18-годишен признал за убийството на Андреа в с. Галиче?

Двама братовчеди бяха разпитвани от полицията тази нощ
Обновена: 12 яну 2020 09:06 | 12 яну 2020 08:54, Александър Попов
268
18-годишен признал за убийството на Андреа в с. Галиче?
Снимка: Булфото

Един от задържаните като заподозрени за убийството на 18-годишната Андреа Руменова във врачанското с. Галиче е направил пълни самопризнания. Това е 18-годишният Аксел О., криминално проявен, който бе задържан заедно с братовчед си Десислав О. в ромската махала на селото, твърди "24 часа".

Двамата били разпитвани в ареста на белослатинската полиция цяла нощ и първоначално отричали да имат нещо общо с убийството. Даващият непрекъснато противоречащи си признания Аксел накрая се сринал и признал, че той е заклал момичето.

Още по темата

Известният с изцепките и побоищата в Галиче наркоман завел разследващите в махалата в селото и им показал къде е скрил ножа, с който прекъснал живота на Андреа.

След разпита другият заподозрян Десилав О. бил освободен от ареста.

Андреа бе намерена вчера рано сутринта в двора на къщата, в която живее с прерязано гърло. Бащата на жертвата работи в чужбина, а майката е напуснала семейството. Момичето е била ученичка във врачанско училище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още по темата: МВРГаличеубиство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак ли за хора от етноса става дума? Извинете, не става дума за расизъм, но защо всички случаи напоследък са все с представители на етноса? Случая с убитата журналистка в Русе пак беше от представител на етноса. Не станаха ли прекалено много, за да сме политически коректни?
97
1
 
26
 
! Отговори
До Тонката /101/ преди 4 години
Никъде не пише, че са освободили убиеца. Освободен е само братовчед му,но бил задържан някакъв друг, за когото се счита, че е съпричастен с престъплението.Качили са снимки на приятеля на Андрея. Личи си, че и той е добро хлапе, съвсем различен от убиеца.Много жалко, Бог да прости горкото момиче.
96
0
 
27
 
! Отговори
До Анонимен 104 преди 4 години
Като гледаш тази къща, наистина ли мислиш, че е трудно да се влезе там?Освен това, още не знаем как точно са влезли. Възможно е и да не се е наложило сами да отварят вратата, защото едно младо момиче може да бъде подлъгано по много начини. Всеки от нас знае истории за лицемерни уж-приятелки, които подмамват наивно момиче да отиде някъде, където чака нежелан от нея пройдоха, който я харесва.В случая е възможно тези двамата да са влезли заедно с някой друг, на когото девойката е имала доверие.
95
0
 
19
 
! Отговори
северозапад преди 4 години
Престанете да се оплаквате научете се и вие да действате безкомпромисно !!! Е при законна самозащита разбира се !!!
94
6
 
33
 
! Отговори
Държавата ГЕРБ преди 4 години
И какво, тоя човечец от немотия заминал в чужбина да изхрани и изучи дъщеря си, пращал пари, събирал за бал сега....? Какъв е извода? Вземайте си децата и бягайте от това г-ето, не да пращате пари да наливате в гърлата на ГЕРБ и фирмите им, защото виждате видимите резултати...Накрая ще почнат да се избиват едни други, като останат сами
93
0
 
41
 
! Отговори
123 преди 4 години
Сега с този криминално проявеният наркоман да отговаря и съдията,който го е съдил и пуснал на свобода.Крайно време е в България да се въведе закон за трета присъда,ама не по цял ден да си лежат ,ами на строежите ,така и магистралите ще се построят по бързо,а и дай боже по качествено.Едни пари по малко ще се крадат,а тия да си изработват хляба.
92
11
 
