Дрехи, кухненски робот... Какво да не подарявате на Свети Валентин?

Дамите винаги ще се зарадват на червени рози
14 фев 2020 17:22, Дарена Найденова
7
Дрехи, кухненски робот... Какво да не подарявате на Свети Валентин?
IStockphoto

Най-романтичният ден от годината вече е тук и това означава, че трябва сериозно да помислите за подарък на половинката. Ако все още не сте избрали точния, то имате още време до специалната вечеря. Хубаво е да изберете нещо, което ще е от полза на любимия ви човек, но понякога има и подаръци, които влизат в списъка „забранено“.

Ако вече сте си наумили нещо, това е добре. Но много внимателно трябва да обмислите какво точно казвате с този подарък. Дали няма да обидите човека срещу вас? Дали пък ще го накарате да си помисли, че нещата вървят твърде бързо и ще го изплашите? Всичко това трябва да бъде взето под внимание на Свети Валентин.
 
Затова сме подбрали няколко неща, които не е хубаво да подарявате на половинката си.

1. Карта за фитнеса
 
Най-вероятно смятате, че това е едновременно практичен и романтичен подарък. Все пак, гаджето ви винаги е казвало, че трябва да отслабне и да влезе във форма. Още повече, че сте намерили един фитнес, който е точно до вас и това още повече улеснява нещата с късното прибиране.
 
Да, ама не. Всъщност картата за фитнес не е никак подходяща за подарък за Свети Валентин. Ако половинката ви получи това за празника, тя най-вероятно ще си помисли, че ѝ казвате, че не изглежда добре и ѝ е нужна промяна. Нито един от нас не обича да чуе, че изглежда дебел/а и още повече на най-романтичния ден от годината.
 
2. Дреха
 
Тук се обръщаме специално към господата. Единственият вариант, в който можете да купите дреха на приятелката си, е, ако знаете точния ѝ размер, любимата ѝ марка, любимия ѝ цвят и дали има с какво да я съчетае. Това си е доста трудна задача и затова нашият съвет е да не пробвате с подобен подарък.
 
Ако все пак искате да зарадвате вашата любима с нещо хубаво, добре е да се обадите на най-добрите ѝ приятелки за съвет. Също така се опитайте да си спомните преди няколко дни какво точно си е харесала, но не се е решила да си купи. Това е сигурната формула за успех.
 
3. Кухненски уреди
 
Едно е сигурно – романтиката със сигурност ще умре, ако се появите на прага с нов тостер или прахосмукачка. Въпреки че много жени твърдят, че ще се зарадват на подобен подарък, всъщност дълбоко в себе си се надяват никога да не го получат.
 
Още неподходящи подаръци за Свети Валентин четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чувал съм,че не е хубаво човек да се жени в събота,защото брака ще е кратък,има такова поверие,но много хора се женят в събота,едни мои познати също се ожениха в събота преди 2 години !
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз на мойта и го подарявам опакован в целофан и с панделка. Винаги му се радва.
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз пък подарих на мойта госпожа ренде бьорнер.
3
1
 
6
 
! Отговори
Простак преди 4 години
Аз мисля да не се прибирам довечера, и за двама е по-добре. Св. Валентин е до време, Трифон Зарезан за цял живот!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мойта ще и подаря метла.
1
1
 
8
 
! Отговори
Дядо Соци преди 4 години
Много късна информация.Вече купих джапанки на бабата.

Спонсорирани публикации