МВР потвърди: Банковият обирджия хванат, в страната се работи

Апашът е задържан още вчера, разпитван е цяла нощ
13 фев 2020 12:05,
103
МВР потвърди: Банковият обирджия хванат, в страната се работи
Снимка Pixabay

Задържан е извършителят на въоръжения грабеж на банковия офис в София, обяви главният секретар главен комисар Ивайло Иванов на брифинг след среща с представители на сигурността на банковия сектор, предаде "Фокус".

Още по темата
"Още в рамките на вчерашния ден извършителят беше установен и задържан. С него работиха колегите цяла нощ. Благодаря за бързата реакция не само на колегите от СДВР, но и от ГДНП, които неизменно се включват при такива тежки криминални престъпления. Техни представители има в момента и във Враца, и във Шумен и помагат на техните колеги“, посочи Иванов.

"Извършителят е установен. Според нас към този момент имаме безспорни доказателства. Материалите предстои да ги докладваме на Прокуратурата. Още от получаване на сигнала те бяха уведомени и под техен надзор извършихме всички наши действия, включително и оперативно-издирвателните.

Всяко едно наше действие се съгласуваше, за да сме сигурни, че това, което установим, ще бъде годно, ще бъде направено по съответния ред и после няма да имаме проблеми в съда", каза още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хванатия да не вземе да се самоубие след като си признае...
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Задържан, разпитван мехх. Цяла нощ са се обарвали в управлението, все едно не знаем.
56
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето как се затваря неудобната дискусия - пускате 10-тина неадекватни коментара на психо-пат и... гнусливите, нормалните, се отдръпват. Браво! На 211-то място ше отидем по свобода на словото.
55
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой от всичките обирджии хванаха, че те много станаха през последните дни....
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До обрах банка 2хубава приказка ама ми звучи като измишльотина.
53
3
 
3
 
! Отговори
Цирк МВР преди 4 години
Ай стига бе?Цяла нощ не били спали разбираш ли работили ?Според мен обирджията не е хванат защото е полицай .Хванали са някъв наркоман и го бия да си признае кото му кажат.Добре той ще признае ,но крадеца е пак ще обира банки.Та има ли смисъл от циркове ?
52
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Натискам бутонът да отворя статията за полицаите откраднали печеливш фиш и хоп "СТРАНИЦАТА НЕ Е НАМЕРЕНА" ! Някой знае ли този сайт на кого е, или е по-нормално да не влизам тук за информация ?
51
2
 
12
 
! Отговори
Цирк преди 4 години
Ако Мисирките защо не пишете за бандитите полицай ограбили старата жена,и скандала как МВР пази бандитите полицай с маски от народа?!
50
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво става с шефа на 3-то откраднал печеливш фиш от бедна жена с дете?И той ли бори престъпността?
49
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КОЛКО Е ПР'ОСТ БЪЛГАРИНЪТ И ИМА ЛИ СКАЛА ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА НЕГОВАТА ПРО'СТОТИЯ ? В МОМЕНТА ТУК СЕ "ЧУПИ" ТЪ'ПОМЕРЪТ КАТО СЕ ПОЯВЯТ КОМЕНТАРИ, КОИТО РАЗДЕЛЯТ КОМУНИСТИТЕ НА ДВЕ, ТАКИВА ОТ БСП И ОНАКИВА ОТ ГЕРБ ! ПРЕЖИВЯЛ СЪМ СРАМНИЯТ И ПРОТИВЕН "СОЦ", ЖИВЕЯ ДНЕС В СЪЩИЯТ "СОЦ" НО ДЕРИЖИРАН ВЕЧЕ ОТ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА КО'МУНЕТАТА НА ТОШО СЪС СЪЩИТЕ ПОХВАТИ И СТРАТЕГИИ НА УПРАВЛЕНИЕ - ОБЕЩАНИЯ, ОБЕЩАНИЯ И ТЯХНАТА МОМЕНТАЛНА ЗАБРАВА СЛЕД ИЗБОРИ...КАКВО СЕ Е ПРОМЕНИЛО БЕ ***'ОТИ ОСВЕН ВРЕМЕТО И ГОДИНИТЕ ?
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да обявим национален празник и да изнесем доклад в Европейският парламент че полицията в България е хванала един обирджия? Само незнам как нашият крал слънце и велик вожд не е поел лична за отговорност за залавянето.Също такова голямо геройство е когато заловят контрабанда на границата. Не само че са отказали подкуп ами и са си свършили работата в един и същи ден и затова медиите трябва да го покажат.
47
2
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До Анонимен"Калеко Алеко" е еманация на геробопростотията в България! Да не казвам колко са мозъчните гънки на останалите и какъв мисловен процес, могат да проведат. Иначе, имат право на мнение, да;))) и на позиция, в която единственото, което се защитава е невероятната амбиция на герберопростотията... да бъде нещо на този свят;)))
46
1
 
0
 
! Отговори
И имаше един в мита преди 4 години
Дето не искаше нито отмъщение нито нищо ... Искаше само да си живее живота с когото и която иска! Ония дето даде монетите него го търсете за тая отмъстителна част!
45
3
 
1
 
! Отговори
Аз и Деница преди 4 години
Нищо не можем да ви направим, обаче спиралата е към края си и ще има жертва, но не от нас. 8,5,3,2,1,1,0 После накъде?-1,-1,-2,-3,-5,-8??? Живота не работи така ..... Няма да стане така ....
44
1
 
6
 
! Отговори
обрах банка 2 преди 4 години
Но знаех че стаята с касата не се заключва и знаех горе долу кога касиерката излиза на обяд6 хиляди лева тогаваЗападен парк е голям и едната част е много дива там се преоблякох и изгорих някои от нещата2-3 месеца после бях на тръни и повече не пробвам таковано си купих кола и после хванах готино гадже.
43
0
 
7
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Ама верно,не Ви ли досръмя,да се хвалите с това?!Няма лошо,че сте го хванали,АКО Е ТОЙ ДЕ,но хванахте ли...Божков?!
42
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все повече се убеждавам,че *** много прозорливо са избили навремето интелигенцията на България и са оставили да се развъжда само генът на про'***!Ето днес този *** ген се проявява тук като доказателство за "усвъръшенствана"простащина,например коментарите на"Калеко Алеко","Mr.STARBUCKS" и други които са създадени да бъдат вечно ЗАВИСИМИ не свободни в мисленето,те и до днес не могат да разберат, че червените създадоха ГЕРБ,БСП,ДПСАтака и т.н. за да разделят народа и да го мачкат и уни
41
4
 
4
 
! Отговори
И ако не беше: преди 4 години
Дай на умния да диша, на глупавия да не може да диша! На Трифонов и глупаците му много им дадохте да дишат!
40
3
 
3
 
! Отговори
Тути преди 4 години
Днеска няма смисъл да бачкам!Бойко и Гешев с каскета, ще бачкат вместо мен!
39
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не бяха Бойко и Гешев с каскета .Нямаше да можем да ходим на работа !Те разчистват улиците!Ах ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха

Спонсорирани публикации