Невролог: Шумахер няма да е човекът, който познаваме

Крие ли Корина безнадеждното състояние на съпруга си?
21 яну 2020 14:34, Нели Христова
31
Невролог: Шумахер няма да е човекът, който познаваме
Снимка: БГНЕС

След шест години в кома Михаел Шумахер е "много променен, с влошено състояние". Това твърди известен невролог от Болоня, Италия.

"Трябва да си представим човек, който е много по-различен от този, който помним на пистата", предупреждава доктор Никола Акчари.

"Той е много променен, с влошена органична, мускулна и костна структура", казва медицинското лице пред вестник Contro Copertina.

И добавя, че всичко това е нормален резултат от травмата на мозъка, която е преживял.

Това обяснение идва месец след като близкият приятел и мениджър Жан Тод съобщи, че двамата с Шумахер са гледали "Формула 1" заедно, но макар шампиона да не е във вегетативно състояние, той далеч не може да комуникира както преди.

Другият бивш мениджър на Шумахер Вили Вебер пък направи доста странно изказване. По думите му съпругата на спортиста, Корина, не му позволява да го види, тъй като той ще разбере какво е състоянието на Шумахер и ще каже истинтата пред целия свят.

Думите му породиха съмнения у феновете на Шумахер, че Корина яростно прикрива много по-мрачна истина за състоянието на Шуми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Роберто Джуни казва: През 81 г. беше дошъл със съпругата си Лилиан или поне така ни я представи. Тя изглеждаше толкова отегчена и недоволна от живота си със Сена. Един ден имаше скандал между тях. По късно стана ясно, че тя го беше заварила с мъж в спалнята им. Всъщност това и неизпълнение на съпружеският му дълг предизвика развода между тях.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Роберто Джуни обяснява една от случките със Сена. 1977 г. Джуни казва състезаваме се и аз завърших на 10-то място, а Айртон на 6-то. Реших да отида и да го поздравя, а той ми каза злобно и строснато: аз съм дошъл тук за да спечеля, не съм дошъл за 6-то място ясно ли е... Роберто казва след това последваха доста посувни и общо казано нецензурни думи към мен. В този миг разбрах с какъв човек си имам работа.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Но в нета има снимки на Стефано и Айртон като последният го гледа с премрежен поглед. По-късно през 1987 г. Модена се присъединява към Формула 1. Там слуховете също плъзват както в картинга (там са ги наричали гей двойка) очевидно не без основание. Модена се състезава до 92 г. и се оттегля. Когато го питат за Сена и как го е виждал като пилот той казва, че за него Сена е най-завършеният пилот. Очевидно Модена има пристрастия към Сена и те са вследствие на интимните им контакти.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Роберто споменава в това число и Иван Капели, Алесандро Нанини, Алесандро Ларини и Майк Уилсън като Роберто Джуни подчертава с думите: уверявам ви, че всички харесват жени и ги преследват до край... хи хи хи. Като става ясно, че поне трима от изброените пилоти нямат семейства и никога не са виждани с жени, освен с тези за които те са си платили за антураж. Например Стефано Модена никога не е виждан да стой дори до жена.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Идола на Шуми в картинга е бил Стефано Модена. Самият Модена споделя, че се е състезавал в картинг годините с Айртон Сена да Силва, но също така си спомня за доста забавни случки с него, но сега спомените го натъжават защото той вече не е тук. Техен колега Роберто Джуни от (Италия) в картинга които също се е състезавал с тях споделя във Фейсбук за по-топла (интимна) връзка между Айртон Сена да Силва и Стефано Модена. А също така намеква твърдо и за Алесандро Кафи, че и той е минал под дъгата.
16
0
 
3
 
! Отговори
Георгиев преди 4 години
Продължение:Сена в точковата система беше слаб. Друга ми гледна точка е тази, че Сена издоява силен и разработен екип и кола, а когато ги скапва ги захвърляше като пaрцал. Уводът тук е един. Шуми разработва екип и кола, а Сена просто скапва/срива всичко в негативен план. На Сена вечно някой друг му беше виновен, но той се мислеше се за безгрешен, може би дори за бог. Само доста глупав човек може да не приема, че греши и отказва да признае този факт.
15
0
 
