Съботен бис: "Белото" на Джийсън, косматият Азис и Мария по руски

Най-любопитното от изминалата седмица в шоубизнеса
Обновена: 18 яну 2020 19:34 | 18 яну 2020 19:34, Екип на Dnes.bg
19

Тервел бе забъркан в сексскандал, но той отрече да има нещо общо с него. Снимка: Булфото

Тази седмица безспорно най-голяма забава предизвикват колажите с вицепремиера Красимир Каракачанов, който предизвика народното творчество в социалните мрежи. Найлоновите торбички обаче най-много да предизвикат вниманието на Грета Тунберг, а тогава - горко ни.

В хумора определено ни бива, затова и преминаваме към първата тематична новина. Телевизионните водещи Мария Игнатова и Алекс Раева ще се пробват със собствено стендъп комеди. Сигурно ви прави впечатление, че този жанр става все по-популярен, а в него се намърдват инфлуенсъри, актьори, журналисти, певци, дори и хора със стабилен бизнес. Ето че Игнатова и Раева също ще се пробват. Лошото е, че този жанр също изисква доста талант и предварителна подготовка и не е за всеки. Понякога популярността работи, но не винаги е достатъчна. Пожелаваме успех на всички комици, сега около 14 февруари и 8 март е техния урожай.

Преминаваме към скандала, който се опита да засенчи Каракачанов с торбичките. Джийсън Брад Люис пусна снимка от заснетата вечеря във Фънки, част от кулинарното предаване "Черешката на тортата". Преди години то тръгна като позитивно шоу, в което известните се борят с подправките и продуктите. И се оценяваха ястия. В днешни дни се залага по-скоро на "жълти" елементи, акцентира се върху заяждания между гостите. А тази седмица Джийсън закова черешката с кадър, на който върху телефон имаше две бели линии. Той бързо се разнесе в социалните мрежи, а предвид миналото на някои от участниците веднага се заговори, че компанията се е подкрепила не само с пържоли и гювеч, но и с "бело". Джийсън видимо се притесни и изтри кадъра и пусна оргиналния, на който екранът на телефона си е черен. Но мнозина си задават въпроса кой е оригиналния?

Зад кулисите е имало големи скандали, а Фънки проговори и заяви, че всичко е монтаж и неговите пороци са други - не отказва качествено питие и месце.

Самият Джийсън също настоя, че снимката с коката е колаж и дори показа оригиналната, от която е откраднал двете бели линии. Но пък мненията и заключенията вече бяха набрали скорост. Той все пак остана доволен, че за тяхното гостуване ще се говори дълго.

В друг скандал от седмицата бе намесен Тервел Пулев. Боксьорът бе забъркан в забежка с треньорка по тенис. Всичко започна с чатове, предоставени от друг боксьор - Боньо Робовски, който живеел с треньорката. Рогоносецът пуснал пикантните съобщения между двамата, дори написа, че "я подарява" на далеч по-именития си колега.

"Цял дeн близки, приятeли и журнaлиcти мe зaнимaвaт c някaкъв cкaндaл, кoйтo e cкaлъпeн. Някoй cи прaви ПР нa нaш гръб", заяви от своя страна Тeрвeл Пулeв във видео, което публикува в социалните мрежи.

"Нeкa хoрaтa caми дa cи рeшaвaт ceмeйнитe прoблeми, бeз дa ни нaмecвaт. Ниe cмe eднo прeкрacнo ceмeйcтвo, c двe прeкрacни дeцa. Тoвa нe мoжe дa ни бутнe пo никaкъв нaчин", каза от своя страна Диана, cъпругaтa нa Пулeв.

Само участниците знаят истината, а бисовете продължават с Азис.

Фолкпевецът се ядоса на критиката към негова снимка с окосмени гърди. "Що си с шапка, що си без шапка?! Вижте, хора. Спрете относно космите по тялото ми. Нито съм ви мъж, нито гадже, нито брат! Само тогава имате право да страдате и плачете относно моята визия! Не ви харесват космите по тялото ми? Марш тогава от моя Инстаграм! Преди, когато се гримирах и носех високи токчета, плачехте и искахте да съм мъж. Сега ревете, че било прекалено натурално и космато! Ай сиктир!". Никой не оспорва, че Азис е вложил много през годините и стана звезда като за нашите стандарти. Но няма нищо звездно да използваш "марш" и "сиктир" дори към критиците си. Освен ако не си решил сам да паднеш от високо. Макар че в България високо е доста относително понятие за шоубизнеса.

