Пуснаха от ареста двамата афганистанци, изнасилили момиче в София

Те са непълнолетни, прокуратурата ще обжалва решението
21 окт 2019 16:08,
209
Пуснаха от ареста двамата афганистанци, изнасилили момиче в София
Снимка: архив Булфото

Мустафа Хан и Лахаб Юсуфзай са двамата афганистанци, задържани за изнасилването на 17-годишно момиче около "Военна рампа" в София.

Още по темата
Девойката е сирак, настанена е в дом за деца в столичния квартал "Овча Купел".

В хода на действията на МВР са задържани три момчета. По първоначална информация едно от тях само е гледало какво вършат другите. По-късно то е освободено, съобщи "Нова телевизия".

Пострадалото момиче е настанено в Център за настаняване от семеен тип. От там отказаха да коментират темата с мотив, че в момента тече разследване.

Двете непълнолетни момчета бяха освободени от съда с мярка за неотклонение "Надзор от инспектор в Детска педагогическа стая".

Очаква се от Софийската районна прокуратура да атакува решението пред Софийския градски съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В новините по случая беше казано, че те се намират под специална защита. Един вид недосегаеми.
111
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези животни трябва да се кастрират навреме!
110
1
 
20
 
! Отговори
До totenkopf преди 4 години
Забавна Лейди , само тоалетни принцеси като теб се радват на авганчета, *** такава палави... останалите българки Първо : биваме биологически жени и Второ: имаме си чудесни мъже за да ви разфасоват , в мига, в който ни посегнете :)
109
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Май трябва да се създаде нелегална наказателна група и такива на момента да бъдат елиминирани.
108
32
 
6
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Българските мацки се кефят да бъдат с араби, харесват си Мохамед и тва е. Факт.
107
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А утре други непълнолетни афганистанци ако убият някой,пак ли ще ги пуснат за да се занимава детска педогогическа стая с тях??? Съдия Мъдурков ли гледа делото?
106
6
 
10
 
! Отговори
да преди 4 години
Полфрийман е убиец и току така лесно няма да се измъкне от България..не бързайте толкова :)
105
3
 
22
 
! Отговори
А сега преди 4 години
Къде сте протестиращи..Нали не сте купени, нали вашето възмущение бе неподправено и искрено...защото са освободили предсрочно човек,защитил двама цигггаааннни от линч......Сега,защо не сте пред съдебната палата...*** платени
104
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая конвенция, както и да се мъчите да я прокарвате - я в закони за детето, я с изнудвания за здравеопазнване, я в застраховки, я в друг вид бюрократични заплахи или рекети, просто няма да стане!!! НЯМА ДА БЪДЕ ПРИЕТА!!!! Това тука не ви е Швецийка, Германийка, или друга католически-повредена и извратена държавица.Това е БЪЛГАРИЯ!И от всякакви инстанбулски кретении ни е писнало още преди 1878г.Така, че управниците да си правят добре сметката, че да не им я "направи"накрая народа.
103
0
 
46
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Пожелавам на съдията пуснал тези чуждоземни нерези да разбере утре сутринта, че са изнасилили и дъщеря му.Ставал съм свидетел как българския съд съдейки българин е пренебрегвал буквата на закона оправдавайки това действие с оправданието, че извършеното престъпление е с изключителна дързост и цинизъм. При това онзи случай беше съвсем безобиден ...Очевидно обаче този случай не се е сторил дързък и циничен на българския съд.Явно за бежанците е позволено да олабят жилата с някое българско дете.
102
1
 
18
 
! Отговори
да преди 4 години
за много анбългарски дейности БХК лапна парички,но за Конвенцията ЩЕ ГИ ПРОПУСНЕ хахахахахахахах
101
2
 
16
 
! Отговори
ДА преди 4 години
избърсахме се веднъж с истанбулската коненция, ще се избършем с нея ако трябва още 100 пъти,но тя НЯМА ДА БЪДЕ ПРИЕТА !!!!ЯСНО ЛИ ВИ Е, ГРАНТАДЖИИ:))))
100
1
 
23
 
! Отговори
sdiuj преди 4 години
Къде са рокерчетата и фенчетата които вдигат ръчички и показват споглеждайки се плахо хитлеристки поздрави, без да рабират абсолютно нищо от расизъм
99
0
 
50
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 4 години
Защо МВР цяла седмица укриват и едва след като ги освободиха оповестиха тихом мълком че мигранти са изнасилили чрез заплаха непълнолетно българско момиченце Кой от СДВР ще поеме отговорност и вина за случилото се детето сираче .
98
0
 
15
 
! Отговори
да преди 4 години
*** съм ти 'толерантното" мислене, п'озьорти какво си мислиш, с'оросоид жалък..че ще заблудиш някой с тия твои небивалици ли?:))))))))))))))
97
0
 
12
 
! Отговори
Циник до 100 преди 4 години
Ми ти бе... Миеш ли още с пожарния кран пода на кланницата.НещастникЩе се опикаеш - полюция нощна
96
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не бе съдран, не да простим, а поне мъничко да се възмутим и да не мълчим пред престъпленията на българите като опикано цинниче чакащо бакшиш от турски тираджия
95
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз предлагам съдията които ги е освободил да му ги закарат у тях и да ги настанят у неговото семейство.А тия нередовни,наистина са за скъсяване от горе надолу.Ако те бяха извършили подобно насилие в Афганистан,вероятно талибаните щяха да ги "окастрят".
94
0
 
30
 
! Отговори
Циник до 96 преди 4 години
Ахаааа... Понеже има и българи престъпващи закона... Да простим на 2та шебекаСигурно се мислиш за "оригинален"?Не си!По-скоро гнъсен!По същата схема в цяла Европа оправдават мундарите... Зелени... ***... И сraн всякаква
93
34
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв революционен плам...а в същото време в България са изнасилени поне стотина българки от българи. ..ама там мълчим. Вярно, не го пишат в новините, но можете да видите в кое да е районно в сводките

Спонсорирани публикации