Сидеров иска да е кмет на София, ще спира София прайд и "паяците"

Фокусира се на крайните квартали, а не на гафа с "Графа"
Обновена: 24 сеп 2019 12:48 | 24 сеп 2019 12:45, Камелия Цветанова
40
Сидеров иска да е кмет на София, ще спира София прайд и "паяците"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви официално, че влиза в битката за кмет на София, съобщи БТА.

Преди дни стана ясно, че инициативен комитет иска да го издигне за столичен градоначалник.

Още по темата

"Бях предложен от известни имена в спорта и културата като човекът, който ще прекрати гей парадите - зрелище което дразни много хора", обясни днес Сидеров.

Той обеща, че ако бъде избран за градоначалник ще забрани ежегодното шествие София прайд.

Освен това ще сложи край на прибирането с "паяци" на неправилно паркираните коли и ще обмисли съществуването на сини и зелени зони - "рекет, който отива незнайно къде".

Сидеров увери, че ще се фокусира върху крайните квартали или "леля от "Обеля", а не гафа с "Графа".

Лидерът на "Атака" се закани, че ако бъде избран, ще направи ревизия на бюджета на общината, за да се види за какво се харчат парите на всички граждани и как се разпределят парите от обществените поръчки.

Сидеров смята, че ще стигне до балотаж.

В листата на "Атака" ще има изявени спортисти, деятели на културата и активисти на партията, каза Сидеров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак ли бе Сидеров, не се ли напапка , бе маминото, аман бе, изчезни, нищо си
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И ще задължи всичк да събират го.вн.ата след кучетата си и да си бършат клекалото в обществената тоалетна включително и като изпълнят максимата всеки може да осе.ре тоалетната бъди мъж осе.ри тавана.Ти пък ще хваща всяка снежинка.Тоя ще хваща с една ръка всеки атом на снежинката докато с другата ръка го лъ.ска я на Путин я на Тръмп я на друг някой диктатор.Пък нали се карат с Каракачанов кой ще му скача в скута ще му скочат и двамата и ще му станат два много грозни евентуални съпруги.
24
1
 
2
 
! Отговори
Munchen_DE преди 4 години
Сега ще ми е много забавно, ако обещае и той, че ще лови всяка снежинка през предстоящата зима...И като спре паяците какво, съвсем безнаказано всеки ще паркира където си поиска и както си поиска, било на детски площадки, зелени площи, или направо вътре във входа на някой блок.Малоумието явно ще продължи и при друг кмет, че и по-лошо ще е.
23
2
 
3
 
! Отговори
казах преди 4 години
Требва да се спрат,автомобилите ,автобусите,маторето , кат мат,полисия бързата помощ .И всички на Тротинетки
22
6
 
7
 
! Отговори
L преди 4 години
Да, некато прекратим парад на любовта и равенството. Нека пак България да е дупката години назад от другите. Зле ми става от този балкански мнталитет. Мразят се хора, които празнуват любовта. Празнуват, защото преди са били убивани, изнасилвани и подлагани на електрошокува терапия. Изразяват себе си. Ама на тъпия българин му боде в очите това, което не разбира. Тази държава ще продължи да е пълна пародия, ако тези глупости продължат. После "защо младите си заминават?" Тук бъдеще няма
21
1
 
3
 
! Отговори
vlady преди 4 години
До АБВТрябва да има платени паркинги в центъра - при безплатно паркиране се стимулира автомобилното движение и паркоместата няма как да са достатъчни, трябват платени такива за нуждаещите се.
20
9
 
4
 
! Отговори
Калоян преди 4 години
Много силна кандидатура. София до сега е управлявана все от ненормални крадливи *** заради които страдат цялото градско население. Време е един свестен и почтен човек като Волен Сидеров да. оглави Столицата на България. Подкрепа и успех!
19
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За гейпарадите разбрахме, а защо паяците?
18
3
 
7
 
! Отговори
КОКО преди 4 години
Ей луд умора няма,сега за кмет ще се цани.Абе Волене хората в селото нете пускат ти за кметската къща питаш.Как Бойко щете допусне бе ,няма ли кой да ти каже там из между твоите апапи.Еи луд човек див ямболия
17
6
 
17
 
! Отговори
Смешник преди 4 години
Парадокса е че за фашиста националист ще гласуват няколко стотин платени роми
16
5
 
4
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Дребните играчи нямат никакъв шанс срещу Фандъкова. То и ние нямаме. Всичко вече е решено, местата са разпределени - изборите са за прах в очите на избирателите (да си мислят завалиите, че нещо би могло да зависи от тях).
15
4
 
9
 
! Отговори
Аз искам преди 4 години
Аз по принцип искам да съм астронавт и в свободното си време да свиря в дет метъл банда, но реших, че е добре да си поставям постижими цели.
14
10
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ = Мафия преди 4 години
То щом корумпираната до мозъка на костите си некадърница Фандъкова се кандидатира, значи всеки друг може да се кандидатира и ще е много по-добър избор от Фандъкова. За платените зони от години се знае, че нито лев не отива към общината и се направиха с цел обогатяването на определена мафиотска фирма. Всяка платена зона в София, създава много повече проблеми, отколкото решава.
13
5
 
8
 
! Отговори
Сидер ПАША преди 4 години
Последен валс :D
12
4
 
8
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
До vlady Съгласен съм, че този " златен пръст" има нужда от лечение, но в зоните няма нищо разумно. Регулирането на движението е със знаци - забранено спирането и забранен е престоят и паркирането. Контрола се извършва от КАТ.
11
7
 
11
 
! Отговори
Защо пък не ? преди 4 години
След като червената лъжла М.Манолова(Костинбродска) може да се кандидатира, защо пък крадлата Иванчева, Джамбазки и лудия Болен да не могат...
10
5
 
14
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
"Ще спира паяците и Гей-парадите" ... и редовно ще лъска шмайзерите на персонажите от Паметника на съвеЦката армия, може да постови и въоръжен караул там който да бди за сигурността им ... !!!
9
3
 
10
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 4 години
Трябва на всички избори партиите да се регистрират наново а не една регистрирана и това е.Атака с този откачен водач от много години е загубила своята подръжка и електорат.
8
2
 
14
 
! Отговори
преди 4 години
Слабо ме вълнува с каква цел са създадени зоните. Важното е, че вършат чудесна работа.Откакто ги въведоха, *** се сети, че има и градски транспорт, и не е нужно да ходи за всяко нещо до центъра с кола.
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очаква да почне да се бори и с климатичните промени Стига да има някоя стотинка за бело златце

Спонсорирани публикации