16
 
! Отговори
Всички преди 4 години
Малцинства трябва да бъдат депортирани в техните коренни държави. Първо с индийците, после с армейците, без армейският поп, после руснаците, турците и накрая най-трудните, евреите. Но нищо, те са само 2 хиляди. Махнат ли се "малцинствата", 2/3 от изнасилванията, убийствата и битовата престъпност изчезват за 2 дена.
91
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТонкатаНаистина ли прочете това някъде или само пускаш фейкове да разлайваш форума?
90
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Действали са по поръчка щот не може така да влезнат в нейната къща,даже за моментното отсъствие на настойниците що родители и други възрастни от рода й,че да й прережат гърлото щот са дрогирани разбойници числящи се как криминални престъпници към съответните отдели на правораздавателните органи,които не са ги проследили в развитие как превантивна мярка на отклонения в поведението им и мярка за отклонение им по реда на институции,че да защитят конституционното право за живот на жертвата избрана.
89
0
 
27
 
! Отговори
До Анонимен 2 преди 4 години
Правителството да вземе мерки?Още от времето на социализма, та до днес, всички поредни правителства взимат мерки, за да подобрят живота на едно конкретно малцинство.Не е ли вече крайно време това малцинство също да се постарае поне да уважава държавата в която живее? И най-после да поеме отговорност за безбройните си деца?Това, което управляващите трябва да направят е, да спрат всякакви помощи, да налагат изключително строги санкции за всяко нарушение и да се прилага мярката принудителен труд
88
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен 2. преди 4 години
За жалост малцинствата в Бг стават все по-бедни,живеят особено в гетата в крайна бедност,няма как да се помогне на това общество да се подобри качеството им на живот. Но всичко това засяга всички ни,искате не искате това е положението им,няма начин да се подобри живота им след като правителството не взема спешни мерки. Ще става все полошо.
87
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Била е млада и красива живяла в изолация сам самичка в задьнен кватрал около сврарталище на наркомани! Трябвало е да имигрира от блаттото в чужбина още от много отдавна при брат си или при баща си и там да продьлжи да учи! Бог да я прости.
86
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бил наркоман който не ходил на училище.Ако някой от друга планета ни гледа ще каже, че ни управлява мутра-наркотрафикант с некадърен образователен министър.
85
0
 
48
 
! Отговори
Долу САЩ преди 4 години
Гледах наскоро един затворник (тъмнокож) в САЩ (Маями) го интервюират, ти за кво си тука? Вика, ми двойно убийство. На колко беше тогава? На 13г. На колко си осъден? 99г. ми е присъдата вика, а-а-а, значи тука защо не може така бе Бойко??? Начи там не ги е страх за етническия мир, а само тебе м?
84
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 98Доктор Димитров от Пловдив и фермерът от гръцки произход неотдавна показаха какво се случа, когато мине периодът на морковите.
83
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В малките градове и села въпросът е на " оцеляване" и за съжаление в полза на дивергентите. Плъзнали са вече и в големите градове, размахват си наглостта и правата и няма кой да им каже и копче, защото не е политкоректно. Докога обаче?
82
5
 
14
 
! Отговори
Бойко преди 4 години
Дайте сега да не разваляме етническия модел заради някакави битови инциденти, много Ва моля! Стабилността - преди всичко. И медали от ЕС.
81
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен 2. преди 4 години
На вас,единствено малцинствата са виновни за това положение на държавата,просто така вие удобно,за да си търсите извинения за окаяното състояние. Щом сте толкова големи патриоти,опитайте се да свалите правителството и всички управляващи,които крадат и обират държавата. Хайде де,като се биете в гърдите.
80
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До там води безнаказаността! Вилнял из селото, пребил човек и продължава да си разиграва коня. Жалко за момичето. Ако не беше то, е било въпрос на време да убие някой друг- за такъв човешкия живот не е ценност. Такива трябва още при първото проявление да се стопират, независимо от възрастта с яки наказания.
79
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Организъм който не плаща данъци,не работи,краде,лъже,убива,множи се три пъти повече, а ти му плащаш всичко. На мен това ми звучи като висша форма на ***.Има нещо много сбъркани в системата.

Спонсорирани публикации