Класацията "Най-добрите болници" с приз за най-добър корпоративно-социален проект

Проектът „Най-добрите болници“ се проведе за пръв път у нас през тази година
26 ное 2019 19:06,
2
Класацията "Най-добрите болници" с приз за най-добър корпоративно-социален проект

Националната класация „Най-добрите болници“, която се организира от Investor Media Group и Българска болнична асоциация, бе отличена като най-добър корпоративно-социален проект. Призът беше връчен на годишните награди „Мистър и Мисис Икономика“ и е значително признание за мащаба и полезността на инициативата.

Проектът „Най-добрите болници“ се проведе за пръв път у нас през тази година и отличи лечебните заведения в отделните райони на страната, в които пациентите могат да получат най-добри медицински услуги. Победителите бяха определени на базата на независимо национално социологическо проучване сред общопрактикуващи лекари, мениджъри на болници и пациенти, и бяха наградени на специална церемония през март в София.

Целта на националната класация на Investor Media Group и Българска болнична асоциация е да създаде обективна методология и унифициране на стандартите, по които се оценява здравният сектор в България. В рамките на проучването бяха определени и най-важните критерии за развитие на лечебните заведения в страната и като цяло на сектор „Здравеопазване“.

През 2020 година предстои и второ издание на класацията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Най-добрите болници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Мирослав Ненков преди 4 години
"...Заради Сто човека от медицинското съсловие,парите за здавеопазване никога не стигат, въпреки че всяка година се дават допълнително 0,5 млрд,защото се краде в колосални мащаби! Явно те се чувстват по-силни от държавата...поименно мога да изброя имената им... "
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде да спрем с тези самопохвални класации и да си спомним как банковия сектор няколко пъти награждаваха КТБ за банка #1 и Цв.Василев за банкер на годината?! Връзката банки/болници е актуална,след като двете институции въртят най-голямата финансова търговия в България!!!

Спонсорирани публикации