Съботен бис: Николета я боли глава у нас, Жени срещу Мегз и блогърите

Най-интересното от последната седмица в родния шоубизнес
21 сеп 2019 19:45, Александър Попов
54

Кулагин ли е "Късната Албена Вулева"? Снимка: Instagram

Трябва да благодарим на Жени Калканджиева и Мегз и грозната сцена между тях, за да разберем, че се провежда Седмица на модата в София.

Накратко сцената - дизайнерката представя инициaтивaтa "Aктивнo дoбрo" зa cъбирaнe нa дрeхи в кошове и докато обяснява Калканджиева се провиква: "Пaк ли щe гoвoриш? Пo-дoбрe млъкни! Aз тe нaпрaвих извecтнa". Следва и обидна квалификация, която е характерна за подпийнали мъже в капанче от '77-ма година пред блока. Нападките продължават от страна на Жени - "Нaучи ce дa гoвoриш бългaрcки първo". Каканашева отвръща "Мутритe дa мълчaт!". Край на сцената, следват аплаузи.

Видимо двете имат конфликт, който трудно удържат, а когато е изпито и някакво количество алкохол няма проблем той да стане достояние на широката публика.

Последваха обаче реакции, които разкриха още една страна на модния бизнес. Блогъри се пробваха да изпъкнат на фона на Мегз и Калканджиева и ако може да "намажат" от тяхната известност.

Пак благодарение на този скандал стана ясно, или поне на мен, че съществува позиция "официален моден блогър на Sofia Fashion Week". Зачудих се как отразява официалния блогър на събитието. Ами по български... Всичко е цветя и рози, предимно хвалебствени епитети към дизайнери и колекции. Детайлите почти липсват, за критика и дума не може да става. Иначе няма да си официален блогър.

Официалните блогъри от Atidora взеха отношение и за скандала между Мегз и Жени Калканджиева.

"Много ни се иска от този случай да си извадим поука и хора като Жени Калканджиева, позволяващи си да покажат такъв ярък непрофесионализъм, да не бъдат повече част от модния бизнес".

Официалните блогърки имат право да изкажат мнението си, да критикуват наистина грозната сцена, но някак малко се надценяват в исканията си. Ако то е отправено към организаторите на SFW, реакция нямаше. Да, те споделиха тяхното отразяване в социалните мрежи, но не намериха сили официално да вземат отношение. Ако това искане си само тяхно - момичета, хубаво е да знаете, че не вие решавате кой да бъде в модния бизнес. С всичките си кусури, Жени Калканджиева е част от този бизнес над 20 години, много преди вие да осъзнаете, че ще се изявявате като блогърки. Получихте своите 5 минути слава, но те няма да ви помогнат повече от това да сте официален блогър и на следващото издание на SFW. А софийската Седмица на модата? Само името й наподобява на реномираните такива в Лондон, Париж, Милано или Ню Йорк. Нивото й е на това на блогърството ни - искат, ама...

Наскоро за себе си напомни и гримьорът Валентин Кулагин, за когото се чудя защо не е официален гримьор на SFW. Ще си паснат идеално. Да ме извини, ако наистина е такъв. Вместо да изписва очи и вежди или поне да си гледа "лукс" живота в Дубай, Кулагин захапа поредната си жертва онлайн. Славена Вътова била с крива глава и "като настъпена моцарела". Валентин много иска да е известен, но просто върви по чужд път, който в повечето случаи е втръснал. И единственото сравнение, което ми хрумва е "Късната Албена Вулева". А както изпя преди години удачно Ицо Хазарта - тук хигиената е нулева.

Продължаваме със следващата клюка, която може да попадне в категорията "свежо за вехти плеймейтки". Черната Златка била забила фитнес инструктор, с когото ходили до Милано. Дори няма новина - ако не е Милано, ще е Дубай.

В същата рубрика, но за певици, попада и Луна. Блондинката, която в един момент се виждаше като президент, реши да ни занимава с любовния си живот. Сигурен съм, че малцина биха искали да знаят подробности, но все пак фолк ветеранката се появи в национален ефир. За да ни обясни, че върти любов с някакъв по-млад мъж. Той от своя страна се оплака, че трудно се живее с президент. Наистина безсмислено, но е тежко да се живее с чувството, че си много известен, но само сред родата. Мнозина пък се усъмниха, че историята с младото гадже е зле скроен PR. Луна да стиска палци отново да върнат на екран Big Brother, че иначе и родата ще я забрави.

