Съботен бис: Николета vs. психоложките и модерно ли е да си прост?

Най-важното последната седмица в шоубизнеса
16 ное 2019 17:06, Александър Попов
76

Николета има опит в българския футбол. Снимка: Instagram

Откакто се кротна повторно в чаршафите на вратаря на Левски Николай Михайлов, Николета Лозанова позагуби медийна популярност. Голите й снимки в Instagram едва ли провокират някого вече, тъй като феновете й познават всяка точка от нейното фотошопнато тяло.

Но ето, че плеймейтката се завърна на бял кон в клюкарските рубрики с нестандартен ход. Тя нападна психоложките на националния отбор по футбол (Лили Стефанова и Кети Вандова - б.а.) с колаж, на който се мъдри абревиатурата за помощ SOS.

На него НиЛо прави сравнение между това какви спортни психолози работят с българския национален отбор и какви работят с английския тим Манчестър Юнайтед.

Една от психоложките - Лили Стефанова, не остана длъжна на силиконката.

"Защо тези нападки идват сега? Нашето желание е да продължим да работим с националите. Втрещена съм от тази публикация на Николета и не виждам какво точно иронизира. Психолозите трябва да са само мъже ли? По всички конвенции това е дискриминация и е подсъдно. На съобщения ми писа, че нашата визия не кореспондирала със заеманата длъжност. Като стайлинг и маниери, каквото и да значи това. Но всеки знае, че тя е жената с най-богат футболен опит в България. Само че за разлика от нея ние нямаме сексуален опит с играчите. Човек без никакво образование, който постоянно се снима гол, да коментира футбола, психологията и нас. Това е смешно", контрира Стефанова.

Цялата тази война кореспондира с част от споделените мисли на организаторката на конкурса Мис Силикон Мариана Маринова. След като напусна "Фермата", тя заяви в свое интервю, че "няма лошо в това да си сложиш силикон, да си оперираш носа, да си сложиш ботокс, но преди това, за да имаш претенции, трябва да си някой. Циците не те правят някой!".

Според нея не е модерно да си прост. "Не е модерно просто да имаш цици и джуки. Модерно е да си възпитан и интелигентен".

Алилуя! Дано всички, които се явяват на подобни конкурси и се смятат за звезди с няколко голи снимки в Instagram вникнат в тези думи.

Ако добавим и новия тренд, изречен от д-р Енчев, че модата на огромните джуки и гърди вече е в историята - току-виж след 10 години в родния шоубизнес излишеството от силикон и липсата на мозъчни гънки липсват. Няма как да изчезнат напълно, но ако бъдат пренебрежим процент може и да се доближим малко до световните стандарти. Където големите звезди не дрънчат на кухо и визията не е достатъчна да си известен.

Ето един пример за безсмислена известност. Това е Кристин Каменова, която даже си има PR и информира медиите непрекъснато за всяко поклащане на силиконовата й гръд. С какво е известна Каменова? С това, че има по 1000 кубика във всяка гърда... С интелект не може да пробие, талант засега не се забелязва, но блондинката иска да е известна. И едната седмица бюстът е намазан с шоколад, другата е полят с мляко. Както е през тази. Ако някой може да обясни каква е тази надежда да е известна с известността си - да ни пише.

Друг пример - плеймейтката Деси Фотосесията (какъв прякор само!) тръгнала гола по клубовете. Това гласи съобщение до медиите. Явно няма с какво друго да се похвали. Ето и инфо "от извора": "Плеймейтката Деси Димитрова скандализира с аутфита си. Изкусителката тръгна буквално гола из столичните клубове. Посетителите на нощно заведение в София са били в пълен шок от появата на Деси, която е влязла в клуба с черна рокля с блестящи елементи, която покрива едва 20-ина процента от тялото й. Платът се оказа твърде къс, за да покрие гърдите и бедрата й, които се развяват в пълната си прелест". Дали е Деси е модерна - всеки сам да прецени.

Джулиана Гани пък навсякъде се представя за модел. Но това да рекламираш някакъв продукт в социалните мрежи не те прави модел. Тя също натрупа последователи със силиконовите си гърди. И стана голяма риалити звезда. Сякаш никой вече не си спомня как в ефир предлагаше "предните си гърди" на някоя бедна студентка. Но ние си искаме зрелище и бременната Джулката ни го дава. Още отсега може да прогнозираме, че когато стане майка ще просълзява Гала с грижите си за бебето, сякаш други майки на света няма. Но тази седмица акцентът е друг - феновете й се вгледаха в една от новите й татуировки - логото на Chanel. Дали татусът на ръката й означава, че е почитателка на скъпото? Или пък вкусът й се издигнал до френската марка? Иронията определено бе водеща при последователите й.