3
 
! Отговори
Георгиев преди 4 години
Разликата между Михаел Шумахер и Сена е огромна и е в полза на Шуми. Михаел отива в Бенетон, Ферари и Мерцедес които са сравнително слаби отбори и коли към момента на присъединяването му към тях и ги възражда от пепелта както се казва. А Сена е в долния край на стълба. В смисъл Сена отива на готово във вече разработен екип и кола от Ники Лауда, а след това и от Ален ***. И печели на готово първата си титла само поради несправедливата система за брой спечелени състезания, а не по точки.
14
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едва ли ще се подобри напълно. Ще живее още много години и ще се мъчи. Роднините му поне да се осъзнаят и да прекратят лечението му.
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя човечец горкия май по-добре да си беше загинал... да станеш на зеленчук е много по-тежко от смъртта.. аз ако бях щях да кажа да ми дръпнат шалтера..
12
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Мишо, Какъв нинджа се е правил Шумахер, бе идиииоттт?Тръгнал е да се спуска бавно около 15 км в час за да помогне на човек, който е паднал със ските си, но се подхлъва и си удря главата в камък!
11
1
 
11
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 години
защо не оставят хората на мира в трагедията им. даже и на нас ни ги пускат фесчетата тука да имс е празним от горе. от шумахер научете само че живота е кратък, трябва да се живэ, парите не могат да купят здраве и щастие и внимавайте като карате ски. стойте на пистата, не се правете нинджи.
10
0
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА ОБЯВИХА, ЧЕ ДОРИ КЛЕПАЧИТЕ НЕ МОЖЕ ДА СИ ОТВАРЯ САМ И ТОВА Е СЛЕД ГОДИНИ РЕХАБИЛИТАЦИЯ!!!ТЪЙ , ЧЕ ВСЯКА НОВИНА ЗА ЗДРАВЕТО МУ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ПОЛОЖИТЕЛНА ИЛИ НЕ СИ Е ЧИСТА ГАВРА ВЕЧЕ!
9
1
 
19
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
дали да се оповести иситината и състоянието на Шуми решава едиствено и само неговото семейство. Амам от медии, *** и любопитни фотографи
8
4
 
11
 
! Отговори
Фен преди 4 години
До : 7Естествено че няма да е същия, НО с мозъка стават чудеса: функцията на изцяло повредени участъци се се поема от дуги и при упоритост и воля каквито Шуми има много - стават чудеса. Никой не очаква от Шуми да кара болид отново, но ще се радваме съзнанието да му се върне в голяма степен, пък нантатък, ще видим.
7
0
 
6
 
! Отговори
niki преди 4 години
Май все още се съдят с компанията за каските и за това има мълчание.
6
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как си го представяте след 6 години на медикаментозно хранене. Та той е станал скелет. Ако някои си мислят че мозък се възстановява в голяма грешка са. След 100 години може и да ремонтират мозъци но засега медицината е в реанимация по мозъчните възстановявания. Мозъка е единственият орган в тялото който не подлежи на пълно възстановяване. Никой нее по велик от БОГ. Бог каквото е сътворил никой простосмъртен неможе. Шумахер само го мъчат отдавна трябваше да го изключат от машината.
5
2
 
3
 
! Отговори
матура преди 4 години
До Човекът, КОГОТОЗабавлявай се!
4
1
 
13
 
! Отговори
Човекът, КОГОТО преди 4 години
познавате. Дразните още в заглавието.
3
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво криела Корина, бе журналистчета скааапани? Нали всеки знае какво му е състоянието. Тя какво искате да ви казва ? Да ви докладва всеки ден че няма промяна в състоянието му ли? С право си е жената да ви отсвири завинаги, хиениии такива алчни за новинки!
2
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви 6 години в кома, бе..алоууу? Шумахер излезе от кома след няколко месеца след инцидента. Басииии журналята аз.

Спонсорирани публикации