Лора Караджова за "Такава съм": Стилът ми е по-нахакан

Хубавите неща не се случват лесно, смята певицата
13 яну 2020 11:36, Анисия Иванова
10

След творческа пауза Лора Караджова представи новата си песен - "Такава съм", както и провокативното видео към нея. В момента тя подготвя втори албум, който ще излезе през лятото или есента.

"Паузата не е търсена. Аз съм творец, който прави музика и създава текст, когато има вдъхновение. Количеството понякога не е толкова важно, колкото качеството", каза певицата в студиото на "България сутрин".

По повод новия клип и песен Лора коментира, че е просто едно нормално момиче.

"Аз съм родена по този начин. Още от първите ми дни това е начинът ми на живот и затова се държа нормално като всеки нормален човек. Стилът ми на пеене е малко по-нахакан. Това не означава, че аз съм такъв характер", отбеляза Караджова пред Bulgaria ON AIR.

Тя сподели, че има много млади изпълнителки, с които би правила песни. "Подкрепям правенето на качествена и стойностна музика", отбеляза Лора Караджова.

През лятото предстои да излезе още една нова песен. А през май певицата очаква второто си дете. "Хубавите неща не се случват лесно, а и да ти е лесно не е интересно", смята певицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
6
 
! Отговори
Dark Insanity преди 4 години
"а и да ти е лесно не е интересно" - е, то затова и не си интересна..ахах
7
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просто не мога да повярвам колко *** коментари има в този сайт! Хора, които не знаят дори как да си избършат носа, дават компетентно мнение!
6
1
 
13
 
! Отговори
Полина преди 4 години
Тази Лора съвсем е изкукала!Каква стойностна музика?Какви пет лева?Много се надценяваш Лорче!Една паричка не струваш!***!Баща ти доста се постара, но нищо не излезе от тебе Лорче!
5
2
 
16
 
! Отговори
Psychosocial преди 4 години
"Подкрепям правенето на качествена и стойностна музика".... Ха-ха! Същата лицемерка като баща си! Ако действително подкрепяхте щяхте да давате шанс на младите таланти, които никой не знае, дори някои от тях танат в мизерия заряди вас, проста Лорче
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вярно такава си,рядко ку'фо парче!
3
0
 
21
 
! Отговори
нннн преди 4 години
Тази песен е доста дейжа вю... и доста незапомняща се.
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още си я спомням тая като пееше още повече бад**ци и ц**и, и ду*и с още два броя мекотели. Но както се казва - на всяко общество са му нужни шутове - плебса има нужда от циркаджии и клоуни да им се радва.
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да си нахакан е едно, но това твоето, Лорче, си е обикновена простащина. Баща ти се е пропил като те e видял в какво си се превърнала... А едно време цяла песен ти беше посветил... :-\

Спонсорирани публикации