3 зодии, от които жените трябва да бягат

Раците са доста конфликтни за връзка
6 ное 2019 20:04, Екип на Tialoto.bg
16
3 зодии, от които жените трябва да бягат
IStockphoto

Зодиите имат голяма роля при формирането на характера на човек. Понякога жените се чудят защо не им върви в любовта или попадат на партньор, с който вечно се карат. Основната причина за това е, че не се интересуват от астрология и не търсят човек, който да подхожда на техния знак. 

Има мъже с определени зодии, които са истински кошмар за жените. Когато започнат една връзка, те са много внимателни и любвеобилни, но за кратко. Те са изключително ревниви, вечно недоволни и може да ги определим като емоционални насилници. 

Ето мъжете от кои три знака притежават тези качества: 

Рак 

Може да се каже, че този знак "се храни" с емоции. Понякога Ракът е толкова объркан, че няма представа как да се справи с бушуващата стихия в него и си го изкарва на другите. 

Този знак се влияе до голяма степен от фазите на Луната, която увеличава вътрешните му противоречия. Тя е причината за някои сътресения, които могат да се отразят зле на връзката. Ракът няма да вии изостави, но неволно може да ви наранява с поведението си. 

Още за зодиите, от които жените трябва да бягат четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
О, тъпнята дори нямат куража да я подпишат съчинителите й - толкоз е глупава, че и те дори са се светнали, че ако си изтипосат имената, само ще се изложат.
11
2
 
5
 
! Отговори
258 преди 4 години
Не ви ли се струва, че някой може да заведе дело срещу сайта заради езика на омразата - по-точно заради настройване на обществото срещу определени мъже - в случая зодия рак.===Абсолютно съм съгласна с Вас! Създаване на негативен имидж по рождение. Ей, ама имаше и положителни страни през онова време: Нямаше ги жълтите издания.
10
1
 
0
 
! Отговори
До б преди 4 години
Тъпо ченге много добре знам всичките инсинуации които ми скрои Асан.Всичко съм прочел в оперативните измислени дела дори ми показаха и снимки ... Ще спра с изрежданията за да не издам някого . Що не влезнеш в сайта на Факти, а?
9
3
 
2
 
! Отговори
Много внимавай, преди 4 години
ако се влюбиш в мъж-"Близнаци"!Големи примадони са, искат те да са обект на ухажване, суетни и капризни са, сърдят се дори за най-малкото нещо и винаги таят в сърцето си известна доза студенина. Дори да ви уверява, че ви обича, такъв е в състояние бързо да скъса с вас дори и поради дребна причина.Ако вие сте отстъпчива и търпелива, без угризения ще си позволява неща, заради които всяко момиче би го зарязало.Не ти трябва такъв, ще намериш друг.
8
5
 
0
 
! Отговори
б преди 4 години
До Зодиак4. Нима не виждаш колко съм хубав, ако ти не ме заведеш у вас, има много по-навити от теб и по-млади и хубави.
7
3
 
3
 
! Отговори
Ивана - Скитам се преди 4 години
Да, да, ама разбира се, зодията е определяща !
6
5
 
13
 
! Отговори
Pepe преди 4 години
До писалите по-долу: ако някоя ви зареже задето е прочела подобна тъпотия, радвайте се че сте се отървали преди да ви направят по-голяма глупост.
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1/4 от мъжете, да се избягват, защото да родени в грешния ден от година... Така агитация трябв да е престъпление...
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Топросто не си струва някой да се захваща с подобни тъпни. Толкова плитка, рядка и вмирисана боза, като тия "статии" едва ли има другаде. Вероятно някоя голяма бяла птица е била зарязана от някой от посочените или пък от няколко такива и сега си излива яда върху нещастните хорица, които просто са родени в същия месец.
3
4
 
15
 
! Отговори
Зодииий преди 4 години
Най-опасните зодии са:1.Нямам пари (или имам много голям кредит).2.Нямам апартамент.3.Нямам кола(или карам старо комби).
2
4
 
17
 
! Отговори
Зодиак преди 4 години
Не ви ли се струва, че някой може да заведе дело срещу сайта заради езика на омразата - по-точно заради настройване на обществото срещу определени мъже - в случая зодия рак.
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Откога човек бяга от зодии?Както са различни бягащите, тъй са различни и онези, които провокират бягствата им.Поредното чупене на ***!Даже не ме влече да видя кои сте нацелили тоя път.

Спонсорирани публикации