18-годишен признал за убийството на Андреа в с. Галиче?

Двама братовчеди бяха разпитвани от полицията тази нощ
Обновена: 12 яну 2020 09:06 | 12 яну 2020 08:54, Александър Попов
268
18-годишен признал за убийството на Андреа в с. Галиче?
Снимка: Булфото

Един от задържаните като заподозрени за убийството на 18-годишната Андреа Руменова във врачанското с. Галиче е направил пълни самопризнания. Това е 18-годишният Аксел О., криминално проявен, който бе задържан заедно с братовчед си Десислав О. в ромската махала на селото, твърди "24 часа".

Двамата били разпитвани в ареста на белослатинската полиция цяла нощ и първоначално отричали да имат нещо общо с убийството. Даващият непрекъснато противоречащи си признания Аксел накрая се сринал и признал, че той е заклал момичето.

Още по темата

Известният с изцепките и побоищата в Галиче наркоман завел разследващите в махалата в селото и им показал къде е скрил ножа, с който прекъснал живота на Андреа.

След разпита другият заподозрян Десилав О. бил освободен от ареста.

Андреа бе намерена вчера рано сутринта в двора на къщата, в която живее с прерязано гърло. Бащата на жертвата работи в чужбина, а майката е напуснала семейството. Момичето е била ученичка във врачанско училище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още по темата: МВРГаличеубиство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
30
 
! Отговори
спомени преди 4 години
навремето ромчетата работеха като трудоваци, научаваха се да пишат и говорят там, социализираха се, научаваха някой занаят,помагаха на държавата да строи пътища, мостове
117
0
 
15
 
! Отговори
полковник Колев преди 4 години
Изберете ме мен и ако за три месеца не оправя нещата в БГ може да ме свалите и накажете тежко...
116
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Всички 96 Любопитно ми е кои армейци искаш да депортираш ? Тия с 1ния хеликоптер или тия от ЦСКА. Тия от ЦСКА бих разбрал що.
115
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Галиче---готъм .Къде е Батман? Абе през соца дефицит на комикси сега ние сме вътре.
114
1
 
8
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
Наркоманите на село ли живеят! От де наркотици по селата, м?
113
0
 
29
 
! Отговори
Как така никой преди 4 години
не го е карал да ходи на училище след първи клас? Опитвал ли се е изобщо някой?И как така тези родители го оставиха да расте на самотек? Защото дядо му го "гледа", като го храни на обяд. Иначе Аксел си живее сам в къщата на родителите си, които от 10 г. не са в България?!През всички тези 10 г. от нашия джоб са излизали детските надбавки за Аксел и кой знае още колко други помощи. Някой е раздавал нашите пари, без да поставя условия на безотговорните родители!
112
0
 
11
 
! Отговори
мъка преди 4 години
Бащата и сина отишли до Англия за месец-два, да заработят пари за бала на Андреа.
111
1
 
8
 
! Отговори
Bay Hoy преди 4 години
Освен това - ако трябва да говорим за коренни жители на тази територия - това са единствено ТРАКИТЕ !!!Сещаш ли се ... ?!
110
6
 
7
 
! Отговори
Bay преди 4 години
До Всички 96"Малцинства трябва да бъдат депортирани в техните коренни държави."Нали се сещаш, че българите отдавна не са мнозинство на много места в милата ни родина...Избери си "коренна държава" и за себе си и да започваме !!!
109
0
 
15
 
! Отговори
Северозапада е преди 4 години
доста позападнал, Враца, Кнежа.Еле пък по селата там е ужас.Няма пари за охрана на селата, българи (повечето стари) - *** (всички млади) =50/50Районните болници за много зле.Спрях в един магазин в Галиче преди време.Най-много се харчеше сирене по 2.50 кг и хлеб.
108
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко за момичето! Тоя трябва да го тикнат в пандиза докато е жив.
107
0
 
20
 
! Отговори
мъка преди 4 години
Бащата и сина ще се върнат утре.Тоя Аксел е съсед на момичето, представяш ли си, познавал я е.Майката живее през десетина къщи.Естествено детето е било изнасилено.Значи двойна присъда за Аксел.
106
0
 
23
 
! Отговори
xmmm преди 4 години
на властта не и пука защото на европейско ниво имат споразумение с малцинаствата, наливат на техните "барони" милиони уж за образование, уж за не знам какво а срещу това им осигуряват гласове на избори, гласуване на разни антинародни закончета в НС, мижави присъди за умишлено убийство. Ето как няма нужда от "купуване" на гласове, защото те си ги купуват легално с тези вратички. Изглежда умишлено убийство за отмъщение, поръчково, но да изглежда като криминално, случайно. Така че и да сменят министъра, герберския модел си остава, и другия ще "спасява" гласоподавателите с разни врътки.
105
2
 
30
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
Галиче! Това село е повече от Чикаго! Кмет пристъпил, жители пристъпници ! Писна ми вече близо 2 години за Галиче! Няма ли кой най после да ги сложи на мястото им?
104
0
 
34
 
! Отговори
123123 преди 4 години
Момичето звъняла на чичо си в 1 през нощта. Той не е го е чул. Най-вероятно после тя е звъннала на 112, но едва ли ще си признаят.
103
0
 
34
 
! Отговори
акси макси преди 4 години
Значи е малолетен = под 18г, признал си е вината, дрогиран бил (не е бил адекватен). момичето го е афектирало, ще работи отлично в затвора и айде след 7 (седем) години ще е навън.На наши разноски ще е със делата и затвора и после излиза още по-закоравял престъпник.
102
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вътрешния министър с физономия на мутра ОСТАВКА КОГА???
101
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аксел О. да не е брат на Аксел Ф.?
100
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя и представа си няма, че името му означава скок от фигурното пързаляне. Сега да прави тройни аксели в затвора.
99
1
 
72
 
! Отговори
Анонимен 2. преди 4 години
От ромски произход съм и не се срамувам да го призная,за мое щастие израстнах през златните години на България,завърших средно образование,моите родители са ме възпитали да бъда примерен човек,и още колко много личности като мен са образцови хора сред обществото. Много пъти съм шокиран от постъпките на тези престъпници,няма извинения за тях. Но освен правителството,няма кой друг да помогне за промяна на тези хора.

Спонсорирани публикации