Сидеров хвърли оставка, зове Джамбазки да направи същото

Трябвало да покажат на хората, че не си играят игрички с тях
48
Сидеров хвърли оставка, зове Джамбазки да направи същото
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Само шест дни преди местния вот лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви, че подава оставката си като депутат.

Той се впусна в битката за кмет на София и мотивира решението си във връзка с кандидатурата си за столичен градоначалник.

Още по темата


"Каня и другия кандидат-кмет, който е евродепутат, говоря за Ангел Джамбазки, да подпише същата оставка. Пак ли Джамбазки ще излъже избирателите си или този път ще постъпи честно и ще подаде оставката си от Европарламента", написа Сидеров в социалната мрежа Facebook.

"Трябва да покажем на хората, че не си играем игрички с тях", обобщи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
7
 
! Отговори
Светлин преди 4 години
Сидеров е ***. Каква точно оставка хвърля? От какво точно се отказва?! Жалък опит да събере малко *** гласоподаватели...
31
5
 
3
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Адмирации за гласността на Сидеров но надали Ще видим след изборите дали ще се яви в парламента на поредното заседание след ваканцуването .
30
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой да му каже, че е политически труп за да миряса.Сидеров спечели от негативния вот срещу ГЕРБ.Избрахме го за куче, което да лае по ГЕРБ, а не да им маха с опашка.Другите патриоти поне си баят патриотичните мантри и шоуто тече.
29
4
 
19
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
Сидеров е бушон които цели да изгърми Джамбазки и нищо повече, НО е и напълно прав - игрички ли ще си играме на кандидати и ще седим на топло в Евро парламента
28
5
 
24
 
! Отговори
мда, бе! преди 4 години
Луд умора няма! Айде махай се, че на НАРОДА му писна да те гледа и слуша!
27
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Патриотчетата,а и целият полит.елит който е от една партия-БКП,отново започнаха да доказват,че българинът е ЕВРОИДИО'Т,дори по-жалък-ЕВРООВЦА!Наближат ли избори се започва с голямата манипулация,продължаваща вече 30 г.в някаква си измислена демокрация в кошарата!Започват да се появяват едни партийни пари за покупка на гласове,започват разни спекулации,започват се"битки"на"живот и смърт"между овцете,за да гризне кокала техен симпатизант,ха ха турско-българските нац.канали вече обявиха войната офи
26
1
 
25
 
! Отговори
Митев преди 4 години
Доколкото знам НС е във ваканция и няма кой да му я приеме тази "оставка". Пак циркове. Прилича ми на одъртяла певачка, която е готова на всичко само и само да пишат за нея. Остава и да се съблече и да се снимя я в Дубай, я на Хавай ........
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 24Като не си гласувал и такива като тебе оставихте си.ганите, мутрите, комунистите и твърдите партийци да определят правилата на играта. Че се и хвалиш за това...
24
1
 
27
 
! Отговори
извини се БЕ преди 4 години
Този съвсем изкука!
23
0
 
6
 
! Отговори
тоти преди 4 години
Tebe dragi te precakaxa 6toto si golema rabota
22
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джамбазина няма да стане кмет той от 15, 000 евро няма да се откаже. Колкото гласове спечели ще ги даде на Фандупкова. Така ще направят и всички останали които нямат никакъв шанс да спечелят. На тази въдица кълват само кротушките. От първите избори през 90-те г. Не съм гласувал за никой. Тогава гласувах за безпартиините но уви всички се оказаха партиици. Теглих ил една тлъста и край с гласуването. Аз да не съм Африканец че ще се евават с мен. Само мамуните гласуват за мутри и комунисти.
21
1
 
20
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Будала човек. Сега и заплата няма да има ... не че някой го бръснеше за слива преди
20
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ИзвиниСеБе!!!
19
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сайдерс се цупи като стара селска мома на която в последния момент са отказали да я "оправят" .
18
9
 
28
 
! Отговори
Леккетто преди 4 години
Всички сили на Болния са насочени да причини максимална вреда на Джамбазки и ВМРО,които показаха колко безсмислен, ненужен и вреден политик е беловласия.Всичките му усилия дотук се изчерпват със защита на руски интереси и дебнене на моменти в които може максимално да навреди на партньорите си в коалицията.Толкова се увлече да вреди, че издигна безсмислената си кандидатура за може да плюе Джамбазки в кампанията.Води срамна кампания,ще има срамно ниски резултати, но няма да се засрами от себе си!
17
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Довиждене....Довиждане....:)
16
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джамбаза да не е луд да остави 15000 евро заплата и да стане кмет - той е сложен за бушон.
15
5
 
22
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Странна логика има Сидеров, да не кажа проста, ами подай си оставката и искай оставката на Макрон или на Меркел, защо на Джамбазки, не го харесвам това петле дето все се репчи и говори безсмислици, но хората са го избрали, Сидеров как беше златното пръстче точно защото беше избран, объркана държава, ненормални депутати, отиващи и циврещи политици, най не можеш НИЩО ДРУГО ДА РАБОТИШ, ОСВЕН ДЕПУТАТ.
14
5
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
"Той се впусна в битката за кмет на София и мотивира решението си във връзка с кандидатурата си за столичен градоначалник."От този пасаж не става ясно дали Свободен Никакъв Желязков се е кандидатирал за кмет или за градоначалник.Уточнение - градоначалникът е ръководителят на полицията в даден град. Кметът не е градоначалник.
13
8
 
27
 
! Отговори
софиянец преди 4 години
Разбирам го дядото, булката му преспала с Ангел.

Спонсорирани публикации