и бонбони "тик-так".
10
2
 
19
 
! Отговори
Йоанко Козел преди 4 години
А-у-у-у , колко интересно ,най.обикновен дърт педофил , с когото ни занимавате вече толкова дни ! Толкова ли няма за какво да пишете ?! Има , ама това ви е "спуснато" - народонаселението трабва да бъде възпитавано правилно !
9
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
сигурно е странно да си купува детско бельо, но не знам да е незаконно и да го вкарат в затвора заради това?
8
8
 
15
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Нищо, ЕС иска да озакони педофилията, тогава такива като този ще са на почит тук ;) !!!
7
1
 
22
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ГАДЕН ПЕДОФИЛ
6
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имал човека пари - дал ! Щом му харесва детското бельо , той има право да прави с него каквото си пожелае. Някъде пише ли че е забранено да си купуваш бельо, та било то детско......????
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако бяха го бастисали нищо нямаще да поръчва...
4
1
 
16
 
! Отговори
ь преди 4 години
До Анонимен 3Човека пита за ортаците, не за клиентите.Лесли Уекснер и останалите.

Спонсорирани публикации