Продължаваме с фолктематиката с главен герой Мария. Тя признава, че да има човек до себе си й "пали мотора". Той работи и в момента, тъй като миньончето имала мъж до себе си и дори мислела за второ дете. Била готова и за трета сватба, тъй като вярвала в брака.

И докато в личния й живот всичко върви по план, Мария удари с мокър парцал феновете с най-новото си парче. Няколко месеца тя анонсира дуета си с руския певец Рамбл, но не всеки експеримент се приема особено добре от публика и критика. Мария е имала парчета, които са оглавявали фолккласациите, но "Мы кричим" едва ли ще е от тях.

Можете да чуете нейния дебют на руски и да го оцените.

Мариана Попова и Веселин Плачков пък все повече се заседяват в родния град на актьора Плевен. Според певицата, да се изнесат от столицата е едно от най-силните им решения. Така били далеч от мръсния въздух и задръстванията. Според слуховете обаче причината е ревност и нарастващата популярност на Плачков сред негови колежки, което принудило Мариана да вземе драстични миграционни решения.

Завършваме с телевизионни герои, защото те са участвали в риалити предавания с надеждата да станат известни. Изборът ни падна върху автомонтьора Краси Джунов, защото заслужава след резила, който изживя в последния сезон на "Фермата". Сигурно си спомняте как Паулина излъга, че е забременяла от Краси по време на флирта им в шоуто. Джунов се видя в ролята на баща за няколко часа, докато не стана ясно, че всичко е постановка. Любовта между двамата обаче е издържала след шоуто и двамата живеят заедно.

За разлика от Красимира и Димитър Калайджиев, за които се смяташе, че ще бъдат двойка, но се разделиха малко след края на шоуто.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
5
 
! Отговори
Боб преди 4 години
"Изборът ни падна върху автомонтьора Краси Джунов, защото заслужава след резила, който изживя в последния сезон на "Фермата". Сигурно си спомняте как Паулина излъга, че е забременяла от Краси по време на флирта им в шоуто. Джунов се видя в ролята на баща за няколко часа, докато не стана ясно, че всичко е постановка."Не съм го гледал, само да попитам, станал зарезил защото са го излъгали, че е станал баща?!
10
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спрете да ни показвате това нещо Фънки. Нито впечатлява с някаъв талант, нито с ум, нито с интелект, нито с физика. Какво ще ми заема екрана с връзмазните си телеса и ще го слушам как мрънка и се изказва по въпроси, по които изобщо не е компетентен-например кой е талантлив, или не е. Махайте я тая твар.
9
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от първата до последна снимка - нищо интересно.
8
9
 
31
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
Този Боньо боксьора е от Пловдив, познавам го лично. След като се разделих с моята първа и много голяма любов - Мариела, убийствена красавица и модел той тръгна с нея. Впоследствие станах гадже с една Васа от Тракия та тя ми разказа потресаващи неща. Този Боньо я убивал от бой, смазвал я психически, докато накрая тя не издържала и избягала от него и се криела при Васа. Каза ми, че като звъннел звънеца и се криела трепереща в гардероба.Така че ми е ясно защо сегашното му гадже изневерява с Тервел
7
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Константин е женкар.
6
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Простащина
5
4
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От всичките само Шрек ми е познат,другите са некви чалгари и пълнеж!
4
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Grosti prosti zurkadjii alkokolni manikeni ot fa bau bau
3
3
 
74
 
! Отговори
BILLA преди 4 години
Уважаеми съграждани,молим ви да не поставяте торбички на ,BILLA до министъра на отбраната.Е-ахте ни мамата на бизнеса.
2
1
 
78
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
За тия всички изтипосани на 9-те снимки има само един коментар- Тотална Щета!
1
20
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунистите от ГЕРБ съсипаха България: Отровиха въздуха, окрадоха водата, превърнаха ни в евробунище, храната е отвратителна (за сметка на това е по-скъпа от тази в UK), здравеопазването е в колапс, образованието на е на африканско ниво... Комунистичски гадове!!!

Спонсорирани публикации