18-годишен признал за убийството на Андреа в с. Галиче?

Двама братовчеди бяха разпитвани от полицията тази нощ
Обновена: 12 яну 2020 09:06 | 12 яну 2020 08:54, Александър Попов
268
18-годишен признал за убийството на Андреа в с. Галиче?
Снимка: Булфото

Един от задържаните като заподозрени за убийството на 18-годишната Андреа Руменова във врачанското с. Галиче е направил пълни самопризнания. Това е 18-годишният Аксел О., криминално проявен, който бе задържан заедно с братовчед си Десислав О. в ромската махала на селото, твърди "24 часа".

Двамата били разпитвани в ареста на белослатинската полиция цяла нощ и първоначално отричали да имат нещо общо с убийството. Даващият непрекъснато противоречащи си признания Аксел накрая се сринал и признал, че той е заклал момичето.

Още по темата

Известният с изцепките и побоищата в Галиче наркоман завел разследващите в махалата в селото и им показал къде е скрил ножа, с който прекъснал живота на Андреа.

След разпита другият заподозрян Десилав О. бил освободен от ареста.

Андреа бе намерена вчера рано сутринта в двора на къщата, в която живее с прерязано гърло. Бащата на жертвата работи в чужбина, а майката е напуснала семейството. Момичето е била ученичка във врачанско училище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още по темата: МВРГаличеубиство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
0
 
1
 
! Отговори
: преди 4 години
Сега индиеца ще получи смешна присъда, докато ние хората в тази държава не изискаме справедливост от абдикиралите институции, тези зверства ще продъжават, това е дете на 18 години, никой не контролира престъпниците на свободда, къде е полицията, знам в патрулките, а ако се оплачеш , те викат в районното да "изяснят случая" , ние сме под терор от 70 години, продължавайте да чакате да ви спасят !
137
0
 
9
 
! Отговори
D преди 4 години
Всеки недоволства, ама само колкото да си има приказка със съседа. Или да се излива в нета. Затова положението ни е такова и всичко сме си го заслужили. Не е луд, този който яде баницата. Каквото им позволяваме, това ще си прави великата ни държава. Щом във Франция може, значи и тук може. Ама няма кой!
136
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Двамата били разпитвани в ареста на белослатинската полиция цяла нощ"Хайде сега го освободете, защото разпит цяла нощ е мъчение. Честито на българските полиция и прокуратура, пак се издъниха! Чак явно сами се хвалят по медиите. Честито поредно издънване. То и българските медицински сестри в Либия са признали по такива подобни начини, че умишлено са заразявали деца със СПИН и сега печелят дела, че надзирателите трябва да им изплатят по 500 000 лева.
135
2
 
8
 
! Отговори
Мдааа преди 4 години
Още едно доказателство, че мултирасовия мултикултурализъм на работи.
134
0
 
3
 
! Отговори
Киро Хикса преди 4 години
Бързо! Номинирайте малкия *** за човек на годината!
133
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Към номер 15Жената има ново семействоДруг мъж деца си е направила Едва ли да и пука много за убитата
132
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той на 17 най много след 10 години е на вън Млад живота е преди него Жалко за момичето
131
0
 
13
 
! Отговори
Почивай в Мир преди 4 години
Аз искам да кажа че този убиец заслужава доживотна присъда .. Аз съм съкрошена от станалото много се растройх и много ми е тъжно за Това момиче . ДАНО ТОЗИ ГО НАКАЖАТ ДО ЖИВОТ ДА НЕ ВИДИ БЯЛ ДЕН !!!
130
0
 
5
 
! Отговори
Teo преди 4 години
До бугиБуги, много си зле, моето момиче! Нещо завист към покойната ли имаш? Нужно ли е това, което казваш? Какво постигаш? И да те светна, за такова сериозно престъпление от ГДБОП могат да разберат активността на фейсбук профила на момичето, могат да разберат дали е трито нещо, могат с молба към фейсбук да възстановят снимките, могат да разберат от КОЕ УСТРОЙСТВО и кога са изтрити и още много неща. За това не се кори много-много. Този е свършен. Наркоман-убиец ... ще му се израдват!
129
10
 
