Сърбинът Тито е новият крал на кокаина, снабдява Европа с тонове

Той имал собствен картел и снабдява Европа от Перу
17 дек 2019 21:00, Елка Василева
48
Сърбинът Тито е новият крал на кокаина, снабдява Европа с тонове
Снимка: архив, Reuters

Сърбин, който снабдява с тонове кокаин по-голямата част от Европа, е обявен от американската агенция за борба с наркотрафика /DEA/ за най-издирвания наркобос в Перу.

Според източници от ДЕА става дума за бивш треньор по бокс, роден в Сърбия, известен с прякора Тито. За него се твърди, че на световно ниво е по-могъщ дори от прочутия мексикански наркобарон Хоакин Гусман, известен като Ел Чапо, пише сръбското издание „Курир“.

„Водачът на наркомафията е роден в Сърбия, на възраст 45-50 години, не се знае със сигурност как се казва, а лицето му продължава да е голяма тайна. Това, което се знае, е, че всички го наричат Тито по името на бившия югославски лидер Йосип Броз.

Задържането на този бос е сред приоритетите за ДЕА. Мощта му на световно ниво, според информациите, събрани досега от полицията, надхвърля тази, която някога имаше Ел Чапо, който след задържането му в САЩ беше осъден на доживотен затвор“, разкрива полицай от специалната южноамериканска полицейска група, която заедно с ДЕА издирва сърбина.

Той описва боса от Сърбия като „чудовище, което не пести, за да докара дрогата  на европейския пазар“. Той е пристигнал в Перу преди десетина години и там е успял да развие своя мрежа и собствен наркоклан, който изпраща дрогата от Перу за Европа.

За това колко харчи за транспорт говори фактът, че кокаинът с изключително висока чистота се превозва с трансокеански кораби, самолети или в подводници.

„До преди десетина години Тито е бил треньор на професионални боксьори в Сърбия. Чрез хора, които са работели с него и които срещал чрез спорта, като сред тях е имало и хора от подземния свят, мъжът успял да установи контакт с южноамерикански наркотрафиканти. За кратко време от купувач и посредник сърбинът се е превърнал в главен снабдител на европейския пазар с кокаин, произведен в Боливия, Колумбия и Перу“, казва източникът.

Тито обаче станал толкова силен, че вече е сред най-издирваните наркобосове, който ръководи собствен картел. Неговата престъпна група опакова дрогата главно в пристанище в Перу, като най-често крайната точка при транспортирането е Белгия, откъдето кокаинът се разпространява из Европа.

Сръбският крал на кокаина Тито печели от килограм кокаин по поне 49 000 долара, твърдят южноамерикански експерти.

„Кокаинът, с който Тито снабдява Европа, струва 1 000 долара. Щом го качи на кораба, стойността му на килограм скача на 5 000, а когато пристигне в Белгия, струва най-малко 50 000 долара“, казват източниците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: перусърбинкокаинТито
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
0
 
! Отговори
Митко преди 4 години
Към номер 35 Тцтц: ако приемем, че на запад главният наркобос е ***, да те светна ли кои са на изток?! - Там са цели държави, барабар с общоизвестните им служби за "сигурност". Знаеш ли как се казват? Имат едни такива абревиатури като КГБ, ДС, и т.н.....
33
3
 
3
 
! Отговори
тцтц преди 4 години
глупости ама пълни глупости , рисуват чудовища да плашат хората и да отчитат дейност явно американците от *** които всъщност имат пълен контрол над всички наркоканали и босове са решили че ТИТО вече не им е нужен и сега говорят колко опасен бил и никой не му знаел лицето даже и простият народец се вързва на тея глупотевини , истинското ЗЛО лице на наркотрафика е *** а този ТИТО е неква пионка която вече си е изпяла песента - явно си е повярвал че може да работи без Американските служби
32
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Снабдявал Перу!?Хех!Ще падна от смях!Държава от Южна Америка внася наркотици хахахаха хахахахахахахахах хахахахахахахахахахахахаха.Спомняте ли си руския правителствен самолет, който беше хваната с 400кг наркотици в Буенос Айрес?Мисля си така просто, да не би с руските самолети наркотиците да отиват от Южна Америка в Сърбия и от там в Европа?
31
3
 
