Коледен концерт за феновете - Прея, Белослава и Керана

Обединяващото между тях била топлината в гласовете
Обновена: 19 дек 2019 13:17 | 19 дек 2019 13:14, Анисия Иванова
2

Въоръжени със зимни пуловери и коледно настроение, три действени жени се събират за концерт в столичен клуб, за да закрият подобаващо годината. Прея, Белослава и Керана ще зарадват феновете си на събитието, което ще се проведе в петък.

"От доста време мислихме за формат, който влючва Белослава, мен и още някого. Ние сме много различни, но в същото време имаме нещо общо - топлината в гласовете", каза певицата Прея в студиото на "България сутрин".
Белослава категорично заяви, че е много важно да се подава ръка на по-младите.

"В музикалните среди много се обичаме. Ние сме съмишленици. Стилово с Прея доста си приличаме като музика и се допълваме", сподели Белослава.

Според Прея трябва да има баланс между това да не се влияеш от другите и това да знаеш какво се случва около теб.

"Работя по пети албум. Хвърлили сме ръкавица, че догодина с Прея ще подготвим заедно нещо, това се пече отдавна. Страхотно е, когато сцената е обща", разкри Белослава в ефира на Bulgaria ON AIR

Тя обеща, че ще изпълни и своя коледна песен на сцената, която е кавър, но сподели, че не обича коледни песни, които са на български.

"Ще изслушаме новия ми албум на концерта плюс всичко любимо, което се е случило преди него. Зарадвах се на наградата "Жена на годината". Признавам си, че тази година ми беше много щастлива", каза още Прея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никому неизвестни.
1
0
 
1
 
! Отговори
Ей преди 4 години
Кои са тези?

Спонсорирани публикации