Рецептата Dnes: Пилешка разядка с лук

С много богати аромати и вкусове
28 ное 2019 08:51, Илияна Николова
1
Рецептата Dnes: Пилешка разядка с лук
Снимка: iStock

Продукти:

300 г печено или варено пилешко месо без кости
1 малка глава червен лук
1 стрък селъри
½ зелена ябълка – по желание
няколко стръка копър
1 опаковка майонеза
2 с.л. дижонска горчица
2 с.л. червен винен оцет
сол, черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
Нарежете или накъсайте месото на малки парчета. Сложете го в купа, прибавете към него нарязаните ябълка и зеленчуци, както и останалите съставки. Разбъркайте добре и сервирайте с любимия ви хляб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Веси преди 4 години
Няма ли поне да сварим пилешкото месо за разядката????????

Спонсорирани публикации