"Много смешна татуировка, развесели ме", "Който не може да си позволи истински "Шанел", си го татуира", гласят част от коментарите.

Но пък Малката Джулка има афинитет към странни татуировки. За да демонстрира любовта си към фитнес инструктура Илиян, тя изписа между гърдите си "Принцесата на Найденов". На английски, защото звучи по-авторитетно. Хубаво е тук пак да се върнем към сентенцията на Мариана Маринова...

Че има някакво израстване в родния шоубизнес личи и от следващата новина. Черната Златка се отказала от идеята си да пише книга. Мемоари, разбира се, не просто някакъв роман.

"Имам самооценка за себе си, но не съм пораснала достатъчно", разкрива Златка Блек. С което ни заплашва, че някога все пак може и да се впусне в своето литературно приключение. Но дали ще ни разкрие истината или ще е поредната боза с претенция за биография? Всъщност, четящите хора спокойно могат да минат и без написаната история на плеймейтката. А и явно засега и тя го осъзнава. За което - истинско благодаря!

Фолкпевицата Андреа пък е живото доказателство, че фотошопът не винаги е добра идея. Защото фалшивият образ в социалните мрежи все някога бива разкрит. И тогава феновете се чувстват излъгани и атаките към любимката й са доста по-крайни. А визията на Андреа от рождения ден на гримьора Цецо Андреев е смущаваща. И защо тази форма на бюста й трябва да бъде подчертаван с прозрачен сутиен остава загадка.

Завършваме с една несподелена любов - между Луна и някой си Горан. Явно драмата между тях е голяма, след като застаряващата блондинка го изкара зависим от дрога и хазарт.

Той пък реши да пропее и записа песен под псевдонима Горджано. Тя е кратка, хвалебствена и изпята фалшиво, в стил "Джорджано".


Самата Луна също не се трогна.

"Горане, благодаря ти за тази серенада! За жеста много мило, но нещо не ти се е получило. Не разбрах целта ти - да ме впечатлиш или да ме изплашиш. Да не си станал талибан или си прекалил отново с дозата!? Моля те, върни се в комуната, защото следващата ти квартира ще е затворът!", коментира Луна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
7
 
16
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
до 12Е как няма се съсипе Андрейката...тя горката видя едни 1,5 милиона долара бързи от мача с Кличко, след това видя едни евентуални 5 милиона долара от мач с Джошуа, но нейния убавец целуна Сушито- оная му дръпна като обезщетение хонорара от Кличко за да не го съди, а като видя че Кубрат се уплаши от Джошуа и изтърва тия 5 милиона долара и тя му би шута.Просто ясно и точно!
15
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не, че е модерно, но да си *** сред простаци, помага!
14
2
 
32
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
не разбирам едно:-Защо такива.."УСТНО ПОЕМАЩИ" персони,ни ги набутват в полезрението?!
13
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-смешното е, че тази николета е права. Онези двете са завършили психология един бог знае как, особено едната, която само дето не е илизала по сутиен в тв ефир.
12
2
 
15
 
! Отговори
гхх преди 4 години
Въй! Андреа се е съсипала.
11
2
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Разбира се, че е модерно да си ***! Така по-лесно се живее!
10
1
 
31
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
Баджанаците Малката Перучка и Генерала Божигол + Римския Джийзъс все още не се дават на младите по и пиене.Старата школа си е класа!
9
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Питоноукротителката е направила Ники баджанак на половин България.
8
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредният излишен съботен d*isssss....
7
0
 
29
 
! Отговори
Чарлз Дикенс преди 4 години
Лелеееее, трагедия до трагедията, падение до падението, свлачище до свлачището, сипей до сипея, нанадолнище до нанадолнището, гюбре до гюбрето.
6
1
 
25
 
! Отговори
game1 преди 4 години
Днеса - най големия прокламатор на пошлосття и чалгата!!
5
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора като Николета и Никито няма да ни превърнат в културна сила.
4
1
 
25
 
! Отговори
психолог преди 4 години
Много пр*ст@ жена таз Ник- урета.
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кви са тия крави с увиснали вимета, бе ние няма да бозаем от увисналите ви "прелести"
2
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мяза на ромка от битака
1
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Елита и идолите на БГ.

Спонсорирани публикации