Петко спасил нападната жена във влака, по случайност бил там

Ударил нападателя, скочил след него от вагона
Обновена: 25 ное 2019 13:36 | 25 ное 2019 13:03, Камелия Цветанова
154

Подобрява се състоянието на момичето, намушкано с нож във влака Пловдив-Варна край Стара Загора. На Виктория ѝ предстоят 3 операции, но за щастие тя вече е стабилизирана.
Още по темата

Момичето е с 4 тежки рани – една на главата, причинена от ножа, който е стигнал до костта. Има травми и в областта на гръдния кош, дясното бедро и лявата длан.

Петко по случайност пътувал в същия влак, защото изпуснал предишния, съобщи Bulgaria ON AIR.

Той е човекът, който спасява Виктория и дори задържа насилника.

"Моята съпруга чува "Помощ, помощ", отивам да проверя, гледам това момче легнало върху нея и само я ръга. Аз го бутам един път, той се изправя, посяга към мен, аз се дърпам назад. Обръщам се, няма и два метра, казвам на началника на влака  - "ела, че тоя наръга момичето, закла момичето". Връщам се, той още върху нея. Удря ме, удрям го, изпуска ножа, тръгва да бяга, скача от влака, аз след него и го спирам", разказа спасителят на Виктория.

20-годишният нападател е задържан, освидетелстван и настанен в Раднево, където ще бъде изготвена съдебно-психиатирича експертиза. А лечението на Виктория продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
1
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на човека, че отървал момичето! Истината е, че има добри и лоши хора. Напоследък обаче се вижда, че лошите стават все повече и повече... Къде ще му излезе края не знам, но Петко е свършил едно добро дело. А хилищият се началник влак може да намине и той при психиа.тър за профилактичен преглед. Не ми се вижда нормално да се смееш на нещо, което не е смешно.
83
6
 
34
 
! Отговори
Слънчарски преди 4 години
До Слава на ГосподаАве какви глупости говориш е, мормонче. Това няма нищо общо. Всичко си е до възпитание, манталитет и нрав. Както мюсюлманите сега трепят с техния Джихад, така и християните са трепали по време на Кръстоносните походи. И само ще спомена и Светата инквизиция.
82
1
 
68
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
Нали имаше полицаи по влаковете ко беше.......браво на момчето заслужава държавна награда да даде пример на другите ! Има то*ки момчето браво !
81
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз викам да накажем и стрелочника, както и министъра на транспорта.
80
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"" Петко спасил нападната жена "".............ето това е случай в които човека заслужава официална държавна наградаБойко да го награди лично ми се струва по-важно от 'важната' визита при Тръмп
79
15
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми българите са гледали само както обикновено.
78
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ромът Петко Следващата история как България побългари Ромите да се надяваме да няма Косово у нас
77
23
 
4
 
! Отговори
чарли преди 4 години
До Анонимен:Ами машиниста,той какво е правил през това време ?
76
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мен ми се е случвало да ме нагрубяват абсолютно безпричинно кондукторите във влака, от което си мисля, че малко дармон-секиш не би им навредил.
75
17
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А на бас, че този дето е клал жената е или от избирателите на ГЕРБ или е син на някой дебеловрат гeрберacт.
74
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много прости хора са писали тука и още по- прости са им нацъкали минуси.Като не знаете какво е "освидетелстване" на задържан, не пишете простотии.***.
73
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди ги шамареха кондукторите по влаковете и пуснаха транапортна полиция да ги пази, сега с Боковите реформи в МВР аз полиция не съм виждал, щом вече не ги шамарят, а се колят хора не са добре нещата.
72
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 17И как реши, че са го изкарали луд?"Освидетелстван" означава минал лекарски преглед, който е показал, че е годен за задържане по реда на Закона за МВР.Всеки на който му сложат прангите го карат в спешното за да се види дали е здрав. А в какво психологическо състояние е направил тая свинщина тепърва ще се доказва от екперти.
71
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как стана така, че нападателят е бил освидетелстван на втората секунда след залавянето му?!? Да не е пак наш човек? И ако си е бил освидетелстван по принцип - защо е на свобода? Много въпроси, разбира се, че няма да получим отговори. Едно огромно браво на Петко, наистина! Ако не е бил той щяхме да четем малко по-различна новина.
70
11
 
24
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Не че нещо, но мозъчният капацитет на българина клони към нула. Как може да вземеш нож за самозащита? Взима се само и единствено лютив спрей. Сега момичето щеше да е здраво.
69
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До #73А началник влака какво работи? За един приятел безработен питам.
68
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не пипайте хората работещи по влаковете,*** оти!Ще наказвате съвестен работещ,заради един престъпник,полудяхте ли?
67
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставете началника на влака на мира,той няма вина,няма и достатъчно кадри за БДЖ,нито заплатите им са достатъчни за този труд,може някое малко наказанийце и толкова.
66
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наистина, сега да излезе някой журналист и да изнамери досието и белите които е направил Петко ще ви стане лошо !
65
7
 
36
 
! Отговори
Жиб. преди 4 години
Сега покажете снимка но не на Петко за да не му се нахвърли някой ден злодея,а на самия злодей- нека всеки го види кой е и на коя червена бабичка е син или внук !

Спонсорирани публикации