Кои фактори съсипват връзката?

Не контролирайте твърде много половинката
14 сеп 2019 23:00, Екип на Tialoto.bg
24
Кои фактори съсипват връзката?
IStockphoto

Всеки се стреми към щастлива връзка и перфектни взаимоотношения. Понякога обаче усилията ни не се увенчават с успех, защото половинката ни се чувства задушена от нашите действия.

 
Сигурно си мислите, че правите всичко възможно за здравето на връзката ви, но всъщност може да допускате няколко прости грешки, които ще доведат до точно обратния ефект. Има няколко стъпки, които лесно ще саботират взаимоотношенията ви.
 
Рутината взима превес
 
Когато откриете точния човек, вие навлизате в едно ежедневие, което се превръща в скучна рутина. Прибирате се вкъщи, говорите за деня си и след това се подготвяте за утрешния. Резултатът от това е отдалечаване от партньора ви, без дори да го осъзнавате.
 
Много лесно може да промените това. Измислете нещо нетипично или нещо, което сте правили в първите месеци от връзката ви. Отидете на романтична вечеря или пък на кино. Разходете се късно вечер и говорете за друго, различно от работата ви.
 
Опитайте да се откъснете от ежедневието си дори за малко. Ще бъдете изненадани колко много позитиви ще донесе това на връзката ви.
 
Опитвате се да промените партньора си
 
Разбира се, двама човека няма как да бъдат напълно еднакви. Интересите ви ще се различават, но това не трябва да ви плаши. Не се опитвайте да промените половинката си и се научете да я приемате със нейните позитивни и негативни черти.
 
Още фактори, които съсипват връзката, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
До гражданин 7 А жена ти ? Я провери.
19
0
 
4
 
! Отговори
Отговор преди 4 години
Факторите любовник и любовница. Действа безотказно.А е и интересно. Минаваш в нелегалност като партизанин.
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГотиноСамо не ме убеждавай, че няма и меркантилни мъже.Има и друго. Когато хубаво, свястно момиче възнегодува от лошо отношение на приятеля/съпруга си и му напомни, че никога не е проявила меркантилност във връзката им, в 90% от случаите *** отговаря "Сама си се оценила така, нямаш самочувствие! Кой ти е крив? За разлика от теб, други жени се държат на положение и си слагат висока цена."Хайде сега, при това положение ти сам прецени, ако имаш дъщеря или внучка, как ще я възпитаваш?
17
0
 
5
 
! Отговори
Готино преди 4 години
Меркантилността,която присъства в повечето жени..
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко... може да съсипе една връзка...А времето е може би най-важния фактор...
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко е много? Кръшкането.
14
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До анализаторАми ако мъжът кръшка много?
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мен пък върколашката луна ме събуди преди около 1 час. В прозореца на моята спалня се появява малко преди да залезе.
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Характерите. Човекът е по-малко тяло отколкото душевност. Телесната част много не подбира, душевната се разболява, ако не си е на мястото.
11
4
 
11
 
! Отговори
анализатор преди 4 години
Като върнем жената обратно в къщи,като роди поне 3-4 деца,няма в женската глава да вее вятър,няма да има възможност за к-рвеене,и семейството ще бъде нормално.
10
1
 
21
 
! Отговори
Разни варианти преди 4 години
До Анонимен 11Не винаги.Има хитри и практични хора. Създава си паралелна връзка с лице, с което са се уговорили да си запазят семействата. Срещат се дискретно и брачните им партньори дори не подозират какво се случва. Такива връзки нерядко продължават с години, а понякога - кажи-речи цял живот.Паралелната връзка ще съсипе брак само ако е безсрамно демонстрирана или ако единият от прелюбодейците не реши нарочно да постъпи така, че да се разбере за връзката и другият да се разведе.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Кои фактори съсипват връзката?"Всички.Всички фактори съсипват връзката.
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато има паралелна такава!
7
0
 
14
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Бих добавил и когато приемете половинката за даденост. Също, когато изливате негативизма си вкъщи.
6
0
 
17
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Нямам връзка, така че подобни проблеми не стоят пред мен.
5
2
 
5
 
! Отговори
До ......... преди 4 години
За теб знаем. Потърси спешно помощ.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В моя прозорец току що надникна върколашката луна, която ще ми съсипе съня, ако не отида в друга стая.Затова ще си лягам, а вие тук си се върколачете на тема кой и защо съсипва браковете :))
3
2
 
19
 
! Отговори
И друго я съсипва преди 4 години
- За единият от вас се е появила нова любовна тръпка, която го иска за себе си ина всичко отгоре е ловка манипулаторка (може да е и манипулатор).- Констатирали сте, че докато сте заедно, няма да успеете да постигнете неща, на което поне единият от вас много държи.
2
3
 
24
 
! Отговори
КаквоСъсипваВръзката преди 4 години
- В най-близкото ви обкръжение има злонамерен интиргант.- Единият от вас има тежък проблем, а другият се дразни от това и не е склонен нито да съпреживява, нито да помага.- Парите не ви стигат, а поне единият от вас не е свикнал да живее в лишения; може и двамата да не сте свикнали на това, защото доскоро сте били дундуркани от родителите си.- Оженили сте се набързо,после първоначалната страст е отминала и всеки един от вас е започнал да забелязва у другия черти,с които не желае да се примири
1
3
 
15
 
! Отговори
UPS преди 4 години
Когато токът спре и рутерът угасне и връзката спира.