0
 
! Отговори
буги преди 4 години
Като не сте наясно, поне не пишете глупости!Не я е изнасилил, а тя доброволно е била с него в тях, като гаджето й също е ***...Познавали са се не от ония ден, излизали са заедно даже, но гаджето й има паролата за фейсбук и изтрил всички общи снимки с ония, отбелязвания и т.н. В профила й има само 6, 7 снимки, а момичетата знаем, колко много качват и се отбелязват постоянно, но уви, почти нищо няма вече.
128
0
 
12
 
! Отговори
Народ на изчезване преди 4 години
Поредна жертва на стабилноста - сега електоралнтата единица на упрвляващите ще трябва да прекара 4-5 години на топло.. За щастие след като излезе в това село едва ли ще са останали нормални хора...
127
1
 
16
 
! Отговори
БЕЗУМИЕ преди 4 години
ЖИВЕЕТЕ В ДЪРЖАВА РЪКОВОДЕНА ОТ НИСКО ОБРАЗОВАНИ НО ИМАЩИ ВИСОКО САМОЧУВСТВИЕОТ ПОЛИТИКАТА НА ПРИСВОЯВАНЕ НА НАТРУПАНОТО ОТ ГОДИНИТЕ НА СОЦИАЛИЗЪМА,ПРИСВОЯВАНЕ НА ПО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ПАРИЧНИТЕ ПОСТЪПЛЕНИЯ ОТ Е.С И ИЗПОЛЗВАНЕ НАА ИЗБИРАТЕЛИТЕ РОМИ ЗА ЦЕЛИТЕ СИ ДОВЕДОХА СТРАНАТА ДО ПРОПАСТ:1/ОГРОМНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА РОМИТЕ ВКЛ.СИСТЕМАТА МАЛКИ БУЛКИ ПРИ КОЯТО ДЕЦА РАЖДАТ ДЕЦА И Е ЩЕДРО ДЪРЖАВНО ФИНАНСИРАНА2/ ТОВА НАСЕЛЕНИЕ НЕРЕДОВНО ОДИ И РАНО НАПУСКА УЧИЛИЩЕ3/ВИСОК ПРОЦЕНТ МЛАДЕЖИ -КРИМИНИЛИЗИР
126
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всъщност извършителят е на 17, което все още не се води "пълнолетен". Спокойно. Ще се пошуми малко, ще се потули случая и всичко ще е наред. Ще има някакви фиктивни взети "мерки" и те така до следващия идентичен случай. Така ще е, докато не се вземат нещата в собствените ни ръце. Когато освободят л-екето, трябва някой просто да му види сметката и това е. Ама кой? #КОЙ?
125
11
 
15
 
! Отговори
До 130 преди 4 години
По времето на бай ти Тошо, те се развъждаха също толкова бързо като сега. И ги докарваха от Югославия, Румъния и Гърция, да заселват земите ни. Този проблем сега съществува заради бай ти Тошо.
124
0
 
30
 
! Отговори
север юг преди 4 години
За 2019 са родени само 32 деца във Видински окръг, половината - ромчета.Училищата затварят паралелки, Северозапада загива
123
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това ли са правата и свободите, за които ставаше дума преди 30 години?
122
0
 
28
 
! Отговори
иванов1 преди 4 години
криминално проявен 18 годишен,известен със това в селото,КАКВО ПРАВИ ТОЙ НА СВОБОДА,като е такъв,коли момичета,ограбва,бие изнасилва,какво прави навън а не е в затвора,са ше му дадът 1 година,след това пак ли ше чакаме някой да заколи,къде е закона,в БГ има ли го,къде беше Закона,когато е регистриран като криминално проявен,какъв е тоя психар да отреже гърлото на човек,и то на момиче,покажете снимката му да го видим.
121
0
 
15
 
! Отговори
345 преди 4 години
Кой създаде този проблем? Едно време го нямаше.
120
0
 
35
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 4 години
Искам да попитам ДОКОГА г-да управляващите, службите, политиците и медиите ще се правят на "утрепани" и "приятно разсеяни" че не съществува ромски проблем в България? Ако това се каже ясно, ще може да се премине към изготвяне на план, на политики, ще се вземат мерки за справяне с този проблем. Евентуално нали, щото то в България всичко добро става с кански мъки.
119
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора без средно образование да нямат право да гласуват. Тогава ще повярвам, че държавата мисли за мен.

Спонсорирани публикации