Намушканата във влака извадила ножа, за да се защити от агресивния мъж

21-годишният нападател я притеснявал неколкократно
Обновена: 24 ное 2019 15:02 | 24 ное 2019 15:01, Камелия Цветанова
137
Намушканата във влака извадила ножа, за да се защити от агресивния мъж
Снимка: Булфото, архив

Младата жена, която беше намушкана с нож от 21-годишен мъж във влак, пътуващ от Пловдив към морската ни столица, била притеснявана от мъжа и извадила ножа, за да се защити.

Пострадалата е с прободни рани в областта на главата, гръдния кош и бедрото.

Още по темата

Инцидентът се е случил около 2:00 часа тази нощ. Момичето е било отведено в болница в Стара Загора в критично състояние. Към момента ситуацията е овладяна и жената е без опасност за живота.

Според информация на bTV момчето притеснявало неколкократно момичето. След като тя успяла да го прогони веднъж, последвал втори опит. Нападателят връхлетял в купето и се държал агресивно, което довело до изваждането на нож от страна на жената.

Извършителят успява да я обезоръжи и нанася прободни рани.

Една от тях е изключително опасна и се намира в областта на гръдния кош, под мишницата.

Случайноминаващ пътник започва да гони нападателя. Тъй като влакът се намирал на метри от ЖП гара Стара Загора, намалил скоростта, а 21-годишният пловдивчанин скочил от него.

След него скочил и третият пътник, който успял да го задържи, преди намесата на полицията.

Пробите за алкохол и упойващи вещества на нападателя са отрицателни. Не е криминално проявен. В момента той се намира в психиатричната болница в Раднево.

Няма информация дали момичето има престъпно минало.

Предстои да бъде извършена операция на пострадалата, тъй като две срязани сухожилия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сама жена не е препоръчително да пътува с влак. Знам за един случай - опит за изнасилване и друг случай - нападение. Не пътувайте сами, не влизайте в разговори с непознати, казвайте на близки къде отивате, бъдете предпазливи
100
19
 
3
 
! Отговори
Ужас бг преди 4 години
Значи жена напада мъж с нож, мъжът се защитава, в случая успешно, и в края на краищата се оказва най-големия злодей... Определено има нещо сбъркано в Бг "чипа"
99
3
 
2
 
! Отговори
+- преди 4 години
Това вече 48 часа върти на "първа страница".Няма какво да се пише или манипулират голите шарани в този форум!?
98
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предстои да бъде извършена операция на пострадалата, тъй като две срязани сухожилия. ??? Някой да го оправи .Прочитате ли изобщо какво сте написали Вижте дали има смисъл написаното
97
0
 
3
 
! Отговори
Сър преди 4 години
В Англия няма купета във вагоните ....
96
0
 
7
 
! Отговори
ДОЙЧЕ преди 4 години
Вагоните да се ремонтират и във всяко купе да има паник бутони и камера.
95
2
 
4
 
! Отговори
Социопат преди 4 години
Млад мъж при психиатър:-Докторе имам проблем с жените,по време на флирта всички крещят едно и също.-И какво е то?-Помоооощ.
94
10
 
6
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Що за жена ходи с нож в чантата
93
2
 
10
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 4 години
Свободно притежание на огнестрелно оръжие, право на защита без ограничение, така както е било до 9.9.44г.Комунистите го запазиха за тях и за бандитите.
92
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За това мили съграждани, изкарвайте си разрешително за огнестрелно да ви е мирна главата. Ножове-бухалки-спрейове и др. подобни са загуба на време. Ако някой заплашва живота ви, мислите за съд и закон са на второ място.
91
3
 
7
 
! Отговори
ДО 94 преди 4 години
Много екшъни гледаш момче.Залягай над уроците.
90
2
 
39
 
! Отговори
Тирбушон преди 4 години
Поредният ***. Браво на жената и на тия, помогнали да го заловят. А на тия, дето го защитават им пожелавам да налетят на подобен и после да пишат глупости.
89
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То в България каква боя остана.
88
0
 
5
 
! Отговори
До 92 преди 4 години
На думи е много лесно но в действителност инстинкта ни эа самосъхранение надделява!!! Трябва да си луд да тръгнеш срещу психопат въоръжен и неадекватен!!! Може би само ако ти е блиэък човека до тебе ( имам предвид жертвата ) но и пак се съмнявам!!! Эа да оцелееш в таэи джунгла!!!
87
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
то има стара приказка: който нож вади от нож умира! Ако не знаеш как да използваш оръжието не го носи у себе си даже!Що се отнася до младия български нерез, явно не се отличава от заливащите Европа пришълци диваци!
86
13
 
6
 
! Отговори
Имайте едно наум преди 4 години
Да пътуваш с кола е опасно,но по зле е да се клатушкаш във влака.Но,най-рисково е пътуването в автобус.Ако се скараш с другите пътници вероятността да ти резнат гърлото докато спиш или да задушат с въже от задната седалка е много голяма!
85
3
 
21
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Чудно ми е цял вагон,с около 10 купета,само трима души ли са били в него?Един ли се намери само да се жертва в помощ на момичето?Нима не е имало други мъже във вагона,за да го озаптят на място?
84
8
 
31
 
! Отговори
А сега сериозно преди 4 години
Един съвет от мен: Никога не издавайте присъди без да знаете подробности. Никога!Не казвам че този случай е такъв, но медиите ногат да насочат омразата ви към която и да е от двете страни пожелаят или им се плати. Или им наредят собствениците. Това се е случвало в живота ви многократно, но не сте си извели поука.
83
3
 
18
 
! Отговори
до 86 преди 4 години
Така е, аз с две гаджета съм се запознавал във влака. Но това беше по соц време. Тогава нещата бяха много романтични. Сега е олеле.
82
2
 
1
 
! Отговори
аз преди 4 години
и къде ми е коментара?!

Спонсорирани публикации