Овен, Дева... Кои са лидерите в зодиака?

Те винаги са фокусирани в целите си
3 фев 2020 19:20, Екип на Tialoto.bg
9
Овен, Дева... Кои са лидерите в зодиака?
IStockphoto

Представителите на тези три зодии притежават способността да преминават през всеки проблем, без това да води до сериозни сътресения и трудности. От тях не само можете да очаквате да променят света един ден, но те може да бъдат и лидери на много хора по този път. Думата провал при тях не означава край на света, а възможност.

Желанието да промените света е голяма мечта, която обаче е напълно постижима. Шансовете за успех в това отношение се повишават значително, ако сте сред тези зодии.
 
Макар понякога това да изглежда невъзможно, силното желание и правилният подход могат да бъдат от решаващо значение. Според астрологията тези 3 зодии притежават всичко необходимо, дори при тях е предопределено да променят света, защото имат и лидерски качества.
 
Овен
 
Те винаги имат заряд, който впечатлява останалите. Представителите на тази зодия притежават способността да преминават през всеки проблем, без това да води до сериозни сътресения и трудности. От тях не само можете да очаквате да променят света един ден, но те може да бъдат и лидери на много хора по пътя. Те са способни да останат фокусирани, дори когато другите искат да ги провалят.
 
Дева
 
Девите винаги използват мозъка си, за да обмислят добре проблемите и ситуациите, докато намерят решение. Те не са от хората, които вземат необмислени решения, и не говорят без да мислят. Девите знаят какво точно трябва да направят, за да предизвикат промяна. Те имат стратегия и знаят как да я приложат.
 
Още за лидерите в зодиака четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето ви от днешната страница проф. Янаки Стоилов, който също е зодия дева. Аналитичен, последователен, от много, много време в ръководството на партията си, но така и не създаде последователи, не излезе извън нейните граници. Не можа да наложи нито една от своите политики, наистина идентифициращи лицето на една лява структура. За всичките 30 години в елита.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Известни личности има сред всички зодии. За някои от споменатите от вас лица не знам нищо, други ми изглеждат по-скоро суетни на н-та степен. Може да се добавят Майкъл Джксън, Васил Найденов, Йорданка Христова, Пламен Карталов, Гьоте, Хегел и доста други артисти, политици също, учени. Имат принос за развитието, разбира се. Но да се лидери, се очаква да поведат масите след някаква идея, съзнателно да променят настройката на големи групи, да имат последователи.
7
0
 
0
 
! Отговори
Show преди 4 години
Уорън Бъфет, Фреди Меркюри, Джак ***, Луи 14-ти, Император Август, Кобе Браян, Ясер Арафат и т.н. явно не са лидери :))) Даже и Бай Тошо беше Дева.
6
2
 
2
 
! Отговори
Дева преди 4 години
Сухар съм си и съвсем леко лицемер,клюкар и критикар, а да.. и малко мязам на дърво (по-скоро пън).А също съм и голям Сметкаджия и Скръндза.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Девите са началници, но лидери не са.Последните двама министри в оставка са дева. Например.
4
0
 
1
 
! Отговори
дамбулова преди 4 години
мен *** няма,жалко
3
4
 
4
 
! Отговори
И двете зодии преди 4 години
НЕ СТАВАТ
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НЕ СМЕ ЗОДИИ!!!
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
лидери са зодия парясник

Спонсорирани публикации