Трудни за обслужване, капризни коли... Защо да не си купувате Tesla?

Motor Junkie посочва защо не е добра инвестиция
Обновена: 31 окт 2019 21:30 | 31 окт 2019 21:17,
103

Не са екологично чисти

Да, моделите на Tesla имат нулеви емисии, но изобщо не са екологични. Проблемът е, че за да произвеждат батериите за едно превозно средство на Tesla, фабриките замърсяват въздуха толкова, колкото конвенционален автомобил за осем години. Това означава, че популярността на моделите на Tesla може да съсипе околната ни среда, а не да я запази.

Tesla са автомобили, които вече от почти десетилетие са сред най-обсъжданите теми от любителите на автомобили по целия свят. Това е единствената компания, която се концентрира единствено върху електрическите автомобили, като произвеждаща четири модела. Tesla Roadster, Model S, Model X и последният Model 3 завладяха въображението на потребителите, но и предизвикват доста спорове.

Хората говорят за проектирането и производството на колите на Tesla, както и за техния маркетинг. Компанията вече се сблъсква с основните правила на индустрията, след като се опита да въведе нов подход към продажбите и ремонтите. Това обаче все още впечатлява малцина, докато повечето хора продължават да са скептично настроени към електрическите и самоуправляващи се автомобили.

Явно е, че пазарът се нуждае от време, за да се нагоди към тях. И докато повече медии се насочват към предимствата на колите на Tesla, изданието Motor Junkie посочи 20 причини, поради които електромобилите на марката трябва да бъдат избягвани. Всъщност, това е всичко, което трябва да знаете, като обмисляте покупката на Tesla Roadster, Model S, Model X или Model 3.

В нашата галерия ви представяме някои от недостатъците на Tesla, а останалите четете в сайта на Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тесла излезе за пръв път на печалба от148 милиона долара през последнототримесечие в момент, когато мастодонтите с ДВГ виждат свиване на продажбите, печалбите и дори загуба. Коментарът е излишен.
32
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До TotenkopfТи какво? Нима един сайт може да ти повлияе дотолкова, че да те накара да не правиш нещо? Вие наистина ли се мислите за умни? Ако толкова лесно се влияеш от чуждо мнение си наистина за съжаление. Просто различни хора казват различни неща изказват мнения които или харесваш или не. Хубаво, аз ще те посъветвам, щом ти е толкова дерт купи си Тесла. Тъкмо ще провериш от първа ръка.
31
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Буахахаха. Безумна статия. Производството на батериите замърсявало колкото една кола с ДВГ. Колко ьамърсява добива, преработка, транспорта на нефта до бензиностанциите?Каква е поддръжката на ел. колата? Сменяш ли масло, антифриз, филтри? Определено Тесла е премиум марка и не е по джоба ни, но да твърдим подобни глупости, че замурсява и била трудна за поддръжка е не смешно, а глупаво.
30
3
 
3
 
! Отговори
До36-умен преди 4 години
Разбрахме че си"умен"ха сега вземи се кротни!
29
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До УМЕНКакво имаш предвид? Това е абсолютно неразбираемо за мен. Разясни великата си мисъл на простите хорица.
28
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 28да напълно. Не виждам обаче вие защо се мислите за нормални. Добре е че имате мнение но се опитвайте от време на време да проумявате, че има хора които не мислят като вас, и се научете да го приемате. Така ще пораснете по- бързо.
27
2
 
14
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Това ли е най полезната информация за четящите на този пропаднал сайт? Да не си купуваме Тесла???
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До УМЕННедей, защото на мен хич не ми е жал за теб. Съветвам те и ти да не си толкова жалостив. По - добре ще е ако искаш да имаш имидж на умник.
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 26Добре ли сте?
24
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До УМЕНКаза господинът който се мисли за умен. Наречи ме както щеш, не ми пука за разлика от теб ,на който явно много му пука. Умирам си да ви чегъртам, псевдо господа умници. Умирам си от кеф и чакам поредната порция - как ще ме наречеш сега?
23
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е необходимо някой да ме кандърдисва.И без кандърми никога не бих си купила Тесла. А господин Мъск въпреки че е доказан ум, ме дразни много защото в много отношения не е по - различен от останалите-стремежът да трупаш печалби е по - силен от този да ставаш флагман на човечеството.Същото важи и за Безос, на който милиард не му стига. Това е великото противоречие - толкова много умни люде а никакъв напредък в нищо. Само произвеждане на играчки, ескурзии до Луната и тям подобни Това е.
22
1
 
8
 
! Отговори
Гъзьо преди 4 години
*** поръчкова статия!
21
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Помня през 90-те години каква съпротива имаше срещу компютрите и интернета. *** колко скъпи били, *** колко бавен бил и как за нищо не ставал...
20
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До УМЕНУмен? друг път.
19
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напротив Патриоте,именно на Мъск е най трудно,защото е изправен срещу петролнито лоби и старите мастодонти в автомобилният бранш!
18
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С прогреса не се спори. Или вървиш доброволно, или те влачи за косата.
17
12
 
9
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
ако ги няма инвеститорите и схемите на Мъск да прелива пари от печиливши начинания към губещи каквата е теслата ,както разбира се и криво раязбраната пропаганда ,че теслата била по-екологична ,нищо че за производството на батериите и отиват сума ти редки метали и елементи и замърсява много повече от един обикновен автомобил!Това електрокарче щеше отдавна да е в киреча!
16
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В момента притежавам последният си автомобил с ДВГ. При първа възможност с и купувам електрически дори и да е втора ръка.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 13Автомобилът не е предвиден за каквито и да е ремонти освен в сервиз на марката.Ремъците ролките и водната помпа се сменят веднъж на 3-4 год купи маркови и забравяш до след 4 год.
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 20 те "причини " единствената правдоподобна е Цената!

Спонсорирани публикации