Предаването "Директно" с отличие на Годишните награди за пътна безопасност

Токшоуто по Bulgaria ON AIR получи приза за серия от репортажи и теми за пътна безопасност
Обновена: 29 яну 2020 11:39 | 29 яну 2020 11:04, Нели Христова
2
Предаването "Директно" с отличие на Годишните награди за пътна безопасност
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Предаването "Директно“ бе отличено на Годишните награди за пътна безопасност за 2019 година в категория "Журналистически материали“. Токшоуто по Bulgaria ON AIR с водещ Димитър Абрашев бе наградено заради активната работа, свързана с проблемите на движението по пътищата.

През цялата 2019 година "Директно“ се фокусира върху теми за безопасността на пътя и всички участници в движението – пешеходци, велосипедисти, шофьори, пътници.

Отличията на Фондация "Годишни награди за пътна безопасност“ се връчват за девета поредна година и целят да наградят най-добрите инициативи в областта на пътната безопасност, добрите практики за повишаване културата на пътя и предотвратяване на пътно-транспортните произшествия.

"За екипа на предаването ни е огромна чест, че получаваме именно тази награда. Войната по пътищата е проблем, за решението на който всички ние трябва да намерим работещо решение. Ако успеем да накараме поне един човек да се замисли, преди да се качи в колата, това е успех. Защото човешкият живот стои над всичко“, заяви продуцентът на "Директно“ Калина Донкова, която прие наградата на специалната церемония, която се проведе на 28 януари Сити Марк Арт Сентър.

И през 2020 година "Директно“ ще продължи да засяга важни теми за обществото, каквато е и тази за пътната безопасност. Предаването дава думата на експерти от различни сфери по актуални теми, всеки делничен ден, от 17:50 часа, по Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
всичко е просто един цирк, и така вече 30г при резултат нула...

Спонсорирани публикации