Антимафиоти влязоха в БФС, претърсват в "Бояна"

По неофициална информация разследват дейността на съдии
Обновена: 15 окт 2019 18:50 | 15 окт 2019 17:40, Веселина Йорданова
82

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Екипи на ГДБОП, националната полиция и специализираната прокуратура са започнали акция в Българския футболен съюз. Тя е в сградите на Съюза в кв. "Бояна".
Още по темата
По непотвърдена информация към момента се извършват претърсвания и изземвания основно на документи, съобщи БНР.

Според източници от МВР става въпрос за разследване, което касае дейността на български футболни съдии. Вече двама са били отведени за разпит.

По-рано днес президентът на БФС Борислав Михайлов подаде оставка, която ще бъде представена пред членовете на Изпълнителния комитет на заседанието в петък.

"Позицията му е следствие от създалото се напрежение в последните дни; обстановка, която е в ущърб на българския футбол и на Българския футболен съюз", се казва в съобщение на сайта на БФС.

Оставката на Михайлов бе поискана от премиера Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
6
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Оставката на Михайлов бе поискана от премиера Бойко Борисов.Баце е велик ръководител и държавник! Де го "Зеленият пъпеш" се изпокрил?Защо той не се намеси, нали "крепи" справедливостта?
38
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БФС се опитаха да клатят държавата но няма да стане! Народа е с Гебр! Бойко поема БФС
37
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спорт се развива с безплатни кубове по училищните бази, както беше навремето. По училищата обикаляха треньори и ако забележеха потенциал в някое дете го привличаха в професионалните детски школи, отново безплатно.Сега как е? 60 лв за спорт от 45 минути два пъти седмично, 60 за клуб по интереси, отдел и дарение за училището, ненужни помагала и частни уроци. Иначе образованието се води безплатно.
36
0
 
11
 
! Отговори
Перко преди 4 години
Перуката май беше забравил на кое място сме по свобода на словото, та сега вземи тоя ГДБОП
35
1
 
8
 
! Отговори
men преди 4 години
всичката мара втасала, футболът ни е най големият проблем. кражбите и дрогата на порко кога ще се разследва? предателството му и геноцида кога?
34
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бате Бойко се ядоса и изпрати мутрагените при надрусаните гюбекчии да им се скарат. Смях голям.
33
5
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
До ГробокопачКойто гроб копае............ вече 10 години :))))))))))))) Ай у лево!
32
6
 
11
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До ТонкатаТой Батето може да е всякакъв, но има едно много хубаво интервю за Бойко, който подпирал оградата като к.уче и чакал з а подаяния;))) Велик е Батето ейййй, едохте му д.едовият, гербери! Едохте му го!
31
9
 
2
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До СТРАНДЖАТАИмам единз драв рибарски конец с много здрава губерка и с удоволствие ще ти зашийкам джучките. Ти с мене не смао немаш комптенеции да спориш, но и когато си увия л.айната в станиол, искам да са ти сладки като бонбонби? Ясен ли съм, хм? Пред мен ще трепериш като пред Бойко, че и по-лошо! Щом съм казал Блокаж, значи Блокаж. Не сте вие, тие, които може да ме спрете! Но, л.айната да ми изядете, можете;))) Щедър съм;)))
30
11
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До АнонименАз ви предупредих на 26 март 2016 г:"Негласувайте за Бойко и не гласувайте "не подкрепям никого", гласувайте така, че да предизвикате дългорсорчна политичекса криза, т.е. всеки да е в правото да управлява, но да не може да управлява. Блокаж се нарича тов а хора, блокаж на Системата! Инак, нема фуфт!
29
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 26Брат, кой го интересуват доказани некадърници и алкохолици, че да си губи времето с тях?И с 50:0 да бяхме паднали снощи, пак немаше да ме интересува.
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До GGX съмняваме избииси от мозъка ставаш смешен
27
3
 
9
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Бях прав! Другарят Гешев се е обадил на Перуката да подаде оставка за да не бъде сред арестуваните.
26
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво ще търсят в БФС?Каквот е имало нередно ,то е заличено. Това е същото като по новините женката да каже "Днес МВР започва ВНЕЗАПНА проверка на шофьорите на пътя". Стига циркаджийски номера.Чакат някой, някъде да ни изложи и тогава Царя Слънце от Банкя ДА КАЖЕ КАКВО ДАСЕ ПРАВИ.ПО ДОБРЕ ДА ЗАКРИВАМЕ ТАЯ ПАРОДИЯ НА ДЪРЖАВА! Това е организиран английски черен пиар !Кой ги облече тия с фанелки "хулигани от София" ?Кой ги пусна на стадиона ?За 15 човека България е опетнена !
25
1
 
12
 
! Отговори
Жоки преди 4 години
Активно мероприятие с марка ББ
24
3
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Между другото Полфрийман довечера го освобождават :)))))))))))))))))))) ей така само да напомня :))))))))))))))))
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имайки впредвид, че сега в цял свят надуха, че имало расистки скандал нещата с БФС ще се следят и извън България. Може пък мутропитеците да не успеят да заметат нещата под килима.
22
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименСамо спорта ли загива ? Театър, кино, изкуство, живопис, литература, наука всичко загива само популизма процъфтява и милиционерщината и хората за туй отиват на Запад. Боби Михайлов е свестен човек - за съжаление не много умeн, ако беше умен отдавна щеше да е напуснал потъващия кораб. Той си заложи името човека, рискува си кариерата за да оправи бакиите на БФС и сега милиционерите може да го изкарат и черен тотаджия или нещо подобно.
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Време бе идва ред на диемите и максспорт
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
добре де офце български включая и мен защо толкова години търпяхме това недоразумение михаилов страхливци сме и то доказани във всяка област просто се чудя на времето как сме имали такива личности като ЛЕВСКИ И БОТЕВ КОИТО СИ ДАДОХА СЪРЦЕТО И ДУШАТА ЗА МАИКА БЪЛГАРИЯ мишки сме и мишки ще си останем до толкова сме смели справка 30 години безвремие

Спонсорирани публикации