Новият филм на Том Ханкс помогнал на брака му

„A Beautiful Day in the Neighborhood“ ще излезе на 22 ноември
20 ное 2019 21:29, Дарена Найденова
4
Новият филм на Том Ханкс помогнал на брака му
Reuters

Скоро по екраните ще се появи една интересна история от миналото на много вече пораснали деца в Америка. Става въпрос за добрия водещ Фред Роджърс, който се превръща в приятел на всички малки зрители пред екрана. Филмът се казва „A Beautiful Day in the Neighborhood“ и разказва за запознанството между Роджърс и журналист, който трябва да напише материал за личността му.

Постепенно новинарят Том Джунод (Матю Рис) опознава не само водещия Фред Роджърс, а самия човек зад екрана. Всъщност се оказва, че няма голяма разлика между двамата и усмивката и топлото отношение от телевизията се пренася и в истинския живот. Самият Ханкс казва, че ролята е съвсем различна от всички досега.

„Мисля, че г-н Фред Роджърс е първата историческа роля, която играя, която не преминава през криза в професионалния или в личния си живот“, споделя актьорът в интервю пред филмовия фестивал в Торонто през септември тази година.

Изглежда обаче, че „A Beautiful Day in the Neighborhood“ е помогнал и в личен план на Ханкс. Той споделя, че е „откраднал“ един от подходите, измислени от г-н Роджърс. Става въпрос за използването на рими, с които децата ще могат по-лесно да изразят точно какво чувстват в дадена ситуация.

Още за най-новия филм на Том Ханкс четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Том Ханкс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
роб преди 4 години
Поредната жълтинка от Pedowood. Някои офце даже искат и да ги почитаме, може и храмове да им построите...
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До2Изтърпял е защото Марчето е родено и възпитавано в САЩ.
2
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименДа... не знам как е изтърпял българка 20 години !
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Том Ханкс заслужава почитание ,защото приема Православието ,негова съпруга е Рита Уйлсън,родена като Маргарита Ибрахимова с българо-гръцки произход!

Спонсорирани публикации