Коя е била най-лошата среща за Ана Уинтур?

Дизайнерката отговаря на няколко лични въпроса
7
Коя е била най-лошата среща за Ана Уинтур?
Снимка: БГНЕС

Ана Уинтур разкрива малко повече за себе си в ново видео по случай Свети Валентин. Главният редактор на модната библия Vogue отговори на няколко въпроса в поредицата Go Ask Anna. Един от тях беше свързан именно с любовта и коя е била най-лошата и най-добрата й среща досега.

 
Пикантното запитване беше направено от Кендъл Дженър, която доста често се помещава на кориците на Vogue. Затова и моделката никак не се притеснява да пита подобни неща именно Уинтур, която е известна със своя прикрит начин на живот.
 
Разбира се, Ана не даде отговора си преди да поиска нещо в замяна. "Здравей, Кендъл. Ще отговоря на този въпрос, но ще искам същото и от теб следващия път, когато те видя. А то ще бъде съвсем скоро", каза 70-годишната дама.
 
Тя започна с най-добрите си срещи, които включват повече време с децата й. "Бих казала, че ходенето на театър с дъщеря ми или пък посещението на тенис мач със сина ми са най-любимите ми неща".
 
Колкото и да не ни се вярва, Ана също е имала лоши срещи. Тя споделя, че най-лошата е била с мъж, с когото се е срещала преди 40 години. Тогава Уинтур си е харесала млад мъж, който е работил като писател и често се е забърквал в неприятности. "Постоянно попадаше в затвора и получаваше доста негативи в пресата", допълва дизайнерката.
 
Това обаче не е най-лошото. След като Ана започва да излиза с бунтаря, баща й решава да опознае младежа и затова го кани на вечеря. Според думите на дизайнерката, това е било една от най-неудобните срещи някога. 
 
Какво се случва на срещата и как момчето зарязва Ана вижте на Tialoto.bg
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искате ли да ви разкажа за най-лошата храна,която съм ял в ресторант и какво ми се случи после?
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
???? Тази коя е? Какво ни интетесува?

Спонсорирани публикации