Въпреки фалита: Томас Кук ще се ожени на Родос

Той и приятелката му ще осъществят мечтата си
26 сеп 2019 16:09, Елка Василева
8
Въпреки фалита: Томас Кук ще се ожени на Родос
Снимка: Pixabay

29-годишният англичанин Томас Кук от град Хъкнал в Нотингамшър, който е сред хилядите клиенти на фалиралия едноименен британски туроператор с провалени почивки в Гърция, ще успее в крайна сметка да се ожени този петък на остров Родос, както е било планирано, съобщава АНА-МПА.

Историята на Томас Кук и приятелката му Амелия Бинч, една от двойките, които планираха да се оженят в Гърция, но плановете им бяха провалени, беше широко отразена в европейските медии заради съвпадението на името на младоженеца и на туристическата компания.

Още по темата

За щастие, благодарение на инициативата на хотела, в който е настанена двойката, и на местния туроператор, двамата британци ще осъществят мечтата си, както са я замислили.

Сватбата им е била насрочена за утре, като двойката е закупила сватбен пакет от "Томас Кук", припомня БТА. Половината от поканените на сватбата, повече от 30 приятели на младоженците, сред които и кумът, също е трябвало да пътуват с фалиралата компания.

Младоженците, които са на острова от 18 септември, са имали възможност да намерят полет, с който да отпътуват от Родос, но в този случай, освен че са щели да си тръгнат неженени, са щели да изгубят и стойността на сватбения пакет - почти 10 хиляди британски лири. Същевременно гостите и кумът оставали блокирани в Англия.

В този момент се намесила управата на хотела и ръководителят на местния офис на "Томас Кук" и са се погрижили сватбата да бъде осъществена по план. В резултат не само двойката ще бъде венчана в петък, но и гостите от Англия ще могат да присъстват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: родоссватбаТомас Кук
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Maria преди 4 години
Томас Кук е умрял през 1892...
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям зор. Целият свят разбра как горкия Томас Кук не могъл да се ожени. И за какво му е, като след две години ще тръгне да се развежда и разходите ще са му двойни тогава.
5
1
 
8
 
! Отговори
Остуни преди 4 години
С какво ще се прибира после не знам
4
3
 
29
 
! Отговори
бракоразводния преди 4 години
На тоя съдбата го спаси от сватбата, той пак отиде се набута.Глупав човек.
3
3
 
11
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Колко кила е булката англичанка?
2
2
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Значи можело. Станахме двама наблюдатели.
1
1
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
чух че е фалира ама не чех да има някой в затвора !!!За милиони няма закони за кокошка няма прошка е това е в цял свят

Спонсорирани публикации