Бербо и Стенли най-желани за президент на БФС. Но те искат ли?

Всеки трети иска мениджър, който не е бил футболно обвързан досега
58
Бербо и Стенли най-желани за президент на БФС. Но те искат ли?
Снимка: Булфото

Расисткият скандал по трибуните и тежката загуба от Англия доведоха до оставката на президента на БФС Борислав Михайлов след 14 години начело на централата. В момента съюзът се управлява от един от заместниците му – Михаил Касабов, който трябва да насрочи извънреден конгрес през пролетта на 2020 година.

Кой обаче ще бъде новият президент на БФС? Това е големият въпрос, който не спира да вълнува футболната общественост у нас. Чуха се и първите спрягани имена, част от тях отрекоха, но така или иначе темата ще бъде най-актуалната в родния футбол в следващите месеци.

Още по темата
Кой трябва да бъде избран начело на БФС след оставката на Боби Михайлов? С този въпрос редакцията на Dnes.bg се обърна към своите читатели в традиционната ни анкета, в която участие взеха 1768 души.

Резултатите показват, че най-желаното име за нов президент на БФС е това на футболната звезда Димитър Бербатов, който съвсем наскоро обяви края на своята кариера. Почти всеки четвърти (24%) смята, че рекордьорът по голове за националния отбор е най-точният човек за отговорния пост на ръководител на българския футбол.

Друг от големите ни футболисти в близкото минало – Стилиян Петров, също е сред предпочитаните имена, като Стенли събира 20% от вота в нашата анкета. Легендата на Левски Наско Сираков пък е фаворит за всеки десети анкетиран (10%).

За 4% от отговорилите в анкетата бившият национален селекционер Красимир Балъков е най-удачният избор за нов президент на БФС, а 3% предпочитат досегашния вицепрезидент Йордан Лечков. 2% пък са за друго име от четвъртите в света.

Спортният министър Красен Кралев е предпочетен от 2% от гласувалите, а по 1% взимат другите вицепрезиденти на Михайлов – Атанас Фурнаджиев и Михаил Касабов.

Интересно е, че цели 33% от участвалите в анкетата предпочитат начело на БФС да застане мениджър, който не е бил футболно обвързан досега и не е футболно име.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
1
 
! Отговори
Ъхъ... преди 4 години
Ако Бербо и Стенли искат да бъдат оплювани, ако искат името им да бъде синоним на корупция, безхаберие и безучастност - да станат!!!Но не мисля, че заслужават да бъдат плюти и хокани!
32
2
 
5
 
! Отговори
До 27 преди 4 години
Бербатов е много мързелив и се пестеше в националния , помогна в доста мачове с голове , но и много опропасти с безобразно апатична игра и безумни пропуски. Дори с толкова милиони един читав бизнес няма умствен капацитет да стартира . Предпочита да си е безработен безделник и да си харчи парите с което за пореден доказва , че е мързеливец . Със сбърканото му разбиране за футбол на ходом без много труд и напрягане , не бих му поверил да води разходка в парка , камо ли футболен съюз.
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когото искате слагайте, но пари не им давайте.След 10-15 години ще станат нагли и безочливи като Михайлов и сие.
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стоичков разболя Стенли .Ритна го пред всички и човека получи стрес.
29
0
 
0
 
! Отговори
ф5 преди 4 години
И плешивостта е от иемпитата и ханшът при възрастните мъже, подлагат ни мъжете на женски полови хормони!
28
2
 
0
 
! Отговори
f5 преди 4 години
Народе размагнитвай се с фолио и графит на токоизолирани повърхности, пречат ни да имаме косми по ***, да ни е трудно в училище да не може да ни заздравяват белезите от операции да сме раково болни, да сме физически слаби, да сме импотентни и какво ли още не. Полицията да минава на светлинна енергия ако иска да върши истинска работа, тя светлината си знае работата и не извършва злини, тя е положителна енергия и може да лекува!
27
2
 
6
 
! Отговори
Факти преди 4 години
Бербатов напусна националния основно заради перучката, лечката и простите слабоумни фенове... И Стилян Петров имаше някакви разногласия със Стоичков 2004 г. мисля, че беше, като Стоичков беше треньор на националния... И Стилян е бил на път да се откаже... Героите от 1994 г. Имат голяма вина за случващото се днес в БГ футбола... Поради високото си его и нищо неразбиращи от поста които заемат...
26
0
 
3
 
! Отговори
ФК,, Лафчис-Цола,, преди 4 години
Другарката Драгойчева -президент на БФС !!! Тя ще направи ГМО ФК ,,Леффка Драгойчева -Лаффчис,, 1992 шампион !!!
25
1
 
3
 
! Отговори
f5 преди 4 години
Интуитивно ми беше жал за Бербо като го обиждаха, че не играе за националния и може би е имало защо. Бербатов май си има двойници. И ако един от тях само насъбира дози друг е истински талант, може би в националния отбор му пречат, както пречат и на останалите футболисти. Левскар съм, те и Гонзо съсипаха, много ми тъжно за Гонзо, един истински футболист!
24
2
 
0
 
! Отговори
f5 преди 4 години
Простете за латиницата но ми хакнаха езиците!Има и качествени хранителни добавки, които помагат на истинските и добри футболисти, но и тях прецакват! Народе, размагнитвай се, токоизолирани вода,графит, фолио!
23
3
 
0
 
! Отговори
F5 преди 4 години
nastyrgan grafit na leki povyrhnosti ili tokoizolirani povyrhnosti da se razmagnitiat futbolistite!
22
0
 
0
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Да попитам случайно тези мачове дали не ги правят с холивудски ефекти и защо не е интересно или е заради цифровия сигнал?И съсипват целия ни футбол заради боклукчиви хранителни добавки, нашите момчета са истински футболисти и нямат нужда от добавки да тропат по стадиона и около стадиона да прецакат иемпитата
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави Трифонов - ПРЕЗИДЕНТ на БФС.
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 18На Бойко Борисов зет му трябва да стане Президент на БФС, но само ако е ватерболист и може да пие по кило уиски !....
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В момента най-подходящия е Гонзьо. Гонзьо е ***, който ще се изпокара с всички, цялата работа ще стигне до абсолютното дъно и тогава вече може да се предаде летвата на Стенли и да започнем да градим от нулата.
18
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека Бойко стане шеф на бфс
17
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ти пиши на кирилица бе *** .Ти си предател като твоя идол Стоичков.
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
samo lili ivanova moje da opravi nai-dobre bfs.
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
na 13. ti si predatel. pogledni se v ogledaloto dobre.
14
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Берба, Стенли, БЕГАЙТЕ!

Спонсорирани публикации