6
 
! Отговори
Ел Чепо преди 4 години
Тези от *** нямат ли си друга работа освен да разказват приказки за лека нощ и да набеждават? Тяхното ми звучи като дървено стъкло.Ай ше вий...
30
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако не е забранен разликата в цената му няма да е висока и няма да представлява такъв интерес за така нареченият престъпен свят.но нали от там се хранят много борци с наркотрафика по веригата.
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
само кокаина ще оправи света
28
1
 
4
 
! Отговори
ОТ ИСТОРИЯТА НИ преди 4 години
ЛОЗУНГ ОТ 1947:ТИТО НАШ - МИ СМЕ ТИТОВИТРИ ЗВЕЗДИ В НЕБЕТО ГРЕЯТ- ТРИ СЪРЦА В ЕДНО ЖИВЕЯТ - СТАЛИН,ТИТО,ДИМИТРОВСЛЕД ТОВА СТАЛИН УТРЕПА Г.ДИМИТРОВ -МАВЗОЕЙ-ВСЕНАРОДНА СКРЪБТАКИВА БЯХА ВРЕМЕАТА И НРАВИТЕ
27
2
 
8
 
! Отговори
Киро преди 4 години
Да бе много интересно как толкова много ще се знае за него, а не се знае как изглежда. Трябва да направят филм. Ще е много интересен. Със балкански сюжети! Може дори да включат българско участие от наши мутри, които са също на високо международно ниво!
26
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преписали са от сръбския вариант на Блиц. До преди десетина години бил професионален треньор по бокс в Сърбия, а сега изведнъж не знаят как се казва и не са виждали лицето му, нямат и снимка дори... Пасквил за "гангстери" седмокласници...
25
4
 
8
 
! Отговори
агент преди 4 години
Тито = ЦРУ
24
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Супер! Хвала на сръбина!Брато, трови ги тия ингинлизи!ХВАЛА!!!
23
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи най-големият нарко бос бил еди кой си,и еди какъв си,само дето не знаем как изглежда и как се казва.Та той бил създал най-мощният картел,и бил по-силен от Чапито,който го знаят и малките деца в децката градина.Демек търсим някой,но не знаем кой.
22
19
 
15
 
! Отговори
до Данков преди 4 години
Кой ни е нападал в гръб бе пич? Чети история, ама не от разни българо-македонски източници, а от европейски и световни. Сърбите са единствените, които се опънаха на американците. А ние сме им в поза партер от 30 години. От там нататък си прави извода кой напада в гръб, кой е бияч, или кой само се прави на такъв с разни въздухарски изхвърляния "винаги сме ги били".
21
5
 
8
 
! Отговори
КЛИЗМА НА КОМУНИЗМА преди 4 години
СТАЛИН-ТИТО-ДИМИТРОВ!СТАЛИН-ТИТО-ДИМИТРОВ!УРАААААААА!!!
20
11
 
18
 
! Отговори
Данков преди 4 години
До ДанковВиждам че не сте доволни че сме ги млатили винаги, те дори нямат спечелена битка срещу нас.Изказването сърбе на върбе не е случайно.Винаги са ни нападали в гръб и винаги са яли бой
19
16
 
20
 
! Отговори
Данков преди 4 години
До СРБИJAВсе още не съм видял србин да се опълчи на българин.Иначе наш Брендо все оцелява между капките.Даже го бяха задържали но после го пуснаха.Сериозни връзки има човека.Колкото до сърбеещите се, няма сърбин който да не е ял бой в миналото от българин.
18
9
 
12
 
! Отговори
а българинът преди 4 години
Георги Димитров ще му предаде Пиринска македония защото била населена с македонци, БСП получавали многократен оргазъм, дори Велислава Дърева се изпразнила... само въднъж, но и то се брои.
17
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
сърбите са номер едно
16
3
 
14
 
! Отговори
Данков преди 4 години
Краля си остава Брендо.Има голям политически чадър, не само в България.
15
2
 
26
 
! Отговори
Ристу преди 4 години
И да го хванат, нов ще дойде. Така никога няма да се реши проблемът. Когато заловиха Ел Чапо, спряха ли да разпространяват наркотици? Намаляха ли наркоманите? *** пълнят чаша без дъно с дейността си. Важното е да си получават заплатите навреме.

Спонсорирани публикации