За киноманите - кои филми да гледате на Свети Валентин?

Хубава жена - модерен прочит на Пепеляшка
14 фев 2020 15:42, Дарена Найденова
5
За киноманите - кои филми да гледате на Свети Валентин?
Pixabay

Най-романтичният ден от годината е днес, а опциите за отбелязването му са безбройни. Някои от двойките решават да отидат на романтична вечеря, други да прекарат уикенда на някое далечно място, но ще има и такива, които ще предпочетат спокойната домашна обстановка пред шумните заведения.

 
Може да приготвите вкусни ястия и у дома и в същото време ще имате възможност да се отдадете на ласки без да се притеснявате от любопитни погледи. Освен цветята и шоколадовите бонбони, още един компонент е задължителен за една романтична вечер у дома. Разбира се, говорим за хубав филм, който ще поддържа любовното настроение дълго време.

Ето топ 5 на най-хубавите ленти за Свети Валентин. 
 
5. Наистина любов
 
Всъщност, „Наистина любов“ се смята за коледен филм, но историята в него е напълно подходяща и за Свети Валентин. Действието проследява 8 различни двойки, които се борят за любовта си по свой си начин. 
 
Всичко се случва само месец преди Коледа, но със сигурност ще ви помогне да създадете романтично настроение и през февруари. Освен това актьорският състав също не е за подценяване. В „Наистина любов“ ще видите Ема Томпсън, Лиъм Нийсън, Алън Рикман, Колин Фърт, Кийра Найтли, Хю Грант и още много други. 
 
4. Хубава жена
 
Това е един от модерните прочити на приказката за Пепеляшка. Филмът прави своята премиера през 1990 година, но е актуален и в наши дни. Все пак, кой би отказал да види как един богаташ (Ричард Гиър) успява да научи толкова много неща за любовта от една проститутка (Джулия Робъртс).
 
Историята се развива около Ед (Гиър) и Вивиан (Робъртс), които се срещат съвсем случайно, когато той отива в Лос Анджелис за бизнес срещи. Двамата започват едно приключение, което показва, че любовта наистина побеждава всичко.
 
3. Тетрадката
 
Връщаме се доста назад във времето, за да попаднем в южните щати на САЩ през 40-те години на миналия век. Тогава съвсем случайно се срещат Ноа и Али, които са от съвсем различни светове. Той – беден мъж от работническата класа, а тя – дъщеря на едни от най-богатите хора в града.
 
Още от най-добрите филми за Свети Валентин четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
50 нюанса сиво.
3
1
 
1
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Наистина, медицина би било най-подходящо.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Черна котка, бял котарак е най-подходящ за свети Валентин.
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джулия Робъртс ако е хубава жена, то аз съм космонавт! Същата *** като брат си Ерик Робъртс. Противни типове отвсякъде. В него филм трябваше да играят или Шарън Стоун, или Моника Белучи. Джулия пред тях на млади години изглеждаше като колхозничка от пазара.

Спонсорирани публикации