Петко спасил нападната жена във влака, по случайност бил там

Ударил нападателя, скочил след него от вагона
Обновена: 25 ное 2019 13:36 | 25 ное 2019 13:03, Камелия Цветанова
154

Подобрява се състоянието на момичето, намушкано с нож във влака Пловдив-Варна край Стара Загора. На Виктория ѝ предстоят 3 операции, но за щастие тя вече е стабилизирана.
Още по темата

Момичето е с 4 тежки рани – една на главата, причинена от ножа, който е стигнал до костта. Има травми и в областта на гръдния кош, дясното бедро и лявата длан.

Петко по случайност пътувал в същия влак, защото изпуснал предишния, съобщи Bulgaria ON AIR.

Той е човекът, който спасява Виктория и дори задържа насилника.

"Моята съпруга чува "Помощ, помощ", отивам да проверя, гледам това момче легнало върху нея и само я ръга. Аз го бутам един път, той се изправя, посяга към мен, аз се дърпам назад. Обръщам се, няма и два метра, казвам на началника на влака  - "ела, че тоя наръга момичето, закла момичето". Връщам се, той още върху нея. Удря ме, удрям го, изпуска ножа, тръгва да бяга, скача от влака, аз след него и го спирам", разказа спасителят на Виктория.

20-годишният нападател е задържан, освидетелстван и настанен в Раднево, където ще бъде изготвена съдебно-психиатирича експертиза. А лечението на Виктория продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
39
 
! Отговори
До 110 преди 4 години
Петко е от пазарджишко село и не пише в статията от къде е. Па ти как реши, че е от старозагорския етнос.И Петко е достоен човек, за разлика от хейтъри като тебе, които по презумпция го писаха гратисчия.
103
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 108Не мога да му кажа браво с чисто сърце, защото не е трябвало да действа сам,....така рискува и своя живот...трябваше да извика някой друг и тогава да подходят с него заедно...ами ако беше се случило нещо с него, тогава ....нямаше да кажеш браво, а жалко...така че 3 пъти мисли, един път пиши, в случая нападай....!
102
35
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Петко, като му гледам старозагорският етнос, нищо чудно и да е бил без билет.
101
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на това момче! Истински герой. Заслужава награда за мъжество.Ако не беше той, полицията и до днес да издирва престъпника.
100
5
 
26
 
! Отговори
Американ преди 4 години
А в Америка Питър щеше да е много по-решителен и вместо да го кандърдисва, направо да го застреля или поне срита директо. В интерес на жертвата, която е отнесла 1-2 мушкания повече, поради тази нерешителност. А тя идва в голяма степен от закона за (само)отбрана и начина по който се разяснява и прилага.В Америка ако някой те нападне даже без оръжие може да го гръмнеш и няма циraнcкaтa постановка "превишена" самоотбрана - всяко нападение се счита за заплаха на живота, отбранява се с всички средс
99
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на това момче! Рискувал е и той, но се е справил по най-добрия начин!
98
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако видим снимки и на тримата,ще е ясно.Ама няма да видим.Културни особености.Относно мъжа,спасил момичето-Браво!Така трябва!
97
33
 
3
 
! Отговори
ЛЛ преди 4 години
Историята понамирисва! Да не е била с клиент, който не иска да плати? А тоя т'упан дет я спасил да не е сводника ?
96
17
 
12
 
! Отговори
Да пишат преди 4 години
коя е нападнатата жена, каква е и с какво се занимава.
95
28
 
7
 
! Отговори
Първо преди 4 години
Това със случайността, да е във влака и случайно да мине край купето е много натрапчиво. Във всички статии за този случай го има. Второ. Случайно да познавате момиче, което пътува въоръжено с нож? И защо са били сами в купето и защо тя не се е в купе с хора, посред нощ, когато някой я задява? Историята прилича на история с клиент и "спасителят" е просто сводник, който защитил "стоката си". Друго логично обяснение няма.
94
0
 
56
 
! Отговори
Браво !!! преди 4 години
Момчето ДАЖЕ Е ЗАЛОВИЛ АГРЕСОРА !!!
93
1
 
65
 
! Отговори
Браво на момчето ! преди 4 години
Браво на момчето !!!Поне е направило нещо ! ( ако беше друг може би би подминал и се скрил )
92
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 4 ти ще седиш тиохо и мирно докато пориме жена ти бе *** ***
91
49
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая след като е извадила нож си го е получила явное искала много пари за това което е предлагала
90
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХХХ И нали палицаи щеше да има не само във влаковете но и във всеко село, че и на всека дупка по пътя ама ква стана нема никой .
89
9
 
8
 
! Отговори
Слава на Господ преди 4 години
До сланчарски . Ти си един антихрстки манипулатор , инквизицията и кръстоносните походи са дело на католицизма и техните папи , те нямат нищо общо със православието и протестантството , както и със всеки истински Християнин . П.С..Нарекох те антихрист защото отричаш Христос..1 Йоан 2 : 22. Кой е лъжец, освен оня, който отрича, че Исус е Христос? той е антихрист, който се отрича от Отца и от Сина. 23. Никой, който се отрича от Сина, няма нито Отца; а който изповядва Сина, има и Отца.
88
0
 
90
 
! Отговори
БайХ преди 4 години
Браво на Петко! Поклон! Жалко че сега нападателя ще бъде предаден на бг правосъдието което е неефективно. Аз съм бил в подобна ситуация и съм установил че в днешно време институциите са повече заинтересувани от правата на престъпниците отколкото от възмездие....
87
1
 
101
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пари и награда за момчето! Липсват много такива хора!
86
0
 
64
 
! Отговори
бг риалити, преди 4 години
20-годишният нападател е задържан, освидетелстван и настанен в Раднево, където ще бъде изготвена съдебно-психиатирича експертиза.... след някое време ще е на свобода, освидетелстван и ще коли пак кога някоя не му върже.... а тя да стигне дотам, че да извади нож, не и е било лесно
85
1
 
111
 
! Отговори
Браво на... преди 4 години
..на този сънародник, който е доказателство, че при добро възпитание и образование българските роми могат да бъдат чудесни граждани!Поздравления за постъпката му!

Спонсорирани публикации