Продължава издирването на крадците на митницата в Благоевград

Все още не е ясна самоличността им
19 яну 2020 08:53,
52
Продължава издирването на крадците на митницата в Благоевград
Снимка: БГНЕС

Продължава издирването на крадците, които пробиха с ъглошлайф касите на митницата в Благоевград. Все още не е ясна самоличността им. Предполага се, че обирът е поне за половин милион лева. Ударът е бил предварително планиран и крадците са били много добре подготвени, пише bTV.

Още по темата


По първоначална информация те са прескочили оградата, след което са влезли в двора на митницата. Оттам, за да стигнат до сградата, се качили по аварийна противопожарна стълба. Влезли са вътре през прозорец на третия етаж, който е бил предварително отворен. Знаели са в кое помещение се съхраняват веществените доказателства. Взели са ъглошлайф и разрязали две метални каси. Извадили са сребърни накити, както и пари. Точната сума все още се уточнява, но тя е голяма.

По време на бягството крадците са разпилели част от плячката в двора на митницата. Повече подробности за обира прокуратурата ще даде в понеделник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Ама вие сте едни преди 4 години
С ъглошлайф ка се пробива?
36
0
 
4
 
! Отговори
въпросТче преди 4 години
В училищата искат да слагат камери да гледат четвъртокласниците да не преписват на диктовките; в митниците има ли камери, да се види кой е оставил отворен прозореца???? ?? ??? ?? ? ?? ?
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: Трябва да има повече..... Абе ти нор.мален ли си, имаш ли мозък и логика?Прочете ли, че прозореца е бил отворен, че са знаели къде да отидат точно?Не се ли досещаш, че това е вътрешна работа, т.е. митничарска и евентуално ченгеджийска?
34
0
 
3
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Прозорецът е бил предварително оставен отворен. Не е необходимо разследващите да са гледали филма "Вътрешен човек" за да се насочат по тази следа. Но все пак в БГ всичко е възможно :)
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимтен преди 4 години
Ама как може да се пипа дажбата на евреите? Срамота!
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да има повече такива юначаги! Те са едни Крали Марковци, които раздават на бедните!
31
1
 
4
 
! Отговори
IYI преди 4 години
На българинът му дай само да краде,пие и псува.
30
0
 
1
 
! Отговори
за дрес кода преди 4 години
Хорейшо по ученическо якенце? Абе другарки и другари, Хорейшо спазва дрес код-като видим израз,че уважава професията си. С костюм-панталон, вратовръзка, през зимата-консервативно палто.Който иска да ходи по шушляково якенце-да стане продавач в мол. Като искаш да си Хорейшо ще сложиш строг костюм. Ако нямаш пари-има си конфексция за 200 лв-по добре костюм-конфекция, отколкото якенца като ученик със шейна.
29
0
 
4
 
! Отговори
мак преди 4 години
Охраната какво прави? Или изобщо я няма там?
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На снимката виждате бг "Хорейшовците".Нещо като Трабант пре Ферари последен модел..................ХА-ХА-ХАТези освен ще хванат ...................Минчо за ***.СМЕШНИЦИ !!!
27
0
 
8
 
! Отговори
нУстрадамус преди 4 години
Бивш митнизар или вътрешен човек...Полиграфа ке го намерите...
26
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей, патриоти, не ви ли стигнаха парите от раздаването на паспорти, че почнахте да шетате по нощите из митниците?
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СержантКрадат от държавата. Съдиите обикновено след споразумение с подсъдимия му връщат сумата задържани пари, срещу някаква скромна сума глоба. Т. е. тия пари след делото българската държава ще трябва да ги върне на нарушителите, от които са били задържани.
24
0
 
7
 
! Отговори
Инспектор Срезоф преди 4 години
Все още не е ясна самоличността им......--------------------------------------------------ами служители на митницата да не са
23
0
 
6
 
! Отговори
Сержант преди 4 години
Да крадеш от крадеца. Много боли.
22
0
 
8
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
колко е очевадно че всичко е с вътрешен човек
21
0
 
2
 
! Отговори
Митничар преди 4 години
До Анонимен"Ако думнат апартамент на произволен митничар, ще вземат повече..."Не знам как родните апаши ще стигнат до Бора-Бора да ми думнат апартамента.
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Разследващите много кефят с професионалното си облекло"Не са имали време да се преоблекат, след като през нощта са се катерили по противопожарните стълби и са бягали с пари и бижута.
19
0
 
5
 
! Отговори
До 15 преди 4 години
На спечелилите-честито!!!
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква ли ще е била тази каса, че да я среже с ъглошлайф. Виждал съм да режат каса с резак, да я отварят с разшифроване, ама да режат с ъглошлайф- просто е смешно.

Спонсорирани публикации