Според публикации от тази седмица, най-голямата мистерия в родния шоубизнес вече е разкрита. А именно кой е мъжът до Гери-Никол. Певицата доста намали онлайн изявите си, селфитата намаляха, Photoshop-ът е на път да не се ъпдейтне и да хване "прах" на десктопа. Та според слуховете, Гери е пристанала на бившия футболист на Славия и настоящ бизнесмен Вилиян Вълков, по прякор Вълка. Двамата бяха заедно и на сватбата на Софи Маринова. Засега обаче двамата пазели връзката си далеч от прожекторите.

Краят е за Николета Лозанова. Голям бис за нея след гостуването й в "Папараци". Плеймейтката призна, че не харесва България.

Видите ли, като кацнела на родното летище и започвало да я боли глава. И това не се случвало никъде другаде. Всичко било заради негативното отношение на българите, което тя среща непрестанно. В чужбина хората били далеч по-усмихнати.

В бъдеще искала да замине да живее извън България, но за момента семейството й е в България и преместването й няма как да се случи.

Това звучи доста безотговорно като родител. Защо отглежда дъщеря си в такава негативна обстановка? Звучи безотговорно и за собственото й здраве щом още със стъпването на родна земя започва с главоболието - защо дотира производството на аналгетици у нас, като може със спестените средства да си осигури охолен живот навън?

Ние може да се чудим защо избира нещастието пред щастието, но няма смисъл. Защото Лозанова с едно интервю се опита да ни убеди, че миналото й не е нейното минало. А то у нас ще я преследва. Колкото до хората - нека спре да използва клишета за негативност, защото не са много тези, които се интересуват от нейния живот. Още повече сред младите, които наистина имат цел в живота, различна да мързелуват - те дори не я познават. Да, за определена група тя се превърна в етикет, но дали написаното на този етикет не води до нейното главоболие?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
3
 
! Отговори
u преди 4 години
Моля, сменете снимката на Мегс, че ми се ожули лявата ръка, а и китката ме наболява
39
1
 
22
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Сашко, тази твоя публикация е за книгата на Гинес. Вече втори месец гледаме тези дисаги, омръзна ни живота. Махай ги, моля те и изкарай други клюки за тези креатури, с акъл на бройлер. Благодаря предварително.
38
1
 
8
 
! Отговори
един мъж преди 4 години
До кога ще ни натрапвате този грозен крокозъбел? Махайте я вече!
37
5
 
16
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
С изключение на Жени Калканджиева всички други са абсолютни *** И П А Ч А В Р И. Махнете ги най-после от сайта си!!!
36
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе тая няма ли да я махнете от страницата си? Седи вече няколко седмици,, а на никой не у дреме тази от какво я боли глава
35
4
 
16
 
! Отговори
11 преди 4 години
До Педераг ПедровичЕ ти все супермоделки ли рутиш, или май-май само себе си пред огледалото а? :)
34
21
 
10
 
! Отговори
Педераг Педрович преди 4 години
Обаче Мегз е доста възбущаща...Леле-е-е-еееееее, ти трябва доста да си закъсал, че да те възбужда това нещо мегз. За всеки влак си има пътници, но за тая каручка разбрицана?
33
2
 
54
 
! Отговори
:) преди 4 години
щом я боли главата от летището, да си идва от Дубай с влака.......
32
19
 
29
 
! Отговори
1914 преди 4 години
Обаче Мегз е доста възбущаща...
31
3
 
57
 
! Отговори
вгз преди 4 години
Аз си мислех, че я боляло дупето, а то се оказала главата...
30
4
 
32
 
! Отговори
неизвестен преди 4 години
Аман от инфлуенсъри, аман от всякаква неграмотна пасмина, която залива нета с бълвочи. Какво значи да си известен?
29
3
 
27
 
! Отговори
асдф преди 4 години
"... селото се оказа точно в града, белото им показа тъмната страна..."
28
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДнесБг.......а познайте мен какво ме боли,и напишете още една умна статия моля!
27
5
 
49
 
! Отговори
Mister Cro преди 4 години
Не четох статията, понеже е очевидно, че касае тъпотии за едни супер умствено амортизирани сливи!
26
3
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами, ще я боли главата като се връща в БГ, я... колко ли бива лашкана тая глава в таблите на леглата из хотелите из Дубай...
25
2
 
37
 
! Отговори
Mon40 преди 4 години
А мен ме боли шпекут
24
2
 
64
 
! Отговори
Евгени минджев преди 4 години
Аз пък си мислех да не би да я боли ***!
23
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С какви глупости занимавате хората...
22
3
 
66
 
! Отговори
, преди 4 години
Мога само да възкликна с думите на Моканина " БОЖЕ, КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЯ СВЯТ, БОЖЕ.Както се казва "Всеки му своето"
21
1
 
63
 
! Отговори
Миро от Вършец преди 4 години
мене пък ме боли оная работа, че нея я боли глава

Спонсорирани публикации