Трудни за обслужване, капризни коли... Защо да не си купувате Tesla?

Motor Junkie посочва защо не е добра инвестиция
Обновена: 31 окт 2019 21:30 | 31 окт 2019 21:17,
103

Не са екологично чисти

Да, моделите на Tesla имат нулеви емисии, но изобщо не са екологични. Проблемът е, че за да произвеждат батериите за едно превозно средство на Tesla, фабриките замърсяват въздуха толкова, колкото конвенционален автомобил за осем години. Това означава, че популярността на моделите на Tesla може да съсипе околната ни среда, а не да я запази.

Tesla са автомобили, които вече от почти десетилетие са сред най-обсъжданите теми от любителите на автомобили по целия свят. Това е единствената компания, която се концентрира единствено върху електрическите автомобили, като произвеждаща четири модела. Tesla Roadster, Model S, Model X и последният Model 3 завладяха въображението на потребителите, но и предизвикват доста спорове.

Хората говорят за проектирането и производството на колите на Tesla, както и за техния маркетинг. Компанията вече се сблъсква с основните правила на индустрията, след като се опита да въведе нов подход към продажбите и ремонтите. Това обаче все още впечатлява малцина, докато повечето хора продължават да са скептично настроени към електрическите и самоуправляващи се автомобили.

Явно е, че пазарът се нуждае от време, за да се нагоди към тях. И докато повече медии се насочват към предимствата на колите на Tesla, изданието Motor Junkie посочи 20 причини, поради които електромобилите на марката трябва да бъдат избягвани. Всъщност, това е всичко, което трябва да знаете, като обмисляте покупката на Tesla Roadster, Model S, Model X или Model 3.

В нашата галерия ви представяме някои от недостатъците на Tesla, а останалите четете в сайта на Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
10
 
12
 
! Отговори
TPE3BEH преди 4 години
Общо взето пълни глупости. Поредната платена партенка от производителите и дистрибутори на горива и производители на автомобили с ДВГ. Прогреса не може да бъде спрян, дерзайте!
12
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кое е трудно в обслужването на Тесла? Не се сменя масло, ремъци, ролки, филтри антифризи, водни помпи, свещи и такива чарколаци. Всички тия работи трябва да ги сменяш на пушещата бензинка или дизелка или греша
11
10
 
7
 
! Отговори
До 10 преди 4 години
Ако знаеше английски можеше да прочетеш кои коли в момента най много си запазват стойността. Познай кои са - Тесла. Сигурно и в Руските сайтове го пише ако потърсиш
10
19
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЯМА ДА СИ КУПИ ЕЛЕКТРОМОБИЛ!!!САМОИЗБУХВАТ НА ЕДИН МУ БЕШЕ ГРЪМНАЛ ГАРАЖА ЩОТО НЕ БИЛ Я ЗАРЕЖДАЛА КАТО СЕ БЛЪСНАТ СЕ САМОЗАПАЛВАТ И САМОЗАКЛЮЧВАТ ЗА ДА НЯМА ОЦЕЛЕЛИ СВИДЕТЕЛИ ДА РАЗКАЖАТ!
9
16
 
18
 
! Отговори
шофер преди 4 години
С парите за 1 теслА се взима АМГ на 4 години и 10 тона бензин. Късаш му шортите от каране и кеф и след още 4 го продаваш с 30% надолу. Какво става с теслАта след 4? Първо е сменила батерия за $8К. Второ е търсила зареждачка на всеки 250-300 км. Трето шофера и е платил $1К за ютилизация на първата батерия. И четвърто - СОБСТВЕНИКА НЕ МОЖЕ ДА Я ПРОДАДЕ, ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ КУПУВА ВТОРА РЪКА ЕЛЕКТРОКАР ЗА ПИВЕЧЕ ОТ $1К !!!!! Поздрав за всички елПалячовци :))))
8
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледах клипче в тубата как някаква жена гори в една бяла Тесла.Опитаха се да я изгасят с пожарогасители.Изгоря като клечка кибрит.Единственото хубаво нещо което мога да кажа е че толкова мощно се разгоря за малко повече от минута че оная вътре умря доста бързо. Не си купувайте тоя гаден крематориум сглобен от мексиканци на палатков завод в пустинята.Оня хитрец Мъск има 10 коли на течно гориво и една тесла на ток дето я кара колкото да го снимат.Защо така?
7
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората в САЩ в предградията си се събуждат и Теслата е заредена и няма нужда изобщо да ходят до бензиностанция. Зареждат по пътя два пъти я годината като ходят на екскурзия. Не знам някой да се буди и да му е пълен резервоара и да не ходи изобщо да пълни на колонката
6
2
 
26
 
! Отговори
стефчо преди 4 години
Лоши коли са естествено,дручко си е нещо "нов внос" за 4000 лв от незнам къде си.....
5
2
 
7
 
! Отговори
Корен от Тиква преди 4 години
Гадно. Най-продавания автомобил в САЩ.
4
8
 
6
 
! Отговори
13 преди 4 години
Не си купувайте Тесли. Ако всеки е с електричка, руските зверове и арабските орди ще започнат да умират от глад и ще тръгнат да нападат Европа с огромни жертви от двете страни. Арбаите нямат туризъм, а руснаците нямат ядрени технологии, това са призкаки от 1001 нощ. Модерния, интернационален туризъм е измислен в Германия през 17 век, ядрената енергия е открита от германец. А Китай няма да смеят да нападнат, защото за 24 часа ще ги наврят при Уйгурите, цяла Русия и арабите.
3
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой ако погледне графиката на продажбите на Тесла ще разбере че тия неща не притесняват хората дето имат кинти за Тесла. Май петролните компании са притеснени
2
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моята причина"кисело гроздето"А иначе Тесли'чките са без аналог!
1
18
 
20
 
! Отговори
Мойте причини преди 4 години
Струва повече от Мерцедес.При катастрофа се запалва доста често и гори много интензивно.Ако не успеете да излезете за секунди сте мъртвец.Когато горят батерийте отделят много силно отровни газове.Не е нужно да изгорите просто трябва да ги подишате няколко минутки и сте скокнал в гроба.Едва ли карате с противогаз.Автомобилът се зарежда за безумно време между 90мин и 12 часа.(постойте 2часа на бензиностанция да видите кво е).През зимата батерията пада много по-бързо и неравномерно.ТеслА е.Голяма.

Спонсорирани публикации