Зад кулисите в модата: Елена Бинева

"Професия модел" - новият проект на Tialoto.bg
1 ное 2019 18:00, Криси Табачка
3
Зад кулисите в модата: Елена Бинева
Димитър Кьосемарлиев

Тя е млада, руса, изключително красива и с топли очи. Тя е Елена Бинева, откакто е навършила 20-години, е позната на цяла България като един от „диамантите“ – заслуженото прозвище на нея и останалите от ансамбъла. Тя е световна и европейска шампионка по художествена гимнастика, била е част от националния ансамбъл на България и е сред момичетата, заради които той става емблема на страната ни.

Отказа се от художествената гимнастика, а сега застава пред Tialoto.bg в една съвсем нова светлина – да ни разкаже за пътя на модела, който е твърдо решена да извърви. В момента тя е сред лицата на Ivet Fashion и вече 4 месеца се занимава професионално с моделство.

Представяме ви Елена Бинева!

Не можем да не те попитаме – защо прекрати с художествената гимнастика и се насочи към моделството?

Защото напоследък ми се струпаха много травми, една от които ставаше все по-зле и така се наложи да прекратя, за да могат момичетата да имат по-пълноценен план за тренировка и да са уверени, че ще излязат на състезание и ще дадат 100% от себе си.

По какво си приличат художествената гимнастика и моделството?

Хубавото е, че са доста еднакви, защото ако имаш работа като модел, ти си от сутрин до вечер с един екип от хора и нямаш толкова свободно време. Същото е с гимнастиката. Другото е, че за да си успешен модел, трябва да вярваш изцяло на своята агенция, на букера ти, трябва да им имаш пълно доверие и да знаеш, че дори и да ти кажат нещо негативно, то винаги ще е в твой плюс и в твоя полза. И трябва да се вслушаш, за да израстваш.

Спортът изгражда дисциплина, с какво това ти помага в модната индустрия?

И в моделството е така, трябва да си много самодисциплиниран. Работиш с хора, които са такива и ако отиде модел, който не може да се впише в техния график и ритъм на работа, нещата няма да се случат. Има много сходни неща между гимнастиката и моделството.

Цялото интервю с Елена Бинева четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: моделЕлена Бинева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това момиче прави не просто крачка назад, а скок надолу.Ели, диамантче наше дано да е временно това желание и започнеш мечтеш эа нещо много повече което ти подхожда.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дъщерята на Слави Бинев. Затова ще успее. Щото има пари и връзки.
1
3
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Ще успее момичето,защото има...самодисциплина и хъс.Минала е през...мелачката на труден спорт и едва ли това...моделство ще й се опре.

Спонсорирани публикации