Хелена Бонъм Картър на "среща" с покойната принцеса Маргарет

Тя ще играе в новия сезон на "Короната"
12 окт 2019 19:52, Дарена Найденова
1
Хелена Бонъм Картър на "среща" с покойната принцеса Маргарет
Снимка: Reuters

Само един месец ни дели от новите епизоди на "Короната". Третият сезон на кралската драма ще започне на 17 ноември и ще бъде излъчван по интернет платформата Нетфликс. Историята разказва за царуването на Елизабет II като покрива няколко различни периода. 

Първият сезон показа как кралицата се жени за принц Филип през 1947 година и как преминават първите й години на трона. Следващият сезон разказва за периода между 1956 г. до 1964 г. Сега, феновете нямат търпение да разберат как ще се развият събитията, като са им обещани появите на Маргарет Тачър и принцеса Даяна. Но, това е доста по-късно през годините.
 
В момента Нетфликс се готви за излъчването на третия си зеон, който ще покрие годините между 1965 до 1977 година. Оливия Колман ще влезе в ролята на кралица Елизабет II, замествайки младата версия, изиграна от Клеър Фой. Най-очакваната поява обаче е тази на Хелена Бонъм Картър, която ще влезе като принцеса Маргарет.
 
Явно актрисата е приела много насериозно ролята, тъй като самата тя призна, че е наела медиум, който да й помогне да се свърже с духа на покойната принцеса. Маргарет умира през 2002 година на 71-годишна възраст. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации