Трудни за обслужване, капризни коли... Защо да не си купувате Tesla?

Motor Junkie посочва защо не е добра инвестиция
Обновена: 31 окт 2019 21:30 | 31 окт 2019 21:17,
103

Зареждането отнема много време

Колко време отнема пълненето на вашия резервоар на бензиностанция? Не повече от 5 минути, след което си тръгвате. Е, за да заредите машата Tesla ви трябва поне час и половина, което е доста. Ако използвате домашната мрежа, времето се увеличава на десетина часа.
 

Tesla са автомобили, които вече от почти десетилетие са сред най-обсъжданите теми от любителите на автомобили по целия свят. Това е единствената компания, която се концентрира единствено върху електрическите автомобили, като произвеждаща четири модела. Tesla Roadster, Model S, Model X и последният Model 3 завладяха въображението на потребителите, но и предизвикват доста спорове.

Хората говорят за проектирането и производството на колите на Tesla, както и за техния маркетинг. Компанията вече се сблъсква с основните правила на индустрията, след като се опита да въведе нов подход към продажбите и ремонтите. Това обаче все още впечатлява малцина, докато повечето хора продължават да са скептично настроени към електрическите и самоуправляващи се автомобили.

Явно е, че пазарът се нуждае от време, за да се нагоди към тях. И докато повече медии се насочват към предимствата на колите на Tesla, изданието Motor Junkie посочи 20 причини, поради които електромобилите на марката трябва да бъдат избягвани. Всъщност, това е всичко, което трябва да знаете, като обмисляте покупката на Tesla Roadster, Model S, Model X или Model 3.

В нашата галерия ви представяме някои от недостатъците на Tesla, а останалите четете в сайта на Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
1
 
1
 
! Отговори
К. К. преди 4 години
Докато батериите за автомобили не повишат концентрацията на енергия спрямо сегашните ПОНЕ 3 ПЪТИ, пробив в ел. автомобилите няма да има...
92
0
 
2
 
! Отговори
К. К. преди 4 години
Тесла на магистралата, при скорост 100 км/ч - със заредени батерии пробег-500 км. При скорост 150 км/ч - пробег 250 км. Купи си Тесла, ако си ***...
91
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
iPhone поколениято винаги ще измисли за какви нови глупости да тегли кредит и да си харчи парите.Ако нямаше такива блъци, които да си мислят че тротинектки или лъскави дрънкулки ги правят по-привлекателни, много индустрий нямаше да съществуват днес.Имам бизнес идея за шапка с перка, която да зарежда телефони за сме най-еко и шик.
90
0
 
6
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Взех високопроходим електрически скутер, специално направен да става и на дъжд. Джиткам си в задръстванията, издухвам всички коли, няма Тесла, няма БМВ каквото се сетиш само им махам и им казвам - bye, bye.
89
3
 
10
 
! Отговори
Discovery преди 4 години
Е всяка нова технология трябва да бъде оплювана в началото. Честно казано тея глупости как за производството на една батерия се замърсява повече колкото един автомобил с ДВГ за 8 години... колко км за тея 8 години къв двигател и т.н... както и да е, много обаче забравят, че за ДВГ-то ти трябва масло, антифриз и т.н... дето за тяхното производство също се замърсява тва в електричките го няма. Двитателя има 10 000 части сиг, електричката 2 електромотора и батерия и много кабел... тва е...
88
0
 
6
 
! Отговори
професор Тюхчеф преди 4 години
Яко можех да си го позволя, бих си купил едно 'Зое" , с 200-300km ми е достатъчно , ежедневно навъртам не повече от 30-50км , и до село да си ида и да се върна ми стига и , че и до морето мог стигна , но както го е казал поетa - "пари нема -действайте" .
87
0
 
5
 
! Отговори
моето решение преди 4 години
Купих си едно колело 26" с хибридно задвижване , не стигаш потен на работа и си спестяваш проблемите на тротинетките - забрани и малък пробегм за сега доволно
86
4
 
22
 
! Отговори
Да, бе, да! преди 4 години
Истината е,че електрическите коли бъркат в здравето на всички плазмодий, свързани с петролните компании, свикнали да им текат милиони в банковите сметки, без да правят абсолютно нищо.
85
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
У нас е златна среда за най-долнопробните и конспиративни теории.
84
2
 
23
 
! Отговори
РъкатаНаМъртвеца преди 4 години
Не си купувам Тесла щото немам пари многознайковци ! Разкрихте ме ! Нема пари !
83
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"посочи 20 причини, поради които електромобилите на марката трябва да бъдат избягвани. Всъщност, това е всичко, което трябва да знаете, като обмисляте покупката на Tesla Roadster, Model S"Значи,в сичко, кеото трбява да знм са негативите? А и ROadster вече не се продава, така че не го пишете тук.
82
3
 
8
 
! Отговори
Роб на Елон преди 4 години
Скъпи Мъск, прощавам ти, че няма зарядни станции в БГ-то, щото ти беше прав, че тук я се продадат 100 я не. Като покорен твой роб, обещавам всяка година да ходя до Виена за обслужване и да не мрънкам зимата.
81
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъск е един голям балон и никакъв иноватор, в 21 век децата се увличат не по комикси, а по приказки за разни чичовци дето уж "иновирали". С други думи Мъск е Мики Маус на 21 век, единствената иновация в Теслата е, че са я напълнили с батерии 18650 и ще си увеличат рейнджа когато Самсунг и ЛГ разработят по-ефективни батерии.
80
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цял свят се готви да минава на ел.коли, но само тук не искат. Тук не искаха и да минават на компютри. До 2004-а имаше места със щракащи пишещи машини.
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дайте линк към изданието бе!!!
78
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До яервам тиИзивнявай! По навик, защовто W ми излиза на В. и ми се спеше Но моляте не ме сравнявай С ГНУСЕН ПАНЕЛЕН ПЛЪХ ОТ ЛЮЛИН, ЗАЩОТО МРАЗЯ ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ТОЗИ АД ТАМ! Бил съм в Колумбия, на почивка но и там няма такава диващина ...
77
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен".Оня хитрец Мъск има 10 коли на течно гориво и една тесла на ток дето я кара колкото да го снимат.Защо така?"Оня хитрец мъск направи 400 000 000 долара, на възраста на която ти се чудеше, дали е било грешка, да кандидатстваш "Икономика" и да пиеш 4 години като казак. Човека просото колекционира скъпи и хубави коли. И като има 10, да не мислиш, че излиза с тира и отзаде ги дърпа 10те автомобила?
76
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"ако ги няма инвеститорите и схемите на Мъск да прелива пари от печиливши начинания към губещи"В последните 120 години, трудно ще намериш някое начинание, кото е станало успешно без СОЛИДНИ инвестиции, кредити, години и годнин работа на загуба. Тесла не гледа, да изкара тая година с 5% печалба отгоре, а гледа да оптимизир производството и да подобри продукта си, за да може да доставя, дори и след 15 години да е, много повече, и да е с 5000% печалба.
75
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Факт"Впрочем и електрически автомобил със 100км пробег би бил търсен и ползван ако цената му е под 20 000$."Има и такова нещо, каот "прекалено малко".
74
4
 
4
 
! Отговори
оня с коня преди 4 години
Мда като се нацепиш с таз консерва и си чакай деск-хелпа да ти отключи вратите, ако не си изгорял като факел до тогава. Само си ги сънувал тези електрокарчета.

Спонсорирани публикации