Хомо, наркоман... Джамбазки vs. Сидеров с предложения за преглед

Битката за кметския стол явно ще мине и през лекарския кабинет
Обновена: 8 окт 2019 11:23 | 8 окт 2019 11:22, Камелия Цветанова
88

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лютите спорове между двама кандидати за кмет на София се пренесоха в полето на предизвикателствата.

Ангел Джамбазки, издигнат от ВМРО и лидерът на "Атака" Волен Сидеров си хвърлиха взаимно ръкавицата и се призоваха един друг да си направят медицински изследвания.

Още по темата

Първият настоя за тест за пристрастеност към наркотици на всички претенденти за кметския стол, а вторият - за тест за хомосексуализъм за мъжете.
 
Ангел Джамбазки изпрати писма до своите конкуренти с покана да си направят кръвни тестове за наркотици в поликлиниката на Военномедицинска академия тази сутрин.

"Все пак е важно нашите избиратели да знаят кого избират и дали кандидатите, за които гласуват, не използват забранени вещества. Това ще е тест и за други зависимости", мотивира се той.

На призива му откликнаха кандидатът за общински съветник от ВМРО Карлос Контрера и Стефан Иванов, издигнат от НФСБ. Така че тримата заедно доказаха с изследвания, че не са зависими от дрога.

В същото време Сидеров поиска кандидатите за кмет на София да докажат с медицинско изследване дали са хомосексуални или бисексуални.

"Относно искането на един от кандидатите за кмет на София, всички кандидат-кметове да се подложат на изследване за наркотици, съм готов още утре да се изследвам за наркотици", декларира вчера лидерът на "Атака".

"Поставям обаче и изискване към всички кандидати за кметския стол на столицата от мъжки пол да се подложат и на медицинско изследване на сфинктера, което да докаже дали са хомосексуални или бисексуални, и ако са такива, да го обявят публично, за да не стават жертва на рекет и изнудване", настоя обаче Сидеров в пост в социалната мрежа Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не може в партия в която има само мъже, всички да са хетеро по скоро обратното и сигурно това е което ги сближава, освен парите
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров избегна въпроса
52
1
 
2
 
! Отговори
Хетеро преди 4 години
По душа са хомо, а това е най-страшното. 30 г. ни управляват душевни хомовци.
51
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И ако е хомо какво от това ако върши работа за хората? Толкова скотове-***-крадци избрахме, че само хомо сме нямали в колекцията. На българския народ толкова му е писнало от мотаене, че и една шапка с колелца ще изберем само и да си върши работата. Циркове. Не съм ходил на цирк от години. То и защо ми е - има по-голям в парламента! Съединението прави силата. Нали? Някаква плешива чалга звезда, истеричен фашист, бивше борче с речник 2 думи, мазен анадолски агент, и някакви сополиви ризки. цирк
50
6
 
8
 
! Отговори
Чуколина преди 4 години
Проверила съм многократно и гарантирам, че Сидеров не е хомосексуален!
49
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
пудела на путинчо да донесе бележка и от психодиспансера
48
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и от психото документ да им търсят
47
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ей какви са ни убави патрЕотите бее
46
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Снимките казват всичко за Джемберазки, вижте добре тоз фейс, бихте ли му поверили и 20 лева ?
45
5
 
9
 
! Отговори
Деди преди 4 години
До Анонимен...е те ако са били в едновремешната казарма....там всички губят девствеността си в един момент, който е бил знае за какво говоря ...Абе, аз съм бил и не знам, слава богу.
44
1
 
6
 
! Отговори
разпрас преди 4 години
Добре, де, ама ако некой има заппек, симтомите ще са като при онова другото и тестовете няма да са обективни.Да не стане така, че некой кандидат с лениви червва зорлем да стане за резил, хм?
43
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВМРО да си сменят името на Хомо еректус.
42
6
 
11
 
! Отговори
Русия преди 4 години
Джендъразки.
41
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е те ако са били в едновремешната казарма....там всички губят девствеността си в един момент, който е бил знае за какво говоря ...
40
0
 
8
 
! Отговори
Киро от Обеля преди 4 години
Аре тия кандидат кметове - фърлиха боба!
39
1
 
9
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Пичове, не е ли велика, настоящата кампания за местните избори! Най-накрая опряхме до Същността й, т.е. до ***!, Хахахахааааааааааааааааааааа... "Поставям обаче и изискване към всички кандидати за кметския стол на столицата от мъжки пол да се подложат и на медицинско изследване на ***, което да докаже дали са хомосексуални или бисексуални, и ако са такива, да го обявят публично, за да не стават жертва на рекет и изнудване", настоя обаче Сидеров в пост в социалната мрежа Facebook.
38
5
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Много добре! Медицинските проби и от двамата ще бъдат положителни! Но не, в това е трагедията! Трагедията е, че и избирателите им имат такива наклонности, да ги оправя Бойко!Всъщност, такива наклонности има целият 80% мат'рял, правилно дефиниран от професора от гражданската квота на БСп, Иво Христов!
37
2
 
14
 
! Отговори
niki преди 4 години
Болен е наркозависим. Нещата "за носа" не прощават. Дотолкова е изтрещял, че си изрусява косата с перхидрол за да изглежда беловлас старец.....
36
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДаПри прегледа задължително да се използва шублер!
35
2
 
33
 
! Отговори
абе преди 4 години
Тия двамата докато не си ударят по една *** няма да мирясат.

Спонсорирани публикации