"Truth be told" скоро с първи албум

Вече 4 от парчетата на бандата са готови
Обновена: 12 фев 2020 13:15 | 12 фев 2020 12:41, Ния Христова
0

Остават броени часове до концерта на софийската банда "Truth be told", който ще бъде в столичен клуб, съобщи Bulgaria ON AIR. По време на концерта бандата ще зарадва феновете си с авторски парчета, но и с доста интересни кавъри.

Групата се събира в университета преди 5 години, въпреки че не са колеги. Имат песни, както на български, така и на английски. Песента им "Stay with me" е на двата езика.

"Учих политология в СУ, което има отражение върху музиката ни. Чухме слухове за това колко добър певец е Сергей и решихме да направим банда", коментира Марио Русинов, китаристът на групата.

Според него най-сложното нещо е да се измисли име на групата, тъй като от него идва целия имидж.

Групата се стреми да отправи социални послания чрез песните си. В момента бандата работи по първия си албум, който е изцяло написан и аранжиран. Четири от парчетата вече са готови и записани. Останалите 6 трябва да бъдат пуснати април месец.

"Марио прави текстове, които са насочени към обществени проблеми", сподели вокалът на групата Сергей Вардеварян.

Той допълни, че мненията на хората за тях се разделят на две - половината ги смятат за лигльовци, а другата половина ги намират за твърде тежки.

"Ние не се приемаме твърде насериозно. Смятаме, че говорейки за сериозни теми, ако ги поднесем по забавен и интересен начин, може да достигнат до повече хора", каза още Марио Русинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации