Антимафиоти влязоха в БФС, претърсват в "Бояна"

По неофициална информация разследват дейността на съдии
Обновена: 15 окт 2019 18:50 | 15 окт 2019 17:40, Веселина Йорданова
82

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Виж други галерии »
Екипи на ГДБОП, националната полиция и специализираната прокуратура са започнали акция в Българския футболен съюз. Тя е в сградите на Съюза в кв. "Бояна".
Още по темата
По непотвърдена информация към момента се извършват претърсвания и изземвания основно на документи, съобщи БНР.

Според източници от МВР става въпрос за разследване, което касае дейността на български футболни съдии. Вече двама са били отведени за разпит.

По-рано днес президентът на БФС Борислав Михайлов подаде оставка, която ще бъде представена пред членовете на Изпълнителния комитет на заседанието в петък.

"Позицията му е следствие от създалото се напрежение в последните дни; обстановка, която е в ущърб на българския футбол и на Българския футболен съюз", се казва в съобщение на сайта на БФС.

Оставката на Михайлов бе поискана от премиера Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
какъвто футбола скапан жалък смешен некадърен такава и държавата жалка смешна така както недоразумението МУХОБОИКО
58
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Твърде пресилено е всичко това! Ако е правил нещо нередно Михайлов.То е направено отдавна!-:) Интересно след изборите.Когато Борисов си тръгне от властта.Ще влязат ли там? Едва ли!-:) За това пак повтарям.Твърде пресилено е това действие на властта! Сещаме се кой го е "поръчал"!-:)
57
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Футболната Мафия с има държава и тя се нарича ФИФА начело с Президент Мафионтино, наследник на Кръсника Сеп Блатер !Нашето БФС е само бледо копие на "Централата"
56
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ще му побелее "косата" на Боби Михайлов
55
1
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
вече има петима арестувани.ТЕЖКАТА БУХАЛКА вилнее!Ще сритат Боби /вече го направиха/,ще набутат верен на Тикв"ата фигурант и..пей сърце,още една обществена крепост е превзета.Защото:--"Българският футболен съюз е сдружение на футболните клубове в България. Основан е на 27 юни 1985 г. в София"СДРУЖЕНИЕ!!!.НЕ Е ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ!!!.А как така да съществува нещо,което Боко да не командери лично?!Още един парашутист са подготвили..А може и парашутистка.И ще потекат парите там..
54
2
 
10
 
! Отговори
Пич преди 4 години
За съжаление този скандал прилича много на активно мероприятие за смяна на властта в БФС. Същите тези т.нар. "запалянковци", а всъщност най-обикновени престъпници, се използват и за контра-протести от власт имащите. Използваха ги за Орешарски, използваха ги за Гешев, сега ги пуснаха за властта в БФС. Явно един човек дърпа конците. КОЙ ли?
53
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако ви се гледа комедия, няма нужда да трошите пари за кино. Просто четете/гледайте български новини.
52
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На снимката: Бастиона на БФС'то напомня американска военна база, само дето е нашарена с изплезен лъв който бере душа с руска корона и кръст,...за бог да прости !
51
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Перуката са ***
50
9
 
5
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Любослав Пенев е най-добрият възможен вариант!
49
1
 
8
 
! Отговори
фатмака преди 4 години
Колко перуки на Боби откриха там?
48
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А дано някои да доиде да мисли за футбол да махне тия платени канали да развие първо базите после футбола в държава та и после другото лека по лека явно боико му доиде до гуша от умници и започна тотална чистка във държава та
47
7
 
4
 
! Отговори
панчо преди 4 години
някои запалянковци все още живеят в друг век и отзвука от слабоум.щината им вчера отекна във световните медииотбора ни ще го отнесе голям и това ще отекне и заболи дълго време добрите запалянковцишепа психично увредени ин.ди.вида показаха пред света колко века назад се намира страната ни в много разбиранияанглийските футболисти са професионалисти и едва ли са приели нещо лично снощи но за нашия отбор последствията ще са заслужени заради "чудесните" "запалянковци"
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно така се действа, със шутове се влиза и се меля сичко на кайма и нека Бойко поеме БФСто и да стане и треньор на нац отбор поне за няколко години да излеземе кризата
45
0
 
11
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
мина ерата на батето дойде и си замина ерата на бобитода влезе следващия
44
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно отвън са мислили че има отбор а то какво е по зле от плажен футбол сме за три мача 14 гола къде можете да го видите
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Се отнякъде трябва да се почне тоя го търпим 11 години доведе държавата до срам мен ти да не си му приятел само че заради тпя расизъм неговите поддръжници че никой не ходи на мач трябваше да стане преди два кръга преди всичко да е загубено а сега Дани накажат една година каква полза никаква дали са една дали са пет отбор и след десет години няма да има
42
2
 
11
 
! Отговори
Пич преди 4 години
Според правилата на ФИФА правителствата не могат да се месят в локалните федерации. Това може приключи с изключването на България ат федерацията. Отново първо се действа после се мисли на принципа - "той е доказан престъпник".
41
0
 
4
 
! Отговори
Краси преди 4 години
Шефа на тотото Кралев да покаже някой отчет как се инвестират пари за спорта от оостъпленията в тотализатора. Преди редовно имаше по няколко шестици петици и т.н. Сега станаха алчни и пускат да замажат очите на хората по една през няколко месеца. ГДБОП май от министерството на спорта трябва да започне.
40
0
 
10
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Първата задача на новото ръководство е да смени устава и да направи мандатен поста на шефа на БФС!

Спонсорирани публикации