Трудни за обслужване, капризни коли... Защо да не си купувате Tesla?

Motor Junkie посочва защо не е добра инвестиция
Обновена: 31 окт 2019 21:30 | 31 окт 2019 21:17,
103

Не са екологично чисти

Да, моделите на Tesla имат нулеви емисии, но изобщо не са екологични. Проблемът е, че за да произвеждат батериите за едно превозно средство на Tesla, фабриките замърсяват въздуха толкова, колкото конвенционален автомобил за осем години. Това означава, че популярността на моделите на Tesla може да съсипе околната ни среда, а не да я запази.

Tesla са автомобили, които вече от почти десетилетие са сред най-обсъжданите теми от любителите на автомобили по целия свят. Това е единствената компания, която се концентрира единствено върху електрическите автомобили, като произвеждаща четири модела. Tesla Roadster, Model S, Model X и последният Model 3 завладяха въображението на потребителите, но и предизвикват доста спорове.

Хората говорят за проектирането и производството на колите на Tesla, както и за техния маркетинг. Компанията вече се сблъсква с основните правила на индустрията, след като се опита да въведе нов подход към продажбите и ремонтите. Това обаче все още впечатлява малцина, докато повечето хора продължават да са скептично настроени към електрическите и самоуправляващи се автомобили.

Явно е, че пазарът се нуждае от време, за да се нагоди към тях. И докато повече медии се насочват към предимствата на колите на Tesla, изданието Motor Junkie посочи 20 причини, поради които електромобилите на марката трябва да бъдат избягвани. Всъщност, това е всичко, което трябва да знаете, като обмисляте покупката на Tesla Roadster, Model S, Model X или Model 3.

В нашата галерия ви представяме някои от недостатъците на Tesla, а останалите четете в сайта на Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
... Защо да не си купувате Tesla? ....Защото не живеете нито в Калофорния,нито в Монако,нито около Ривиерата или в по-засуканите европейски столици.Така че си бутайте VW-та и опелчетата,и не гледайте много-много на далеч,щото ей така стана революцията 1917 в Царска Русия.Казаха на хората че може да я карат и по-добре,и те взеха да се трепят като луди,ама файда йок.Та така и с вас.
52
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То само производството на батерии да замърсяваше. Нали, за да се напълни тая батерия трябва да пуши ТЕЦа. И само някой да е казал "СОЛАРНИ ПАНЕЛИ И ВЯТЪР", от години се занимавам професионално с възобдновяеми източници и достатъчно добре разбирам, защо нямат приложение за толкова енергоемка индустрия.
51
1
 
3
 
! Отговори
До АГУ преди 4 години
*** кофпомпата,раздуй как взе Audi A5 без резервно Търкало!!!!
50
1
 
9
 
! Отговори
АГУ преди 4 години
Като чета коментарите, оставам с впечатление, че всеки трети тук е гасил запалена Тесла с кофпомпа...
49
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борянче, Борянчеее...върни се да продаваш картофи, молА тА...
48
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шанса *** балкански да подкара някога Тесла клони към 0-нулаТака че няма смисъл да се рупаме!
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Умрела ТеслаАбе, що не гепиш ТЕСЛАта за дръжката,дръжката,дръжката? А?!!
46
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Невероятни автомобили, най добрите! Ако ти се намират свободни по няколко часа на ден да чакаш да се заредят и да не пускаш климатика лятото и караш по бавно че високата скорост хаби батерията по бързо , и няколко пожарогаситела че от време навреме горят като факли, другото е супер
45
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боряна (авторката) разбира от автомобили колкото кокошка от математика. Тоя сайт има спешна нужда от редактор защото де излагат яко. Такива тъпотии се пишат (преписват) редовно и това само ви сваля реномето
44
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
много ме кефи колко повърхностни са тия ***, да ви имам статиите. в редките случаи, в които нямате граматични грешки, статиите просто са...три смешни изречения на кръст и толкова. Няма сериозно изработена статия, ама няма, защото няма кой да я напише при вас мили момчета и момичета. За такива заплати толкова...
43
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В тоя сайт редовно се пишат статии против Тесла и Елън Мъск. Не разбирам защо но очевидно на авторите им бърка някъде за за отделят толкова време за хейт
42
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До скоро не бях оптимист за "електрокарите"но факта,че Мъск накара всички да се хванат на хорото говори,че ще имат бъдеще!
41
6
 
6
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Проблем N1 на Тесла-високата цена.Проблем N2-малкия пробег при висока скорост.Останалото не е болка за умиралка.Впрочем и електрически автомобил със 100км пробег би бил търсен и ползван ако цената му е под 20 000$.
40
2
 
9
 
! Отговори
До анонимен 47 преди 4 години
Представи си че в софия се карат ДВГ-та а в пловдив Електромобили.....та да попитам къде би искал да живееш и децата ти също....
39
10
 
10
 
! Отговори
Умрела Тесла преди 4 години
Стават само за Норвегия, където насила трябва да си купиш и да караш с 90.Същата боза като доунсайзнатите трицилиндрови миксери, като го настъпиш на магистралата и гори като за световно.
38
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 41Ще посъветвам същото и теб. Присъедини се към кохортата на притежателите на Тесла, и докажи, че от тази кола наистина има полза и е не просто поредния хит на пазара, на който след известно време ще му мине модата - тоест не е същото като бизнеса с айфони например. Наистина искам да разбера какъв е действителните ползи от това чудо невиждано, с какво толкова подобрява живота на хората. Който ми го обясни ще го счета за умен.
37
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Автомобилите на Tesla се предлагат без резервна гума. Това означава, че ако спукате гума насред нищото, няма какво да направите."===Като си купих Ауди А5, то също дойде без резервна гума, нямаше дори предвидено място за нея. Значи и Ауди са лоши коли, въй, въй, въй, как се прекарах само...
36
9
 
3
 
! Отговори
7-те сестри преди 4 години
Не допускайте коли , движещи се на друго, освен на фосилни горива!
35
6
 
1
 
! Отговори
Кимура преди 4 години
Trudna rabota... Dawajte idei kak da ostanat w dwivenie starite koli!
34
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доста тенденциозно написано. Посочените проблеми не са само на Тесла, а на всички електромобили. Ама защо журналистката ще си напъва мозъка, когато преписва механично?

Спонсорирани публикации