Варварски опити с животни: Кадрите от лаборатория, шокирали Германия

Доброволци разкриха нехуманно отношение към животни в германска лаборатория
29 окт 2019 17:15,
49

Тези кадри шокираха Германия. Доброволци заснеха варварско отношение в една от най-големите тестови лаборатории в страната.

"Нито едно животно не излиза от тази лаборатория живо. В повечето изследвания животните бивт убивани и накрая им се прави дисекция", обяснява доброволец пред DW.

Кадрите са заснети в Лабораторията по Фармакология и Токсикология край Хамбург и са публикувани от "Cruelty Free International" и "Soko Tierschutz".

Вижда се как служителите в лабораторията завързват маймунки макаци за различни уреди. В един от случаите главата на маймуната буквално е удряна във вратата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е варварско и жестоко отношение към живи същества и трябва да спре моментално.
35
0
 
1
 
! Отговори
Raina Chakova преди 4 години
Има и други начини!Без тестване върху животни!
34
2
 
10
 
! Отговори
12345 преди 4 години
Бих искала да се тестват тези неща на някой пишещи тука *** и злобни коментари много ще ми е хубаво да гледам как се гърчите и дали е приятно после да можете да кажете ама едва ли!!!
33
15
 
5
 
! Отговори
Лоу Даун преди 4 години
Е върху хора ли да тестват.Как да се тестват някои неща според вас.
32
2
 
6
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Муцуните във филмчето не са на германци, а на евреи, - след 30 годишно активно общуване с тях, ги познаваме от пръв поглед.
31
6
 
7
 
! Отговори
муспи преди 4 години
До Анонимен - Лицемерието е еврейска болест, не се лекува а е вложена при създаването им от дявола Яхве. В ръцете им е поставен света, за да може чрез този дивашки свят и бялата раса да стане лицемерна. И успеха им е очевиден, тревожи ги само че има такива да се дърпат настрани. Толстой каза, че докато има кланици ще има и войни, - църквата го отлъчи, направиха Холокост на няколко милиона богомили, сега провеждат деликатен холокост с българите, избиха котките в средновековието чрез инквизицията
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами не им давате да правят опити с хора.
29
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всяка минута в света са избиване стотици хиляди кокошки, прасета, крави и овце. Хората си ги хапват даже. Е кажете ми, не сме ли мега лицемери?
28
1
 
7
 
! Отговори
saki преди 4 години
В нацисткия режим е било забранено да се правт опити с животни. Това е било част от идеологията на режима. Има публикувани материали ,доказващи това. Може да се поразровите.
27
3
 
14
 
! Отговори
Гойко преди 4 години
Поне го правят от името на науката и прогреса. В дивашка българия, селяните влачат кучетата си след колата, стрелят по котки или каквото се движи без никаква цел. Ама това не се коментира, а всички сте скочили на Германците...
26
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това им е в гена на немците. Хитлеризма е генно болестно състояние. Това неможе да се изкорени. Болеста се лекува само чрез изрязване до корен нанацисткият ген. Кои си мислите живеят в германия. Друг народ ли е или наследниците на Нацистите.
25
3
 
7
 
! Отговори
11 преди 4 години
Кажете кои марки произвеждат?
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Начинът на мислене на хората които не могат за мислят: Ако нещо е лошо, трябва да се спре.Ако можеха да мислят щяха да взимат под внимание алтернативите. Каква е алтернативата на Садам, на Кадафи, на Асад? Войни и кръвопролития. Пазари за роби. Каква е алтернативата на тестовете с животни? Продажба на нетествани лекарства и козметика с потенциални рискове за хората или тестове върху хора.
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 13Не ивждам нищоооо лошо, ако се сещаш ...
22
5
 
11
 
! Отговори
Подръжник на Грета преди 4 години
До ФантомМи теее ся щоо още тетват ... вече има лекарства и козметика .. СИТГА.! СТИГА С ТОЯ АД ЗА ЖИВОТНИКИТЕ МИЛИЧКИЕ!!!
21
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 9Да, докато ти не си опитното зайче, винаги е добра идея...
20
13
 
3
 
! Отговори
Ултра Вегенараст преди 4 години
ТОлкова ли не останаха военнопленници, сираци и проче, ами с жвотни се занимаваме
19
16
 
19
 
! Отговори
До 9 преди 4 години
Опити с хора се правят винаги при изпитанието на дадено лекарство, но това е краен етап, в начален етап опити трябва да се правят и ще се правят с животни близки до физиологията на човека. Извратено е да слагаш животните пред хората, варварско е да забраниш прогреса и науката. Понякога трябва да си изцапаш ръцете за да допринесеш за развитието на обществото - целта оправда средствата и опитите трябва да продължат, това е в интерес на всички ментално здрави хора на планетата!
18
6
 
17
 
! Отговори
Какво общо имат преди 4 години
варварите? Къде в историята пише, че са правили експерименти с животни и после са ги убивали?Но, ако трябва да сме обективни, без тези експерименти няма да умират животни, а хора. Ясно е, че в последно време много хора предпочитат за спътници в живота животни, защото с хората вече не могат да се разберат, ама като дойдат нещата до медицина - не може така.Има си приоритети - приоритет е животът на Човека, после на най-добрия му приятел-животно.
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАз бегам, ама ти къде ще избегаш, мклад си и зелен и ти е далече проумяването на някой неща, но ще дойде и това време, а за сега бегаме всички за теб

Спонсорирани публикации