Петко спасил нападната жена във влака, по случайност бил там

Ударил нападателя, скочил след него от вагона
Обновена: 25 ное 2019 13:36 | 25 ное 2019 13:03, Камелия Цветанова
154

Подобрява се състоянието на момичето, намушкано с нож във влака Пловдив-Варна край Стара Загора. На Виктория ѝ предстоят 3 операции, но за щастие тя вече е стабилизирана.
Още по темата

Момичето е с 4 тежки рани – една на главата, причинена от ножа, който е стигнал до костта. Има травми и в областта на гръдния кош, дясното бедро и лявата длан.

Петко по случайност пътувал в същия влак, защото изпуснал предишния, съобщи Bulgaria ON AIR.

Той е човекът, който спасява Виктория и дори задържа насилника.

"Моята съпруга чува "Помощ, помощ", отивам да проверя, гледам това момче легнало върху нея и само я ръга. Аз го бутам един път, той се изправя, посяга към мен, аз се дърпам назад. Обръщам се, няма и два метра, казвам на началника на влака  - "ела, че тоя наръга момичето, закла момичето". Връщам се, той още върху нея. Удря ме, удрям го, изпуска ножа, тръгва да бяга, скача от влака, аз след него и го спирам", разказа спасителят на Виктория.

20-годишният нападател е задържан, освидетелстван и настанен в Раднево, където ще бъде изготвена съдебно-психиатирича експертиза. А лечението на Виктория продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
8
 
5
 
! Отговори
пенсионер преди 4 години
Активные мероприятия след Активные мероприятия, точно като по-времето на СССР, но сега диктувано от Эссср!
63
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 68,по принцип си прав, но другарите вече искат народен съд за началник влака. Всичко е решено.
62
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Д-р ИсняНе всички луди са агресивни или опасни,но интересното е,че веднага го освидетелстваха след престъплението,за да не го съдят.Кажете му имената и кой е!Адвокате,прав е човека долу,че не може да даваш адвокатски съвети,без разглеждане подробно на делото от всички страни,ами ако двете момчета са играли театър, например(вероятно не е така,но просто го давам като пример,виждат,че полицая идва и хоп)!
61
13
 
5
 
! Отговори
Жиб. преди 4 години
Разбирам защо е така- Петко е възпитаван от демократи а насилникът- от социалисти!
60
8
 
3
 
! Отговори
Доктолигофрен преди 4 години
Явно лекарите и директорите от форума са се преместили тук и всеки е вдигнал по една научна степен! Само един доцент виждам, другото сте само професори!
59
22
 
14
 
! Отговори
ттттт преди 4 години
Не му се радвайте на тоя Петко, че ако му дивите досието за кражби и пробации ще ви настръхне косътъ! Ония е бил психично болен и не е трябвало да бъде на свобода! Проблема пак е в уж управлението на Бойко Борисов, защото нищо в тая държава не работи, нито болници, нито психиатрии , нито полиция, прокуратура, съд, нищо, нищо , нищо, нула само източването на държавата работи безотказно от Тиквата и неговите фирмички !
58
4
 
24
 
! Отговори
Д-р Исня преди 4 години
Затвориха психиатричните заведения и пуснаха болните да си колят на воля. Но пък със спестените пари могат да се купят нови лимузини и ролекси!
57
3
 
59
 
! Отговори
Румен преди 4 години
Ето че и сред ромите има смели и естествено добри хора. Дори и този Петко да е вършил нередни неща някога, самият факт че реагира спонтанно правилно дори с риск за самия себе си, означава че е достоен мъж не мишок. Ром не ром, повече човек е от много българи. Браво.
56
2
 
44
 
! Отговори
HH преди 4 години
Браво на това момче.
55
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Адвокате,а като е толкова примерен и невинен престъпника,защо е посегнал и на момчето(Петко),не само на момичето?
54
2
 
7
 
! Отговори
От 52 до адвоката преди 4 години
Адвокате, какво общо има инстамбулската конвенция с дадения случай? От адвокат очаквам по-бодра, събрана и аргументирана мисъл. Обстоятелствата при самозащита се разглеждат в съда доста обстойно. Като довабим и двама свидетели, положението не е розово. Ако се опираше само до нож и кой го извадил, то леля Пенка от третия етаж щеше да ги решава тия казуси по време на следобедния си чай.
53
4
 
17
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Значи и този кандидат убиец вече е освидетелстван и ще го пуснат по живо по здраво, защото е луд. Браво. Одобрявам, такива цени кадри трябва да са навън и да тероризират обществото.
52
9
 
8
 
! Отговори
до 56 преди 4 години
дай тогава да затворим всички по комунистически, тогава ще се чуствате сигурни, но не и свободни, както толкова, ниска цена!
51
7
 
7
 
! Отговори
Леви идеи и копейки преди 4 години
До Зевзек,Хвърлиха началник влада на кладата, искате моментален съд. Това не е политика, а разобличаване на каманистите, на които им харесва да си организират народен съд и да хвърлят хората без факти и доказателства в затвора. Щото нещо не им хАресало.
50
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До адвокатОт много адвокати,престъниците не влизат в затвора и вършат нови престъпления и има нови пострадали и жертви, а що се отнася до момичето,нейната сила не е равностойна на силата на един мъж,тъй че ножа е изваден след като е нападната да се защити!Той е бил над нея,а не тя над него.
49
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те рамите са нашите филипинци. От деца са в час с боя с ножове, вили, брадви. Та такова нещо не ги плаши.А, сериозно-голямо браво на Петко
48
18
 
6
 
! Отговори
до 52 преди 4 години
къде съм казал, че съм запознат с фактите, безспоред факт обаче е, че извадилият хладно оръжие е "нападнатата", извадиш ли оръжие, другата страна по закон има право на самозащита! с феминистки опорки и опорки за това колко смели са от другите етноси, няма да стане. Или чакай Истанбулската Конвенция трябва да бъде прокарана - един античовечен 3-то полов закон!!
47
3
 
7
 
! Отговори
До адвоката преди 4 години
Адвокате, вие откъде сте запознат с фактите и самата дума "самозащита" не означава ли, че опонента на самозащитилия се е виновен?
46
1
 
5
 
! Отговори
Зевзек преди 4 години
До# 43Друга дума освен "фактически " знаеш ли? Да беше се заял с етническия му произход щях само да те забравя. Ама не, друго е да намесиш политика!Отвратитено и нечистоплътно. Като БДЖ-то.
45
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Любопитното, което се премълчава е защо толкова бързо го освидетелстваха?

Спонсорирани публикации