Меган и Хари усилено търсят къща и охранители в Америка

Двамата искат да прекарат лятото в Лос Анджелис
Обновена: 2 фев 2020 11:31 | 2 фев 2020 11:31, Дарена Найденова
38
Меган и Хари усилено търсят къща и охранители в Америка
Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл смятат да останат в Америка колкото се може повече. Двойката напусна кралското семейство и отказа обществените финанси, с които се издържаше допреди няколко месеца. Херцозите на Съсекс в момента са в Канада заедно със сина си Арчи, но смятат съвсем скоро да се преместят в по-топлата част на Америка.

Според източници, говорили пред E Online, Меган и Хари искат да прекарат лятото си в Лос Анджелис, където херцогинята е отгледана.
 
„Започнаха да търсят къщи и дори интервюират охранителни фирми“.
 
Разбира се, Меган има доста изисквания към бъдещия си дом. Според близки до семейството, тя иска голяма къща, в която да организира бизнес срещите си и където ще може да кани приятели за партита. „Това са двете най-важни неща за нея“, казва източникът.
 
Напускането на кралското семейство от страна на Меган и Хари събуди огромен интерес по света и всяка тяхна стъпка се следеше много внимателно. Тази седмица дори беше излъчено специално предаване, в което участваха най-близките приятели на Хари.
 
Състезателят по поло Начо Фигерас казва, че принцът е страдал много от всичко, което му се е случило досега. „Той просто е един баща. Той е човек, който иска да предпази детето си и съпругата си от каквото и да е било“. Най-големият проблем на Хари, според Фигерас, е била хорската критика.
 
Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Принцът може да иска това, но на жена му явно й е липсвало да се напива с приятели
29
1
 
3
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Що не дойдат у нас?
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо е още Меркал, не е ли приела фамилията на мъжа си - УЙндзорска? Или да бъдем по-точни мъжът и по паспорт се казва Хенри Чарлз Албърт Дейвид.
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
интересно тая фръцла дали и вкъщи се хили непрекъснато. *** излезе хари, нищо има си разводи , вярно ще му излезе солено пиклата от баровете меган
26
4
 
19
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Ех Хари Хариии, една краварка ти се качи на главата. Господ си знае работата, затова си вторият син и няма да видиш престол. Тъпо парче се оказа, мноого тъпо.
25
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бат Бойко е много за препоръка като охранител с опит. А и след това може и като английски министър председател пак с опит! Най безболезнения начин за отърване! И като наш човек ще има безплатни визи за всички българи. С безплатни имам в предвид някъде под масата!
24
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тия вече са простосмъртни и не са интересни.а и дъртия Чарлз въобще не е рижав
23
12
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Британските роялисти са в...паника.Изтърваха хубавото момче от...мрежите на прогнилата британска корона.Сега остава и баткото му...наследник да избяга при него и...хаосът на островната държавица ще бъде...пълен.
22
2
 
11
 
! Отговори
. преди 4 години
Не им остава много. Всеки да го разбира както си иска.
21
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как може да се връзвате на лъжи. Те са отказали 5 пет! процента от необходимото им финансиране, останалите 95 пак ще ги платят англичаните - от доходите на графство Корнуел /от него са средствата, с които принц Чарлз издържа себе си и двамата си сина/
20
10
 
2
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Тръмп печели изборите с измама !
19
2
 
8
 
! Отговори
Вмирисан от Перник преди 4 години
тия Оцеляхя ли от Корона Вирус?!
18
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Разбира се, Меган има доста изисквания към бъдещия си дом. Според близки до семейството, тя иска голяма къща, в която да организира бизнес срещите си и където ще може да кани приятели за партита. Това са двете най-важни неща за нея, казва източникът."===Това трябва да ви каже достатъчно за нея.
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дошъл им акъла в главите. Сега вИликатЪ Британия ще се изравни с бившите си африкански колонии
16
3
 
12
 
! Отговори
случаен минувач преди 4 години
Ам пари откъде?
15
2
 
24
 
! Отговори
ист преди 4 години
Не им трябва охрана. Те по нищо не се различават от източно европейски емигранти в Канада, които търсят квартира и работа.
14
20
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Браво на Хари,би шута на...престарялата кралска фамилия,която го правеше на...шут.Заслужава само адмирации и подкрепа;сълзите на английските...монархисти са безмерни.
13
3
 
12
 
! Отговори
11 преди 4 години
Тез па кви са?
12
1
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
В коя държава по-конкретно търсят?
11
0
 
24
 
! Отговори
Някой преди 4 години
"Двойката ... отказа обществените финанси..." - стига с тези опити за възхваляване. Общественните финанси са им СПРЕНИ след като са се отказали от кралските си задължения. Както изглежда те са очаквали просто да си почиват и развяват байряците по света, като продължат да се наричат "кралски височества". Но имаше доста сълзи и сополи, след като кралицата им каза че вече не са "кралски височества", а просто херцог и херцогиня. И че ще трябва да се оправят сами със сметките си.

Спонсорирани публикации