"Терминаторът" Шварценегер би се изправил срещу Тръмп за президент

Актьорът обаче няма право да се кандидатира
Обновена: 20 окт 2019 15:49 | 20 окт 2019 15:45, Нели Христова
26
"Терминаторът" Шварценегер би се изправил срещу Тръмп за президент
Снимка: Reuters

В продължение на 8 години, актьорът Арнолд Шварценегер бе губернатор на Калифорния. Оказва се обаче, че това не било най-любимото му занимание, тъй като той таял омраза към политиката, съобщават от БТА.

72-годишният Шварценегер сега разкрива, че никога не се е възприемал като политик и единствената му цел е била да помага на хората.

"Мразя политиката. Дори когато бях губернатор на Калифорния, никога не съм се считал за политик. Бях обществен служител, който се стремеше да прави нещата по-добри за хората", споделя Арнолд Шварценегер в интервю за "Шоуто на Греъм Нортън".

Роденият в Австрия актьор обаче признава, че е бил разочарован, че не може да се кандидатира за президент на САЩ. "Това е единственото нещо, което не мога да направя в Америка - страната на неограничените възможности", казва Шварценегер.

"Терминаторът" допълва, че ако имаше това право, щеше да се изправи срещу Доналд Тръмп в битката за президентска номинация от Републиканската партия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
6
 
! Отговори
до 18 преди 4 години
Абе пич, чети конституцията на САЩ. За президент може да се кандидатира човек роден само там. И той си го казва, и си го знае. Стига с тия бръщолевеници, нямало да го допуснат. Какви хиени, какви глупости те гонят. Елементарни неща са.
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако някой си мисли, че президент на САЩ се става ей така, по собствено желание, жестоко се лъже. Зад всеки кандидат-президент застават компании, банки, магнати, които искат прокарването на определена политика. Тръмп е представител на онези, които искат да върнат производството в САЩ, а Хилъри на финансистите-глобалисти.Колкото до спорта - едва ли може да се нарече спортист някой, който се е тъпкал със стероиди. Тичане 10 км и малко тежести са напълно достатъчни за здраве, остналото е т ъ п н я
18
5
 
6
 
! Отговори
Пропов преди 4 години
Абе пич е той, има воля и енергия. И не му пука хич, не се кланя на партии, идеи, платформи.. Действа по съвест и е човек на честта. Олдскуул пич, с реални възможности да промени доста неща. Ама ония долни хиени няма да го пуснат.
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бат Арни и в момента си ходи редовно на тренировки и как гледам тежестите, бая по-млади ще засрами, а оня си пада малко ***!
16
0
 
3
 
! Отговори
RONN GEREMY преди 4 години
В Коммандо , Арнолд е на 37 и половина..''КОММАНДО'' е заснет от дек. 1984г. -- до края на март 1985 , и е пуснат в края на август 1985 г. по кината .Това е ролята му веднага след Терминатор , който е трябвало да бъде пуснат още май 1984 г. , а не на 26 октомври . А в ''Хищника'' не снимат в Гватемала както много хора мислят, а в МЕКСИКО --- и то по врме на МЕДЕНИЯ МУ МЕСЕЦ с Мария Шрайвър - от 7 април 1986 г. до края на юли 1986 г. И 10 месеца правят едит на филма и го пускат на 12 юни 1987 г.
15
6
 
16
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
Няма място за сравнение. Единият е роден в малко австрийско селце без електричество и топла вода, а другият е роден милионер. Единият е постигнал успехи в спорта, киното, политиката и бизнеса, а на другият всичко му е било поднесено на тепсия още раждането. Единият е синоним на успехи и вдъхновява милиони хора по света, а другият е символ на скандал и разделя хората. Арни се бил разпуснал, не знам си какво си... Тръмп е 100 кила сланини, моля ви се, никога не е бил дори на 20% на Арни в прайма..
14
4
 
6
 
! Отговори
истината боли преди 4 години
Арни, ако не знаете живее сам с понито си, съвсем е изтрещял от възрастта, а от единия му син висят сланини, жалко за това какъв беше баща му като млад. изобщо, нов световен ред...
13
8
 
3
 
! Отговори
123 преди 4 години
Изглежда зле, плашещо. За нетг политиката е минало свършено. В Дони има класа, хумор, този изглежда ку-ку.
12
10
 
18
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
И щеше да го бие. Арнолд е класи над Тръмп - и като постижения, и като манталитет, и като харизма, и като способности.
11
15
 
7
 
! Отговори
Тръмп, Доналд Дж. преди 4 години
Арни Критическата го е ударила, неадекватен е!!
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 8 Иво, и каво направи в Сирия бай ти Дончо- каза само че няма да подкрепя Ердоган, а някакви физически деиствия от негова страна? Що не се намесва с военна сила срещу Ердоган? *** на конци ти е бай ти Дончо. Нищо друго.
9
10
 
10
 
! Отговори
sas преди 4 години
Арни не беше ли онзи, който фалира Калифорния преди време.. просто питам
8
6
 
9
 
! Отговори
Иво преди 4 години
Истината е че с Риана, 50Сент,Шварци и Клуней демократите ще изядът голямо дърво догодина. Нулеви идеи, нищо не съм чул освен песни, сълзи и ревове и 3г 50 пъти го импичваха и последно даже станаха за смях.. Тръмп може да не е харесван от меките но изглежда ще се окаже един от най успешните през последните 50г. Само това което направи сега в Сирия му спечели едни 5%.
7
0
 
8
 
! Отговори
КОС преди 4 години
дайте му кейтбланшен на този човек да прави каквото иска и ще промени америка
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Арни се считал за обществен служител :) Да каже какво направи с образованието и затворите... и синдиката на учителите. Бил служил на хората. Стига бе.
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 32 На снимката ти изглежда 90 годишен 72 годишния Арнолд?Ти си уникално сбъркан, брат!И не се тъпча с химии, нито ходя на фитнес, но това не ми пречи да съм му фен.
4
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не мисля че би събрал много гласове.
3
16
 
6
 
! Отговори
Do1 преди 4 години
Тъпчи се като него с разни *** за мускули и като остарееш ще приличаш на него.Изглежда90годишен.Навремето приличаше на ***-груб,първичен.Хармонично тяло се прави със спорт ,не с пиене на ***.
2
4
 
7
 
! Отговори
z-rock преди 4 години
Даже съм сигурен, че щеше и по-добре да се справя, като такъв!!
1
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оня ден гледах "Командо". Не бях го гледал от 20 години поне. Въпреки фантастиките в тоя филм- дето избива цяла една армия сам, бат Арнолд там на 39 години само като видиш как започва в този филм с голямото отрязано дърво на рамо и мускулите му и музиката и му ставаш фен веднага.

Спонсорирани публикации